Sunui 1.3 men vis dar maitinu . Manes tai nevargina ,bet neramina tai ,kad jis nelabai noriai kitoki maista valgo
maitinau metus
Maitinau savo kudiki 8 menesius
Pirmą - 2 m. ir 4 mėn., antrą - 2 m. ir 8 mėn.
dukra maitinau iki pusantru metuku, sunui 9men tebemaitinu ir studiijuoju,kazkaip suderinu maitinsiu iki metuku o jai nores ilgiau
Mano dukrytei dabar 1m ir 5 mėn. Dar vis tebemaitinu ir nežinau kada ir kaip nutrauksiu. Jai prieš miegą ir naktį to būtinai reikia. O man tai ir džiaugsmas.
QUOTE(Aivita @ 2009 01 20, 18:48)
Nutraukus žindymą, aišku, ir pati mama kurį laiką jaučia tarytum kokį ilgesį pasakyčiau, ypač jei žindyta ilgai, bet tai normalu.
Aš net pasikukčiodama verkiau, kai baigiau maitinti. Taip liūdna buvo... Sūneliui tada buvo truputį virš 1,5 metų. Niekam to nesakiau, nesuprastų, jau ir taip atrodė kitiems, kad maitinu n kartų per ilgai...
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 12 07, 16:06)
Pirmą - 2 m. ir 4 mėn., antrą - 2 m. ir 8 mėn.
Ech...kaip gražu
Mano špukutei - metai ir keturi mėnesiai. Maitinu tik kartą dienoje jau. Nutraukinėju, nes noriu, kad susireguliuotų ciklas ir galėčiau antrą planuot.
O šiaip tai dar maitinčiau metus. Jaučiu begalinį ryšį su dukra, kuomet ji susilieja su manim. Kada jei ne dabar??? Juk tas laikas taip pašėlusiai bėga...
Maitinau iki 2 metu.
Iki metu krutimi, po metu- nutrauktu pieneliu 2 kartus i diena, planuoju taip daryti, iki tol kol pienas pasibaigs ar mazoji jo nebenores, nors nerodo jokiu mazejimo zenklu kol kas (1.4m). Planavau iki metu maitinti, bet kai pieno daug yra kazkaip gaila neduoti ir dirbtinai stabdyt pieno gamyba.