Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai maitinot savo mažyli?

Sunui 1.3 men vis dar maitinu . Manes tai nevargina ,bet neramina tai ,kad jis nelabai noriai kitoki maista valgo doh.gif
Atsakyti
maitinau metus smile.gif
Atsakyti
maitinau 10 mėn. 4u.gif
Atsakyti
Maitinau savo kudiki 8 menesius biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą - 2 m. ir 4 mėn., antrą - 2 m. ir 8 mėn. smile.gif
Atsakyti
dukra maitinau iki pusantru metuku, sunui 9men tebemaitinu ir studiijuoju,kazkaip suderinu smile.gif maitinsiu iki metuku o jai nores ilgiau
Atsakyti
Mano dukrytei dabar 1m ir 5 mėn. Dar vis tebemaitinu ir nežinau kada ir kaip nutrauksiu. Jai prieš miegą ir naktį to būtinai reikia. O man tai ir džiaugsmas.
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2009 01 20, 18:48)
Nutraukus žindymą, aišku, ir pati mama kurį laiką jaučia tarytum kokį ilgesį pasakyčiau, ypač jei žindyta ilgai, bet tai normalu.

Aš net pasikukčiodama verkiau, kai baigiau maitinti. verysad.gif Taip liūdna buvo... Sūneliui tada buvo truputį virš 1,5 metų. Niekam to nesakiau, nesuprastų, jau ir taip atrodė kitiems, kad maitinu n kartų per ilgai...
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 12 07, 16:06)
Pirmą - 2 m. ir 4 mėn., antrą - 2 m. ir 8 mėn.  smile.gif

Ech...kaip gražu wub.gif

Mano špukutei - metai ir keturi mėnesiai. Maitinu tik kartą dienoje jau. Nutraukinėju, nes noriu, kad susireguliuotų ciklas ir galėčiau antrą planuot.
O šiaip tai dar maitinčiau metus. Jaučiu begalinį ryšį su dukra, kuomet ji susilieja su manim. Kada jei ne dabar??? Juk tas laikas taip pašėlusiai bėga...
Atsakyti
Maitinau iki 2 metu. smile.gif
Atsakyti
Dar maitinu. Metukai ir 10 mėnesių. Apie 2 metukus ketinam baigti, paskutiniai dantukai dygsta ir šiaip jau pati beleką išdarinėja, būna kad ir atsisako. Tai matyt natūraliai gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Iki metu krutimi, po metu- nutrauktu pieneliu 2 kartus i diena, planuoju taip daryti, iki tol kol pienas pasibaigs ar mazoji jo nebenores, nors nerodo jokiu mazejimo zenklu kol kas (1.4m). Planavau iki metu maitinti, bet kai pieno daug yra kazkaip gaila neduoti ir dirbtinai stabdyt pieno gamyba.
Atsakyti