Įkraunama...
Įkraunama...

Atidedamos vestuvės

QUOTE(ingutera @ 2010 06 30, 11:09)
mūsų vestuvės irgi atidedamos... verysad.gif

hmmm kaip liudna verysad.gif o del ko, jei ne paslaptis? kazkurioj temoj skaiciau, kad Jus dvejojate ar norit tu vestuviu,tai visgi nesiryzot ar kita priezastis?
Papildyta:
QUOTE(konkreciai @ 2010 06 30, 15:41)
Kas nutiko? verysad.gif
Mes mąstėme kitais metais tuoktis, bet finansai nepagerėjo, o maniškis nori didelę šventę daryti. Kitos išeities nelieka, kaip laukti dar metus..

Na, aisku nuo poreikiu ir zmoniu priklauso, bet as geriau kuklesne svente pasidaryciau, nei laukti 2 metus blush2.gif na, bet man gal taip tik atrodo, nes man dideles tradicines vesuves nepatinka, net kai mum finansai tikrai leistu, mes pasirinkom tik kuklia vakariene ir labai saldu medaus menesi karibuose, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 06 30, 16:52)
Na, aisku nuo poreikiu ir zmoniu priklauso, bet as geriau kuklesne svente pasidaryciau, nei laukti 2 metus blush2.gif  na, bet man gal taip tik atrodo, nes man dideles tradicines vesuves nepatinka, net kai mum finansai tikrai leistu, mes pasirinkom tik kuklia vakariene ir labai saldu medaus menesi karibuose, wub.gif  wub.gif  wub.gif

Matai, esam du skirtingi žmonės ir turim dvi skirtingas nuomones smile.gif Man užtektų ceremonijos bažnyčioje, vakarienės ir fotosesijos. O jis va toks senesnių pažiūrų. Neperauklėsi gi žmogaus.
Atsakyti
[quote=*Beautiful*eyes*,2010 06 30, 16:52]
hmmm kaip liudna verysad.gif o del ko, jei ne paslaptis? kazkurioj temoj skaiciau, kad Jus dvejojate ar norit tu vestuviu,tai visgi nesiryzot ar kita priezastis?
Papildyta:

Na tos dvejonės neišsisklaidė... Plius ir finansai ne guminiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 07 14, 15:18)
Na tos dvejonės neišsisklaidė... Plius ir finansai ne guminiai mirksiukas.gif

NA, del dvejoniu tai jo, jei nera tvirto apsisprendimo tai geriau neskubeti 4u.gif o del finansu, tai, manau, tu pinigu niekada nepakanka viskam, tai as mieliau paisrinkciau kuklesne svente, nei atidejima vestuviu. Bet zinoma visaip buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 07 09, 13:21)
Kaip jus manote, zodziu nutiko keleta nelaimiu siais metais  doh.gif
mes padavem pareiskimus,pradejom planuoti, geguzes pabaigoj mire senelis, na kaip ir nenutraukem planavimo, o dabar mire mociute  doh.gif  o jau viskas paruosta beveik  verysad.gif  kazkaip nesinori atideti,mama sako tokie sunkus mums metai,atidek vestuves,kitais susituoksit  verysad.gif
O kiti sako,kad gyvi turi gyventi, jo mire labai skaudu,bet gyvenimas tesesi
As net nezinau ka ir daryti  doh.gif

mums irgi panasiai buvo. kai susitarem su kunigu del vestuviu tai mano mociute numire, po dvieju savaiciu draugo senelis, o kai pasiemem ziedus, mano senelis. irgi galvojau gal koks zenklas, bet visi sako, kad kuo sunkiau dabar tuo lengviau bus po to... ir mamos abu tevai numire per 4 men, o ji ne karto nesake atsauk, o kaip tik gyvenimas tesiasi.
Atsakyti
QUOTE(dei2ka @ 2010 07 21, 08:57)
mums irgi panasiai buvo. kai susitarem su kunigu del vestuviu tai mano mociute numire, po dvieju savaiciu draugo senelis, o kai pasiemem ziedus, mano senelis. irgi galvojau gal koks zenklas, bet visi sako, kad kuo sunkiau dabar tuo lengviau bus po to... ir mamos abu tevai numire per 4 men, o ji ne karto nesake atsauk, o kaip tik gyvenimas tesiasi.

