Įkraunama...
Įkraunama...

Atidedamos vestuvės

jo giminės norin nukelti vieną savaitę, tai gaunasi, kad nukeliama ne dėl to, kad liūdan, ar kažkas, o kad būtent mėnuo gaunasi, man atrodo, pas stačiatikius yra 40 dienų, o pas katalikus mėnuo
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 07 29, 14:55)
jo giminės norin nukelti vieną savaitę

tai ar priėmei sprendimą? unsure.gif
Atsakyti
kol kas dar ne...
Atsakyti
manau,kad neatideciau smile.gif
Atsakyti
Na as irgi nusprendziau neatideti ax.gif
Mes gyvi ir turime gyventi ir judeti toliau,nepaluzhti biggrin.gif
Atsakyti
Ar atidėtumėt vestuves, jei staiga pablogėtų (operacija) vienam iš sužadėtinių tėvų likus 10 dienų iki vestuvių, kurios buvo planuojamos beveik 6 mėnesius ir kai viskas jau yra suplanuota, užsakyta, svečių 30.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 06 23, 14:50)
Ar atidėtumėt vestuves, jei staiga pablogėtų (operacija) vienam iš sužadėtinių tėvų likus 10 dienų iki vestuvių, kurios buvo planuojamos beveik 6 mėnesius ir kai viskas jau yra suplanuota, užsakyta, svečių 30.

žiūrint kokia operacija, jei tai adenoidų ar apendicito tikrai ne, nes spės ne tik, kad iš ligoninės išleisti, bet ir pamiršti apie operaciją, o jei rimtesnė - širdis, inkstai, skrandis ar pan. tikrai atidėčiau.
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 06 23, 15:01)
žiūrint kokia operacija, jei tai adenoidų ar apendicito tikrai ne, nes spės ne tik, kad iš ligoninės išleisti, bet ir pamiršti apie operaciją, o jei rimtesnė - širdis, inkstai, skrandis ar  pan. tikrai atidėčiau.

Išoperuos, pasveiks, o mums vėl po metų viską iš naujo. O kur garantija, kad iki tol laiko vėl kažkas mums sukliudys. Aš jau antrą tokią šventę rengčiau turbūt jau tik šiaip sau, nes nebūčiau tikra, kad ji įvyks.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 06 23, 15:23)
Išoperuos, pasveiks, o mums vėl po metų viską iš naujo. O kur garantija, kad iki tol laiko vėl kažkas mums sukliudys. Aš jau antrą tokią šventę rengčiau turbūt jau tik šiaip sau, nes nebūčiau tikra, kad ji įvyks.

tai kas be ko, kad pasveiks, bet jie nedalyvaus savo vaiko vestuvėse...Be to, nebūtina atidėti metams, juk galima ir mėnesiui ar porai savaičių... Aišku, čia jums spręsti...
Aš jausčiausi labai blogai, jei mama gulėtų ligoninėje, pooperacinėje palatoje, kankinasi nuo skausmų, o mes linksminamės...
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 06 23, 15:58)
tai kas be ko, kad pasveiks, bet jie nedalyvaus savo vaiko vestuvėse...Be to, nebūtina atidėti metams, juk galima ir mėnesiui ar porai savaičių... Aišku, čia jums spręsti...
Aš jausčiausi labai blogai, jei mama gulėtų ligoninėje, pooperacinėje palatoje, kankinasi nuo skausmų, o mes linksminamės...

Nžn, kaip čia pasielgti: gaila ir žmogaus, ir taip ilgai lauktos ir kruoščiai planuojamos šventės. Nukelti keliom savaitėm nepavyks, nes jau sausio mėnesį mes vos radom laisvą vietą pokyliui mūsų rajone. Jei nukelt, tai teks kokiam rudeniui ar net žiemai.
Atsakyti
mūsų vestuvės irgi atidedamos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 06 30, 11:09)
mūsų vestuvės irgi atidedamos... verysad.gif

Kas nutiko? verysad.gif
Mes mąstėme kitais metais tuoktis, bet finansai nepagerėjo, o maniškis nori didelę šventę daryti. Kitos išeities nelieka, kaip laukti dar metus..
Atsakyti