Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai maitinot savo mažyli?

QUOTE(Ingrida75 @ 2009 01 24, 22:05)
labutis...
aš taaaip norėjau maitinti ilgai, jūs net neįsivaizduojat, bet pieniuko jau visai mažai... verysad.gif

Yra būdų kaip gausint pienelį. Tik noro reik mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(davule @ 2009 01 25, 12:17)
pirmaji maitinau 7 men, jam is buteliuko buvo skaniau
pirmas susirgimas buvo sloga 1,5 metu ir iki darzelio (3 metu) beveik nesirgo
o va antras nepripazista nei soskes, nei buteliuko, nei misinuko, nei karves pienuko, jau metai ir trys men ir uzsimigdymui butinai turi pagert MP
bandziau neduot pries pietu miegeli - prasikuite lovoj virs valandos, bet taip ir liko nemiegojes....
noreciau jau po biski baigt, bet negaliu su mazium susitart...
o mazas jau sloga keliskart turejo, dantys dygsta su temperatura  verysad.gif

Ir sloga greičiau praeina ir dantukai lengviau dygsta kai vaikutis mp gauna.
Sūnus iki 1,5 metų kitokių gėrimų nebent iš svetimų buteliukų gert norėdavo.
Dar mest neketina, tai ir aš, kol kas nesiruošiu tartis. Ir jam nauda, ir ma tik į gerą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 01 25, 11:49)
dantukai lengviau dygsta kai vaikutis mp gauna.

pas mano vaikus atvirksciai doh.gif vienam be MP lengvai isdygo, kitam visas komplektas ir MP, ir tempa, ir skauda
Atsakyti
Abu sūnelius maitinau iki 10 mėn. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2009 01 24, 20:53)
pirma sunu maitinau iki 2 metu 4 men , o maziu iki 1 ir 4 men , nes susirgau ir turejo leisti antibijotikus , abu nebuvom pasiruose tai tikrai sunkiai ir ilgai kentejom kol pamirso  verysad.gif

Širdies draugė smile.gif , Oi kaip suprantu, man irgi taip buvo, ir nors maniškiui jau buvo beveik du metukai, bet vis tiek abu nebuvom pasiruošę, dar taip stipriai jis norėjo to MP, po to dar pusę metų užkišdavo rankytę už marškinių ir laikydavo nusiraminimui biggrin.gif
Atsakyti
Vyriausiąjį sūnelį maitinau iki ketverių metų (tiek, kiek pats norėjo). Jaunėlis irgi iki ketverių metų neatsisakė krūties. smile.gif Ir vis dar kartais pasmaguriauja pieneliu, nors ir labai retai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 22 rugsėjo 2012 - 13:15
QUOTE(shantal @ 2012 09 22, 13:06)
Vyriausiąjį sūnelį maitinau iki  ketverių metų (tiek, kiek pats norėjo). Jaunėlis irgi iki ketverių metų neatsisakė krūties. smile.gif Ir vis  dar kartais pasmaguriauja pieneliu, nors ir labai retai  rolleyes.gif

bigsmile.gif ohoooooo:4u: Kokia Jūs šaunuolė thumbup.gif Pavydžiu baltu pavydu blush2.gif
Mano dukrytė vis dar gauna MP, bet iš buteliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2012 09 22, 14:06)
Vyriausiąjį sūnelį maitinau iki  ketverių metų (tiek, kiek pats norėjo). Jaunėlis irgi iki ketverių metų neatsisakė krūties. smile.gif Ir vis  dar kartais pasmaguriauja pieneliu, nors ir labai retai  rolleyes.gif

super 4u.gif
tikrai saunuole mamyte 4u.gif
Atsakyti
Sūnų maitinau lygiai 9mėn(neberodė jokio noro, daugiau žaidė nei žindo), o dukrytę- 16mėn smile.gif Baigiau prieš gerą savaitę tongue.gif
Atsakyti
Vyriausiaji maitinau beveik 3 m., vidurineli 2 m., Su maziuku kyla problemu maitinant mp, bet as uzsispyriau ir tikiu, kad maitinsiu bent jau metus tai tikrai ax.gif
Atsakyti
As maitinau iki 6,5 menesiu. Man atrodo pakankamai ax.gif
Atsakyti
Dukryte maitinau virs metu, tai tikiuosi ir suneli maitinti iki metu smile.gif
Atsakyti
sūnelį maitinau 6mėn, auga stiprus ir sveikas smile.gif
Atsakyti