QUOTE(estera11estera @ 2010 11 21, 00:39)
sveiki! taip pat tokia panasi problemele,padavem pareiskimus viskas ok,neplanavom siais metais imti namui paskola bet taip atsitiko kad paimem ir dbr gavosi taip kad truksta pinigu vestuvems ir pasiuliau saviskiui perdeti paprasciausiai data kitiems metams! susitvarkysim su namais ir tada svesim vestuves...sutiko...pasakiau mamai sako kaip jus nuspresit taip ir bus...mano mama pasake busimai uosvienei ir prasidejo...prietarai prietarai prietarai kad jei pakeisim vestuviu data nebusim laimingais bla bla bla ... aiskinu savo mamai netikiu bobuciu prietarais ir taskas. ji man sako prisiminsi mano zodzius ir pan...susinervinau ir nzn ka daryti??? patarkit...bent jau mano manymu nieko cia baisaus pas kiekvienus gali pasikeist viskas, dbr ar veliau manau nera didelio skirtumo
Sakoma prietarai pildosi, tačiau tik tie, kuriais tikime. Tad nesirūpinkit, nes galbūt kitoje klimato juostoje šito prietaro niekas nežino ir niekam netgi į galvą nešautų, jog nukelti vestuves yra kas nors blogo Svarbiausia, kad patys neįtikėtumėt bobučių prietarais