QUOTE(estera11estera @ 2011 01 16, 05:11)
na kai nezinom tu prietaru, tai ramiau zmones gyvena as juos esu girdejus, bet tai kad jie man net neegzistuoja mes irgi tik data pakeitem, susitvarkiau su fotografais su sale ir dabar rami galvele kaip planavau vestuves, taipir toliau planuojam visiskai nieko nepasikeite tik data ir mamukas jau mano nusiramines su tais prietarais jau nesamoniu nesneka
Mano tevai keite data, nukele vestuves keliems menesiems ir gyveno ilgai ir labai graziai kartu iki pat mirties... Tad man tai pats geriausias irodymas, kad svarbiausia du zmones, o ne laikas kada ivyks vestuves
QUOTE(justa84 @ 2011 06 07, 09:41)
Sveikos,pas mane irgi tokia problemele ,Mano vaikinas vasari padovanojo zieda susizadejom visiems pranesem kad bus vestuves rugsejo men,visi dziaugesi ir as labai laukiau.Bet kuo daugejau ejo laiko jis nesiule eiti i zaksa,ar baznycia,tai as sakau va siandien einam nunesim pareiskima,kol atejo spejom susipikt del visokiu smulkmenu ir jis sako,kad nereikia sito susituoksim tik cerkvei,na galvoju gal ir gerai.Na ir vel viskaks sustojo,as vis klausiu kada gi eisim jau ir birzelis prasidejo o mes niekur nebuvom,tai vel sakau varom i cerkve ir viskas,nuejo pastovejom ir jis sako aj gal visdelto nereikia cerkvej,na ir as jau supratau,kad jis nenori.Tai tilai isejom ir jis man sako,akd as cia su savo vetuvem jam suku galva Tai vat ir nebus vestuviu,o ar bus isvis irgi nezinau jis nenori apie tai sneketi
Vaikinas gal labai jaunas ir issigando sio zingsnio? Gal jaute spaudima is tavo puses? Nors mano patarimas sioje situacijoje butu toks, nespausk jo. Tiesiog pabandyk ramiai issiaiskinti kas dedasi jo sirdyje, gal jis net nera tavo zmogus...