Mažylei 9 mėn ir dar maitinu. Norėčiau iki metų maitinti, o po to nutraukti. Bet kažin kaip bus, nes yra tikra papinukė. Jei galėtų, vien MP ir tevalgytų
Maitinu jau 1metus ir 10men. noriu baigti,nusibodo dirbti soske.
maitinau 18 menesiu, po to pats palaipsniui atsisake. tikiuosi ir antraji bent iki tiek ismaitinti
QUOTE(otta @ 2008 11 11, 19:17)
Maitinu jau 1metus ir 10men. noriu baigti,nusibodo dirbti soske.
mano buvo ta pati situacija. dirbau soske. maitinau iki metu, bet kai vaikas pradejo keltis budamas 12 men nakti dazniau nei 1 men amziaus, tada vsio, pasiutau ir supratau, kad mane jau isnaudoja
sunui dabar 4 metai, bet tikras ligu maisas, gal tik dantys negenda ir sakandis tikiuosi kai isaugs nuolatiniai dantys bus grazus nes nei ciulptuko nei buteliuko jis nemate
Sveikutes dar maitinancios ir jau nebe... As savo vaika maitinau iki metu ir dvieju men. Ir laaaaaabaaaaaai gaila kad negalejau ilgiau. (sveikatele paslijo). Tai mamytei kuri jau nori nutraukti patarciau tai daryti po truputi (kaip dariau as) is pradziu atpratinti nuo dieninio maitinimo. Tik zinoma ne taip kad neduodu ir viskas, o viena diena praleidziam priespiecius jei labai daug isterikos nebus tai kita diena praleidziam pavakarius ir taip kol visai vaikui nebereikes dieniniu valgymu. Kai jau liks tik naktiniai as duodavau tik pries miega o jei pabusdavo nakti tai duodavau atsigerti vandenuko ar nesaldzios arbatytes. Mes taip darem nuo 9men iki metu. O kai jau buvome metu ir dvieju men nutraukeme visai ir patikekit pati nustebau kaip buvo lengva. O vyro sesuo labai kankinosi kol nutrauke, jei reikejo kitu pagalbos, nes nutrauke staigiai o ne palaipsniui.
Maniškiui jau metai ir trys mėnesiai, Maitnu iki šiol ir negalvoju mesti. Tiesa, mes MP valgome tik vakare prieš miegą ir ryte anksti prasibudus arba net paryčiais. Po to visą dieną visokį kitokį maistą.
QUOTE(Dunja @ 2008 11 13, 16:22)
maitinau 18 menesiu, po to pats palaipsniui atsisake. tikiuosi ir antraji bent iki tiek ismaitinti
Ta prasme jau ėmė neprašyti, neišekoti, nenorėti pienuko? Mistika man buvo ir yra tokie atsisakymai, bo manieji kuo toliau, tuo geriau žino, kur tas gėris slepiasi, kaip jį pasiekti, išvilioti, gauti.
QUOTE(Emilė @ 2008 11 14, 09:27)
Ta prasme jau ėmė neprašyti, neišekoti, nenorėti pienuko? Mistika man buvo ir yra tokie atsisakymai, bo manieji kuo toliau, tuo geriau žino, kur tas gėris slepiasi, kaip jį pasiekti, išvilioti, gauti.
Man su pirma taip buvo, tikrai
Iš viso maitinau 16 mėn., maždaug apie 13 mėn. palikau tik vakarinį maitinimą (nuėmiau rytinį), nes išėjau į darbą. Jokių problemų - tiesiog nepasigedo . Vakarais dar maitindavau, kol ėmiau pastebėti, kad visai jos nedomina tas procesas, net savotiškau turėdavau "priversti". Tada pasitaikė, kad teko vieną vakarą praleisti - negalėjau pamaitint, užmigo pati. Ir taip po truputį atsisveikinom... Nebuvo jokių ašarų, ieškojimų, toks jausmas, kad pati paskatino mane atsisakyt ir iškart pamiršo.
Jaučiu, kad su mažąja nieko panašaus nebus... Visai kitoks charakteris ir požiūris į reikalą
QUOTE(Sage @ 2005 08 31, 12:13)
Sveikos visos mamytes.Skelbiu nauja tema savo drauges prasymu.Ji neprisijungus prie supermamu..nelabai turi galimybiu.Ji prase pasiteirauti jusu, ar pacios ilgai maitinote savo mazylius, ar daug pienuko turejote ir ar nuo trumpo maitinimo krutimi ateityje gali tai atsiliepti mazylio sveikatai.Mat jos mazajam dar nera dvieju menesiu, o pienas vis mazyn ir mazyn.Ji baisiai del to pergyvena...As ja bandziau itikinti, kad tai tikrai nieko blogo...Uzauga visiskai sveiki vaikuciai, nors jie buvo maitinami tik pora dieneliu....As pati del tam tikru priezasciu savo mazaja maitinau viena menesiuka, o po to mano mazyle kuo puikiausiai gere misinukus.Manau, kad pacios mamytes maitindamos savo mazylius net negauna tiek ivairiu vitaminu, kiek yra misineliuose. O del ligu...nezinau, bet mano viena podruska savo mazaja maitino iki 2 m., bet mazoji vis serga ir serga...labai jau imunine sistema silpna. Taigi, gal ir jus mamytes,galit nuraminti mano podruske.Gal jai bus lengviau ant dusios
Pirmą vaikelį išmaitinau vos tris savaites (dėl žinių trūkumo ir bobučių paistalų klausymo). Antrasis buvo maitintas iki 10 mėn. Po to kažkaip savaime atsisakė krūtinės, tai ir nebebrukau per prievartą, taip dar gal būčiau iki metų išmaitinus.
Va, va, viskas nuo požiūrio priklauso, mažį maitinau iki dviejų metų, žindimas buvo svarbiau už viską, bet susirgau ir teko viską pabaigti per vieną naktį, atrodo, man sunkiau buvo negu jam.
Sveikos mamytės
Pirma vaika maitinau iki 6 men
Antra vaika maitinau iki 8 men
Trace vaika maitinu dar,mums jau 1m,1men24den pieno uztenka tik 2 maitinimams,noreciau jau ir baigti maitinima
Pirma vaika maitinau iki 6 men
Antra vaika maitinau iki 8 men
Trace vaika maitinu dar,mums jau 1m,1men24den pieno uztenka tik 2 maitinimams,noreciau jau ir baigti maitinima