As irgi manau,kad kai mirsta seneliai/mociutes tai galima ir neatideti tu vestuviu,juk seni zmones,kazkada visi mirstame,o Jusu gyvenimas eina toliau ir reikia gyventi. Aisku jei mirtu tevai ar seses/broliai,tada jau tikrai nukelciau vestuviu puota,gal tik susirasyciau be sventes blush2.gif
Atsakyti
Manau jeigu seneliai artimi, gal ir vertetu nukelt...as asmeniskai nenoreciau kad per vestuviu metines butu ir artimu zmoniu mirties metines, na taikas kad kitas menuo, metai tai tiepatys...laikui begant pasimirstu, bet issivaizduoju po n meteliu iseitu kalba apie senelius kasnors paklaustu kiek metu jau neturi tokiu ir tai mintyse "mmm palauk jeigu mes susituoke 10 metu tai ir seneliu jau tiek metu nebera...."
Galbut taip rasau nes laaabai myliu savo senelius ir gedeciau ju ilgai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yellow_day @ 2010 07 21, 16:02)
Manau jeigu seneliai artimi, gal ir vertetu nukelt...as asmeniskai nenoreciau kad per vestuviu metines butu ir artimu zmoniu mirties metines, na taikas kad kitas menuo, metai tai tiepatys...laikui begant pasimirstu, bet issivaizduoju  po n meteliu iseitu kalba apie senelius kasnors paklaustu kiek metu jau neturi tokiu ir tai mintyse "mmm palauk jeigu mes susituoke 10 metu tai ir seneliu jau tiek metu nebera...."
  Galbut taip rasau nes laaabai myliu savo senelius ir gedeciau ju ilgai  verysad.gif

As sutikciau tik is dalis su Jumis. Aisku jei bendraujate daug ir gerai sutariate su seneliais,tai galima ir nukelt tas vestuves kazkuriam laikui. Bet jei taikyti, kaip Jus sakot,kad net tais paciais metais niekas nemirtu,tai galima ir 5 metus tu vestuviu laukti,nes vis kazkoks giminaitis gali mirti. Cia jau manau per drastiska,kad tais metai nebutu kas nors numires,suprantu dar keleta menesiu,bet ne metai. kada tada paciam gyvent,jei lauksi kol giminaiciai nustos mirinet? blush2.gif
Atsakyti
Na as visu giminaiciu neturejau omenyje... Seneliai, tevai, broliai, seserys manau yra artimesni negu kokia tetule, ar dede, ir del ju tikrai nukelciau vestuves kitiem metam... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yellow_day @ 2010 07 21, 16:27)
Na as visu giminaiciu neturejau omenyje... Seneliai, tevai, broliai, seserys manau yra artimesni negu kokia tetule, ar dede, ir del ju tikrai nukelciau vestuves kitiem metam...  unsure.gif

Na,gal skirtingai bendraujam su savo seneliais/mociutem 4u.gif As seneliu jau seniai neturiu, o su mociutem neesu tokia artima,kaip kiti.Matau vos keleta kartu per metus. Na,o seses/broliai ir tevai,tai jau kitas reikalas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 21, 16:57)
Na,gal skirtingai bendraujam su savo seneliais/mociutem 4u.gif As seneliu jau seniai neturiu, o su mociutem neesu tokia artima,kaip kiti.Matau vos keleta kartu per metus. Na,o seses/broliai ir tevai,tai jau kitas reikalas blush2.gif

tėvai, broliai, seserys tikrai kitas reikalas, bet... senelius savo tikrai labai mylėjau ir dabar dažnai nueinu į bažnyčią žvakutės už juos uždegt, bet nemanau, kad jie prieš būtų. kaip tik kol gyvi buvo skatino ir klausinėjo ar dar nesiženijam.
Atsakyti
sveiki! taip pat tokia panasi problemele,padavem pareiskimus viskas ok,neplanavom siais metais imti namui paskola bet taip atsitiko kad paimem ir dbr gavosi taip kad truksta pinigu vestuvems ir pasiuliau saviskiui perdeti paprasciausiai data kitiems metams! susitvarkysim su namais ir tada svesim vestuves...sutiko...pasakiau mamai sako kaip jus nuspresit taip ir bus...mano mama pasake busimai uosvienei ir prasidejo...prietarai prietarai prietarai sad.gif kad jei pakeisim vestuviu data nebusim laimingais bla bla bla ... aiskinu savo mamai netikiu bobuciu prietarais ir taskas. ji man sako prisiminsi mano zodzius ir pan...susinervinau ir nzn ka daryti??? patarkit...bent jau mano manymu nieko cia baisaus pas kiekvienus gali pasikeist viskas, dbr ar veliau manau nera didelio skirtumo
Atsakyti