Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai maitinot savo mažyli?

QUOTE(Madeleine @ 2008 11 14, 15:10)
Jaučiu, kad su mažąja nieko panašaus nebus... Visai kitoks charakteris ir požiūris į reikalą lotuliukas.gif

Aha, tai man visus keturius davė su tokiu pieniniu neatsisakančiu charakteriu. lotuliukas.gif Matyt ir šitie du baigs MP tada, kai jau aš nuspręsiu, kad laikas baigti. doh.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės. Noriu ir aš prisijungti, bet vis nedrįstu blush2.gif Mano mažiukas irgi spalinukas, jau atšventėm metukus. Dar tebemaitinu 2 kartus - vakare ir ryte. Tik jau šiandien ryte nebeėmė, gal ir baigsim jau smile.gif Vyresniuosius maitinau vos 3-4 mėn., o šitam kažkaip labiau pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
maitinu dar vis..ir nežinau, kada sustosiu... biggrin.gif dukrytei metai...
sūnų maitinau porą savaičių...sirguliukas iki šiol dar yra..nžn, ar čia dėl to, ar tik sutapimas...bet mažoji daug stipresnės sveikatos, bent jau iki šiol... 4u.gif
Atsakyti
jūra, kelis kartus dar maitini? Maniškis tai niekaip visos nakties neišmiega, kelias net iki 10 kartų tai jogurto paduodu, ir vėl miega biggrin.gif
Atsakyti
Pirmąjį maitinau iki 1 metų ir 1 mėn, nutraukimas buvo mano iniciatyva ir, žinoma, be ašarų neapsiėjom. Antrąjį galvojau maitinti iki 1 metukų, na bet prieš sueinant 9 mėnesiams jis pats atsisakė papuko verysad.gif ir man buvo šokas, nes dieną prieš dar keldavosi n kartų per naktį ir tik papukas nuramindavo, o kitą dieną-še tau doh.gif dabar dar nusitraukinėju ir duodu iš buteliuko ryte ir vakare, bet pienuko vis mažėja. Bet iš kitos pusės pagalvojau, kad gerai tai, jog jis pats atjunko, o nereikėjo man nutraukti, nes tikriausiai vaikučiui yra labai baisu, kai mamytė vieną dieną nusprendžia nebeduodi to gėrio. Man pačiai dabar "lomkės", kad daugiau nebebus tų jaukių jo prisiglaudimų ir tyrinėjimo savo mažomis rankytėmis wub.gif verysad.gif na bet gal tiesiog atėjo toks laikas-9 mėnesiai pilvuke plius 9 mėnesiai "ant žemės" ir tenka nutraukti tą bambagyslę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Willma: 16 lapkričio 2008 - 10:44
QUOTE(vaiduuse @ 2008 11 15, 23:47)
jūra, kelis kartus dar maitini? Maniškis tai niekaip visos nakties neišmiega, kelias net iki 10 kartų tai jogurto paduodu, ir vėl miega  biggrin.gif

4u.gif dieną 2 kartus-prieš kiekvieną miegelį ir naktį kokius 2-4 kartus..čia jau kaip panelė pageidauja... biggrin.gif būna ir tokių naktų, kai keliasi n kartų...gal galėč ir be MP užmigdyt, ber kadangi esu tinginė blush2.gif , tai man lengviau įduot MP ir toliau sau abi miegam... biggrin.gif
Atsakyti
as dar maitinu mp. bet pykit nepykit nepastebiu jokiu skirtumu tarp zindomu mp ir maitinamu misinukais vaiku. nei protingesni , nei sveikesni vieni uz kitus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pugaciova: 16 lapkričio 2008 - 18:22
Pirmąjį maitinau pati 2 mėn., antrąjį tik 1,5 mėn. Pirmasis iki 3 m. gana dažnai sirguliuodavo, antras - iki šiol rimčiau (kosulys, sloga, temperatūra) yra sirgęs vos kelis kartus. kažin, ar labai vaikučio sveikata priklauso nuo MP. Dukrytę dar tebemaitinu, o ji jau 2 kartus sirgo sloga (kūdikiui tai ne tokia jau ir "nekalta" liga). Visgi manau, kad maitinti MP yra gėris, tik gaila, kad ne visoms dėl vienokių ar kitokių priežasčių tai pavyksta. Tačiau smerkti save, kad nemaitini MP, man atrodo mažų mažiausia kvaila.
Atsakyti
maniškis vakar visai negėrė mano pienelio, tik šiandien rytą. Gal jau laikas atėjo atprast???
Atsakyti
QUOTE(Miuzetė @ 2005 08 31, 14:41)
Ne kiekvienos mamytės organizmas sugeba maistingą, visavertį ir pakankamą pienuko kiekį pagaminti. Tai priklauso ne tik nuo begalinio noro, mamos mitybos bet ir nuo individualių savybių, genetinių faktorių. Kartais kad ir kaip norisi to pieno nepadaugėja ir tada nepaliksime vaikelio alkano. O dėl to ryšio tai čia iš viso mamų svaigimai. Motinos pasidaro didvyrės ir galvoja kad yra nepakeičiamos todėl kad jos taip nori, o ne todėl kad taip yra. Maitinant iš buteliuko paėmus ir prisiglaudus vaikelį ryšys tikrai nebus mažesnis. O jei kas nors galvoja, kad maitinant krūtimi vaikas neišlėks į miestą ir tėvai nebus vieniši tai kiek tada nedaug  reikia.

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Esu visiškai tokios nuomonės taip pat drinks_cheers.gif
Pirmagimį maitinau, o vat mažoji pienuko mano gavo vos 2 dieneles. Ir patikėkit nieko neatsitiko, NEI VIENAS iš mano mažių nėra nei ypatingi sirgaliai, o prisirišimas yra tooooks begalinis, kad net iš akiračio negaliu dingti. tad patikėkit vien maitinimas nėra joks čia stebuklas pats iš savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2008 11 16, 20:12)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Esu visiškai tokios nuomonės taip pat drinks_cheers.gif
Pirmagimį maitinau, o vat mažoji pienuko mano gavo vos 2 dieneles. Ir patikėkit nieko neatsitiko, NEI VIENAS iš mano mažių nėra nei ypatingi sirgaliai, o prisirišimas yra tooooks begalinis, kad net iš akiračio negaliu dingti. tad patikėkit vien maitinimas nėra joks čia stebuklas pats iš savęs smile.gif

drinks_cheers.gif
mamos truputi susireiksmina del maitinimo. ir pastebejau viena skirtuma tik (yra isimciu) , kad zindancios mp mamos buna daug mad.gif siame sm forume. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaciova @ 2008 11 16, 20:28)
drinks_cheers.gif
mamos truputi susireiksmina del maitinimo. ir pastebejau viena skirtuma tik (yra isimciu) , kad zindancios mp mamos buna daug mad.gif siame sm forume.  unsure.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
turbūt dėl to, kad greičiau apsisuka - nereikia buteliukų plauti biggrin.gif
statistiškai nežindomi kūdikiai riečiau serga - čia yra moksliškai įrodyta, nors vienas vaikas nuo kito skiriasi, kadangi atskiro vaiko sveikata priklauso ne tik nuo žindymo 4u.gif

šiaip oftopikas - apie tai jau daug ir ilgai kalbėta kitur 4u.gif
Atsakyti