Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai maitinot savo mažyli?

QUOTE(Natuke @ 2008 11 16, 20:37)
: statistiškai nežindomi kūdikiai riečiau serga -

???Gal atvirksciai?ZIndomi reciau serga?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 11 16, 20:43)

teisingai
žindomi 4u.gif
vis gi vaikai blaško rolleyes.gif
Atsakyti
natuke as norejau pasakiti piktesnes buna, ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 11 16, 20:47)
teisingai
žindomi  4u.gif
vis gi vaikai blaško  rolleyes.gif

Ai, supratau:)
4u.gif
Atsakyti
AŠ SVAJOJU NORS VIENĄ NAKTĮ IŠSIMIEGOT g.gif kol maitinu, tai vaikas keliasi n kartų, o vyresnieji seniai išmiegodavo visą naktelę (gal todėl, kad gėrė mišinuką).
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 16, 20:15)
AŠ SVAJOJU NORS VIENĄ NAKTĮ IŠSIMIEGOT  g.gif  kol maitinu, tai vaikas keliasi n kartų, o vyresnieji seniai išmiegodavo visą naktelę (gal todėl, kad gėrė mišinuką).

Baigsi žindyt ir baigsis kėlimaisi mirksiukas.gif nebebus preteksto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Willma @ 2008 11 16, 23:37)
Baigsi žindyt ir baigsis kėlimaisi mirksiukas.gif nebebus preteksto biggrin.gif

Nebūtinai
sūnų baigiau maitinti 13men, o dukrą - 21men - vis tiek jie man kelėsi ir bėgo pas manę naktį iki trijų metų 4u.gif

vaiduuse, laikykis 4u.gif mums lieka tik sumažinti "naktynes tevystės" naštą - pasiimti mažylį pas savę naktį ir jieškoti galimybę kartu pailsėti dieną cool.gif
Papildyta:
QUOTE(pugaciova @ 2008 11 16, 20:58)
natuke as norejau pasakiti piktesnes buna, ax.gif  4u.gif

kandžiojasi? lotuliukas.gif
Atsakyti
kad naktį kartu ir miegam, o maitint jau baigiu, įtariu, kad šiandien vėl jis nebevalgys mano pienuko, tai ir daugiau nebesiūlysiu, mažai ir beturiu smile.gif Ir ačiū už palaikymą, natuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 11 16, 20:43)

Zinot labai jau visi isaukstino ta motinos piena, tipo jis kazkoks stebuklas.Yra saliu, kur MP maitinamiems vaikams skiria vitaminus, o misinukais ne, nes misinukuose visko yra, o motinos mityba gali buti ne pilnaverte.Man dievas nedave savo vaikelio ilgai maitinti pienu, jo turejau tik menesi.Dabar mums 1metai ir 4 men, o sirgome tik viena karta.Ir nereikia sakyti, kad be motinos pieno vaikai auga silpni biggrin.gif
Atsakyti
Jūs negalėjot žindyti, jums belieka save drąsinti, kad jūsų vaikai augs sveiki, o statistika ir moksliniai tyrimai seniai įrodę motinos pieno privalumus prieš mišinukus, bet aš jau forume seniai įpratus, kad mamos sugeba paneigti visas mokslininkų, gydytojų rekomendacijas, pasako:-Nu čia tik jų nuomonė. Jūsų teisė rinktis.
Atsakyti
aš prieš gerų pora savaičių baigiau mažąją maitinti, viskas klostosi super- papulio nebeieško, išmiega visą naktį 4u.gif sėkmės visoms wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 15, 21:05)
Vyresniuosius maitinau vos 3-4 mėn., o šitam kažkaip labiau pasisekė  biggrin.gif

aga, žymiai labai pasisekė wub.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
veite, o tu ilgai maitinai biggrin.gif Ar ir pirmą vaikelį tiek pat laiko?
Atsakyti