Gal ne visai i tema paklausiu Mamytes, kurios maitinot mazylius ilgai (na, bent jau iki metu), kada pienelio pradejo mazet? T. y. kiek kartu per para kudikis zisdavo, kai pastebejot, kad jau mazeja pienuko? Mano dukryte valgo MP ~ 4-5 kartus per para (su naktiniais maitinimais) ir man jau atrodo, kad mazeja pienuko Tiesa, ji yra tinginiuke, ir zinda trumpai, gal tai turi itakos pieno mazejimui
Kokia jusu patirtis?
Na as jau puse metu maitinu ko labai ir norejau bent iki tokio laiko ismaitinti. Dar sakiau gera men pilai maitinsiu ir po to mazinsiu nes man jau psihologiskai sunku. Nes ziuriu kuo toliau tuo labiau i rituala panasu ir itariu kuo toliau tuo sunkiau bus atpratinti
Jau pilnai maitinu maziu 7,5 men Valgom papildoma maisteli, t.y. koseles, darzovienes ir vaisiu tyreles Jau noriu po truputeli mazinti maitinimus nes planuoju kad maziui kai bus 9 men, nutraukti MP Manau mazius jau pakankamai didelis, o dar nusimato ir vestuves mum ir keliones, taip kad manau jog blogiau zuikiui nepadarysiu
As taip pat planavau Gabija maitinti iki 6 menesiuku. Dabar jau 6 suejo, bet vis dar pratesineju maitinima. Galvoju, kad iki vasaros reiketu maitinti, o po to nutraukti, bet gydytojai sako, kad vasara nutraukti negerai, tad nezinau, ka daryti. Esu pervargusi, tad iki metuku, bijau - neismaitinsiu
o mano pupai 1,7m ir as ja vis dar maitinu
aisku tik nakti
Papildyta:
ir tas dalykas manes visai nevargina...
aisku tik nakti
Papildyta:
ir tas dalykas manes visai nevargina...
Maniškei 2 m. 3 mėn ir ji net nesiruošia atsisakyt šio malonumo. Kai prašo papuko, aš jai siūlau visokius skanumynus, atsakymas vienas - . Klausiu, ar papukas skanesnis už saldainius... sako TAIP
QUOTE(edinka @ 2007 04 14, 23:28)
Maniškei 2 m. 3 mėn ir ji net nesiruošia atsisakyt šio malonumo. Kai prašo papuko, aš jai siūlau visokius skanumynus, atsakymas vienas - . Klausiu, ar papukas skanesnis už saldainius... sako TAIP
o as nezinau kas darosi, kazkaip is vidaus toks kaip sunkumas - ir zinau kad reikia ir lyg norisi ir tuo paciu visai nebesinori paciai maitinti ( maziui 5 su puse men). Na iki 6 tikrai istrauksiu, o po to nezinau - pervargus gal...
Sveikos, manajai jau du metai ir dar siek tiek maitinu. Noriu patarti tom, kurios nori nujunkyti kudikius neturincius metu: neskubekite to daryti! As irgi turejau minciu apie ankstyva nujunkyma, nes irgi kartais jausdavausi pavargusi nuo maitinimu, bet tas ilgai netrukdavo. Turbut taip jau gamtos sutvarkyta, kad augdamas vaikas vis daugiau ipranta valgyti kito maisto ir mama jau nebejaucia to fizinio nuovargio. Labai daug priklauso nuo nusiteikimo ir kantrybes. Visoms to ir linkiu!
QUOTE(dooovile @ 2007 04 16, 22:17)
o as nezinau kas darosi, kazkaip is vidaus toks kaip sunkumas - ir zinau kad reikia ir lyg norisi ir tuo paciu visai nebesinori paciai maitinti ( maziui 5 su puse men). Na iki 6 tikrai istrauksiu, o po to nezinau - pervargus gal...
Juk jau greit valgys kitokį maistelį, o ir nepajusi, kaip pradės valgyt taip sakant "nuo bendro stalo", tuomet maitinimas taps tokia malonia procedūra, netgi daugiau sakyčiau malonaus bendravimo akimirkomis. Svarbu neprisipratint valgyt naktimis, va tuomet tai užknisa juodai
QUOTE(edinka @ 2007 04 17, 22:55)
Juk jau greit valgys kitokį maistelį, o ir nepajusi, kaip pradės valgyt taip sakant "nuo bendro stalo", tuomet maitinimas taps tokia malonia procedūra, netgi daugiau sakyčiau malonaus bendravimo akimirkomis. Svarbu neprisipratint valgyt naktimis, va tuomet tai užknisa juodai
ka cia nepripratinsi - jei nuo gimimo nakti kas 3 val valgo
ir dar keistas "iprotis" dantim isdygus atsirado - kai nealkanas arba kai pasisotina- jei nesusivokiu kruties patraukt-ikanda!!!!
Dukrytę maitinau 2m.7men.Tiesa, šalia mamos pienelio ji ragaudavo paūgėjusi ir kitokio maisto.Pastebėjau,kad tuo metu ji beveik nesirgo.Mažiukui dabar 9mėn.vis dar valgom mamos pienelį.Berniukas tikrai stiprus.
Maitinau 2m.3men.Naktinius maitinimus baigiau gal kokiu 1m.10men.Maniskis labai nevalgus budavo,bet jam dar ir dabar reikia valgyt daznai ir po mazai.Gal cia daugiau genai,nes jo tetis taip valgo-kas2-3val.Ir abu labai kudi