Įkraunama...
Įkraunama...

Atidedamos vestuvės

QUOTE(estera11estera @ 2010 11 21, 00:39)
sveiki! taip pat tokia panasi problemele,padavem pareiskimus viskas ok,neplanavom siais metais imti namui paskola bet taip atsitiko kad paimem ir dbr gavosi taip kad truksta pinigu vestuvems ir pasiuliau saviskiui perdeti paprasciausiai data kitiems metams! susitvarkysim su namais ir tada svesim vestuves...sutiko...pasakiau mamai sako kaip jus nuspresit taip ir bus...mano mama pasake busimai uosvienei ir prasidejo...prietarai prietarai prietarai  sad.gif kad jei pakeisim vestuviu data nebusim laimingais bla bla bla ... aiskinu savo mamai netikiu bobuciu prietarais ir taskas. ji man sako prisiminsi mano zodzius ir pan...susinervinau ir nzn ka daryti??? patarkit...bent jau mano manymu nieko cia baisaus pas kiekvienus gali pasikeist viskas, dbr ar veliau manau nera didelio skirtumo

Sakoma prietarai pildosi, tačiau tik tie, kuriais tikime. Tad nesirūpinkit, nes galbūt kitoje klimato juostoje šito prietaro niekas nežino ir niekam netgi į galvą nešautų, jog nukelti vestuves yra kas nors blogo mirksiukas.gif Svarbiausia, kad patys neįtikėtumėt bobučių prietarais blink.gif
Atsakyti
Sakoma prietarai pildosi, tačiau tik tie, kuriais tikime. Tad nesirūpinkit, nes galbūt kitoje klimato juostoje šito prietaro niekas nežino ir niekam netgi į galvą nešautų, jog nukelti vestuves yra kas nors blogo Svarbiausia, kad patys neįtikėtumėt bobučių prietarais

dekoju uz patarima smile.gif bet man vis ramybes neduoda,nes as tikrai jeis netikiu...o mama supykus ant manes , net i kalbas nesileidzia! kaip jai paaiskinti, kad mes patys taip nusprendem ir kad nera cia kazko blogo g.gif as visvien nepakeisiu savo sprendimo...jei likimas musu kad butumem kartu, reiskias busim, neskaitant to kad tik pakeiciam data smile.gif
Atsakyti
Jeigu man butu tokia situacija, greiciausiai eiciau susituokti ta numatyta diena paprastai, be jokiu prasmatnybiu, ateitu pasveikinti teveliai. Jokiu baliu nedaryciau, nebent namuose butu tortas, sampanas ar kazkas panasaus. Svarbiausia, kad butu viskas is sirdies wub.gif
Atsakyti
suprantama ir tai smile.gif is sirdies ir po metu viska padarysiu smile.gif bet kadangi jau apsisprendem pakeist data tai jau nieko nepadarysi unsure.gif jei ne tos mamos su savo prietarais ir dar pykimais tai isvis butu viskas fantastiskai thumbup.gif dekui uz patarima smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estera11estera @ 2010 11 22, 23:34)
suprantama ir tai  smile.gif  is sirdies ir po metu viska padarysiu smile.gif bet kadangi jau apsisprendem pakeist data tai jau nieko nepadarysi  unsure.gif jei ne tos mamos su savo prietarais ir dar pykimais tai isvis butu viskas fantastiskai  thumbup.gif dekui uz patarima smile.gif smile.gif

Mes irgi keitėm datą...ar vestuvių neuvo tad negaliu pasakyti, ar pildosi prietarai, ar ne...smile.gif bet manau, svarbu jausmai ir pastangos, o prietarai lieka prietarais. Minties galia daug ką gali. tad geriau neužsiprogramuoti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 11 23, 20:48)
Mes irgi keitėm datą...ar vestuvių neuvo tad negaliu pasakyti, ar pildosi prietarai, ar ne...smile.gif bet manau, svarbu jausmai ir pastangos, o prietarai lieka prietarais. Minties galia daug ką gali. tad geriau neužsiprogramuoti.. doh.gif

as matyt esu senamadiska lotuliukas.gif bet siuo prietaru tikiu... doh.gif nenoreciau atideti vestuviu net nzn kas turetu nutikti,kad pakeisciau savo nuomone apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 23, 19:56)
as matyt esu senamadiska lotuliukas.gif  bet siuo prietaru tikiu... doh.gif  nenoreciau atideti vestuviu net nzn kas turetu nutikti,kad pakeisciau savo nuomone apie tai g.gif

na nepasakyciau, kad cia butu kazkas senamadisko smile.gif bet kai iskyla tokia situacija, manau bent kas pakeistu data neziuredamas i prietarus smile.gif manau bus viskas ok smile.gif kaip minejo svarbiausia jausmai smile.gif dekui uz patarimus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutera @ 2010 11 23, 19:48)

pritariu smile.gif as ir taip pat manau smile.gif dekui uz palaikymus patarimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes keitem data, na neatidejom vestuviu, tiesiog pasirinkom laika patogesni ir sau, ir kitiems sveciams ax.gif Jokiu tokiu prietaru nezinojau ir buvo ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 27, 23:17)
Mes keitem data, na neatidejom vestuviu, tiesiog pasirinkom laika patogesni ir sau, ir kitiems sveciams  ax.gif Jokiu tokiu prietaru nezinojau ir buvo ramu  ax.gif

na kai nezinom tu prietaru, tai ramiau zmones gyvena thumbup.gif as juos esu girdejus, bet tai kad jie man net neegzistuoja smile.gif mes irgi tik data pakeitem, susitvarkiau su fotografais su sale ir dabar rami galvele rolleyes.gif kaip planavau vestuves, taipir toliau planuojam visiskai nieko nepasikeite tik data smile.gif ir mamukas jau mano nusiramines su tais prietarais jau nesamoniu nesneka g.gif
Atsakyti
Sveikos,pas mane irgi tokia problemele verysad.gif ,Mano vaikinas vasari padovanojo zieda susizadejom visiems pranesem kad bus vestuves rugsejo men,visi dziaugesi ir as labai laukiau.Bet kuo daugejau ejo laiko jis nesiule eiti i zaksa,ar baznycia,tai as sakau va siandien einam nunesim pareiskima,kol atejo spejom susipikt del visokiu smulkmenu ir jis sako,kad nereikia sito susituoksim tik cerkvei,na galvoju gal ir gerai.Na ir vel viskaks sustojo,as vis klausiu kada gi eisim jau ir birzelis prasidejo o mes niekur nebuvom,tai vel sakau varom i cerkve ir viskas,nuejo pastovejom ir jis sako aj gal visdelto nereikia cerkvej,na ir as jau supratau,kad jis nenori.Tai tilai isejom ir jis man sako,akd as cia su savo vetuvem jam suku galva verysad.gif Tai vat ir nebus vestuviu,o ar bus isvis irgi nezinau jis nenori apie tai sneketi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(justa84 @ 2011 06 07, 11:41)
Tai vat ir nebus vestuviu,o ar bus isvis irgi nezinau jis nenori apie tai sneketi verysad.gif

Siuo atveju palinkeciau tik dziaugtis del to, kad nebus vestuviu su zmogumi, kuris, remiantis Jusu pasakojimu, negerbia zmogaus, esancio salia, t.y. Jusu pacios.
Atsakyti
mes atidėjom vestuves metams.. nes 2 sav iki datos mirė mano tetukas. tai tikrai ne vestuvės buvo galvoj..
ir prietarai nemanau kad ką lemia.. šiemet bus 5 metukai kartu ir 2dukrytės smile.gif
Atsakyti