Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai maitinot savo mažyli?

QUOTE(jutela @ 2008 11 17, 12:26)
Zinot labai jau visi isaukstino ta motinos piena, tipo jis kazkoks stebuklas.Yra saliu, kur MP maitinamiems vaikams skiria vitaminus, o misinukais ne, nes misinukuose visko yra, o motinos mityba gali buti ne pilnaverte.Man dievas nedave savo vaikelio ilgai maitinti pienu, jo turejau tik menesi.Dabar mums 1metai ir 4 men, o sirgome tik viena karta.Ir nereikia sakyti, kad be motinos pieno vaikai auga silpni biggrin.gif

O mano vaikas ne karto nesirgo, dabar jam 1, 8 men. Ir dar maitinu. Tai vistik su motinos pienu, vaikai turbut auga stipresni. smile.gif Bet ka cia as. Gi tas pats per ta pati.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 17, 14:55)
veite, o tu ilgai maitinai  biggrin.gif Ar ir pirmą vaikelį tiek pat laiko?

abi savo pupas maitinau po lygiai,- 1metus+ 2 mėnesius 4u.gif kad nė viena užaugusi nuskriausta nesijaustų rolleyes.gif
Atsakyti
pirmaja maitinau iki 1 m ir 8 men ir nutraukiaup ati, nes daresi jau problematiska vies\ose vietose antra iki 12 men ir dingo

Gal kas galit pasakyt is savo patirties ar treciam bus dar maziaup ienuko, ar cia nepriklauso nuo to kad buvo zondymu anksciau
Atsakyti
Vyresnėlę maitinau 1 metus ir 6 mėnesius bigsmile.gif
Mažajam dar tik 10 mėn., bet vis dar maitinu ir žadu maitinti panašiai tiek, kiek ir dukrą bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Minel @ 2008 11 18, 16:36)
Gal kas galit pasakyt is savo patirties ar treciam bus dar maziaup ienuko, ar cia nepriklauso nuo to kad buvo zondymu anksciau

na, aš kol kas trečio neturiu, bet tikrai pienuko kiekis nuo ankstesnių maitinimų nepriklauso smile.gif
Atsakyti

Nepriklauso, žinoma. Mano du trečią kartą gimė ir sėkmingai sau maitinasi. biggrin.gif
Atsakyti
pirmaja maitinau iki 1 m ir 8 men ir nutraukiaup ati, nes daresi jau problematiska vies\ose vietose antra iki 12 men ir dingo

man tai kaip tik trečiam pakako ilgiausiai pienuko. Vyresnieji buvo maitinti iki 3-4 mėn., o mažajam dabar tik užbaigiau maitinimą biggrin.gif
Atsakyti
maitinau 7 men..manau itakos tai turi,vaikai buna stipresnio imuniteto
Atsakyti
QUOTE(XjolanteX @ 2008 12 13, 15:31)
maitinau 7 men..manau itakos tai turi,vaikai buna stipresnio imuniteto

ir aš saviškę dar maitinu, o jau greitai bus 2 metukai. manau kad sveikesni, atsparesni vaikai, nes Urtę tik porą kartų sloga sirgusi, jokių rotų ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Willma @ 2008 11 16, 23:37)
Baigsi žindyt ir baigsis kėlimaisi mirksiukas.gif nebebus preteksto biggrin.gif

oi nebūtinai. man mama pasakojo, kad mano broliukas taip iki pusantrų metų naktimis po n kartų keldavosi. Pradžioj MP, po to, kad apklostyt - nuklostyt, arbatėlės, o galiausiai tereikdavo jam tik galvytę paglostyt biggrin.gif
Čia nuo vaiko priklauso. Draugė maitina apie 8 mėn., jos dukra keliasi tik kartą ir tai paryčiais. Aš maitinu nepilnai keturis, keliames na minimum tris kartus, o būna ir dažniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2008 12 15, 06:57)
oi nebūtinai. man mama pasakojo, kad mano broliukas taip iki pusantrų metų naktimis po n kartų keldavosi. Pradžioj MP, po to, kad apklostyt - nuklostyt, arbatėlės, o galiausiai tereikdavo jam tik galvytę paglostyt  biggrin.gif
Čia nuo vaiko priklauso. Draugė maitina apie 8 mėn., jos dukra keliasi tik kartą ir tai paryčiais. Aš maitinu nepilnai keturis, keliames na minimum tris kartus, o būna ir dažniau  smile.gif

ir aš galvojau, kad baigsiu maitint, vaikas miegos visą naktį - nė velnio verysad.gif Kelias tiek pat kartų, net ir dažniau, lyg gert prašo, bet gal daugiau tikrina, ar šalia kas yra blink.gif
Atsakyti
na as galvoju kad maitint mamos pienu vaikas nebutinai tures stipresni imuniteta. Maitinu iki siol, bet sirgom jau tris kartus, is ju karta stipru ausu uzdegima turejo 3 menesiu. Nors ka cia zinosi, jei gal nemaitinciau is vis visa laika sirgtu biggrin.gif
Atsakyti
mamos pienas tik dalinai apsaugo vaiko organizmą, nes ne visų vaikų vienodas imunitetas, kitas ir mišinukais maitintas auga sveikas, o kitam ir mamos pienelis nepadės g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti