Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai maitinot savo mažyli?

As pati maitinau tik 1 men doh.gif nebuvo pieno nors tu ka. Ir valgiau ir geriau kas ka pasakydavo, kad pieno atsirastu, bet nieko. Menesi prasikankinom, vaikas rekdavo istisai, valgyt noredavo, o kai valgydavo is manes tai kokia valanda, po pusvalandzio vel rekia valgyt, tai galu gale man ja bute reikeje istisa para maitinti. Kai pradejau misinukus duoti ir ramesne pasidare ir miegot pradejo.
Atsakyti
Taip, nors ir labai gaila, bet kai kurios mamytės neturi užtektinai pienuko unsure.gif tačiau, kaip ten bebūtų, kūdikėliai visvien užauga gražiais vaikučiais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
kaip pavydžiu toms mamytėms kurios pačios tiek ilgai maitina verysad.gif, mums dar tik 11 dienelių, o jau tenka damaitinti mišinukais unsure.gif.
Atsakyti
manes taip pat dievulis pienu neapdovanojo... verysad.gif
mums dar tik menuo a pienuko nebera.... verysad.gif
Atsakyti
mum 3 menesiai su virsum ir labai dziaugiuos kad turiu pienuko mirksiukas.gif nors aisku isgyvenom ir pieno krize, kai mazius prasydavo kas val valgyt, mum patarinejo primaitint, bet kai nusipirkau misinuka del visa ko, tai taip ir stovi nepaliestas (tfu tfu tfu) o maitinti zadu tol kol galesiu ax.gif
Atsakyti
kaip ilgai kaikuriom pavyksta thumbup.gif
aš pirmąjį vaikutį maitinau 7mėn, o su antruoju dar tik į 3 mėn įkopėm, žiūrėsim kaip bus ax.gif
Atsakyti
as maitinu savo dvynukus tik mamytes pieneliu. Nuo vakar pradejom ragauti kosytes smile.gif Ketinu maitinti iki dvieju metuku ir ilgiau, nebent patys nebenoretu.
Mamytes - pienelio gaminasi tiek kiek reikia jusu vaikeliui. Taip yra visoms mamytems. Nebuna maziau ar daugiau pieno turinciu. Buna tik daugiau arba maziau informacijos turincios. Taigi nepasiduokit, ieskokit, domekites ir tikra kiekviena gali maitinti tiek kiek pati ir vaikelis nores. Deja dabar daznai del gudriu aplinkiniu patarimu mamytems nesiseka maitint...
Zodziu jeigu ka rasykit, patarsiu kiek zinosiu, ko nezinosiu pabandysiu surast kas zino.
Atsakyti
o as kiekviena karta tik po pora savaiciu turedavau pieno...as is tu kur pieno fabrikas diiidelis,bet pieno negamina... biggrin.gif
Atsakyti
As vien savo pienuku maitinau 1.5 men, po to susirgau menstruacijom ir pradejo mazeti pienuko, tada primaitindavau po 1 karta, veliau po 2 kartus i diena, kol galu gale visai mano peinuko beveik nebeliko, taip istempiau iki 4 men smile.gif nors is pat pradziu buvo labai daug pienuko sad.gif net mastitas buvo isimetes i viena kruti doh.gif
Atsakyti
mano dzievuska kai pagimdė Juliuka, tai pieno buvo nors tvenkini tvenk. Papai buvo oi oi oi, visiem to pieno užteko ir juliukui, ir kaimynų vaikam ir net katinui rudziui.
Atsakyti
as savo maziu iki siol maitinu ir galvoju iki metu maitinti, nors jau labai piktnaudziauja jis tuo pieneliu, nakti po5kartus keliasi uzkanda ir toliau sau parpia biggrin.gif
Atsakyti
Maitinau du metus ir astuonis menesius...
Atsakyti