QUOTE(Ausruze @ 2009 01 19, 00:34)
smagu skaityt,kai kitos mamos taip ilgai uztenka pieno,as vos 3 men istempiau. pats mazylis viska sureguliavo,po 2 men nebeeme kruties

apziojes raitydavosi zirzdavo,bet nezinde

visaip bandziau isiulyt,bet nieko,teko nutraukinet ir is buteliuko.o pradzioj po gimdymo tiek daug pieno turejau,tikrai maniau,kad ilgai matinsiu..turbut tas nusitraukinejimas ir sumazino mano pieno gamyba.jau kuri laika valgom misinukus,nes pieno vos porui kartu beuztenka...
kai mano mazius atsisake krutes jam buvo apie 1,5 men. pieno to metu buvo ziauriai sumazeje. pradejau nusitraukinet ir duot is buteliuko (koki menesi taip, paskui vel prie kruties menesi pratinau) . pradzioj irgi vos porai kartu uztekdavo. paskui pradejo dauget. svarbiausiai nusitraukinet su geru pientraukiu (man pvz Avent

) ir kuo dazniau. Aisku dar daug valgyti ir gerti. Ir kuo daugiau ilsetis, aisku jei iseina. Turetu padauget pienelio. Pasistenk, jei tave tas taip kankina...
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2009 01 18, 19:04)
įdomiai tu čia
taip, idomiai. Kaip jau kazkur sakiau, vienu metu mano poreikis maitinti buvo toks didelis, kad visiskai pamirsau vaiko poreiki pavalgyti

O pavalgyti vaikui, manau, tkrai daug svarbiau, nei pazisti kruti
kai pati visus tuos matinimo sunkumus patyriau, pilnai suorantu tas, kurios neistveria ir pasiduoda. Pvz., mano vienai pazistamai 2 men kudikis iki 3 val. nakties rekdavo, kai manot kiek ilgai galima tiai istvert? dave misinelio, iskart nurimo.