Įkraunama...
Įkraunama...

Atidedamos vestuvės

QUOTE(swindle7 @ 2009 05 14, 18:50)
Na o mes irgi buvome pernai data paskyre, bet taip pat del finansu nusprendem atidet 4u.gif . Oj tada kiek visko prisiklausem... kad greit ishsiskirsim... kad busim nelaiminga... bla bla bla...   verysad.gif bet nieko panasaus  rolleyes.gif , puikiai toliau kartu gyvenam, sutariam, ir is dalies dziaugiames, kad nepaskubejom  4u.gif . Taip kad nieko cia blogo ir baisaus tie atidejimai, reik ziuret realiai kaip kas gaunas  smile.gif . As jau geriau palauksiu, bet baliuka pasidarysiu  lotuliukas.gif . Laukiu savo vestuviu ir tikrai nesiruosiu but visa gyvenima sugyventine  lotuliukas.gif .

Pazistu kas nuejo "susirasyt su dzinsais" be jokios sventes, o baliu pasiliko veliau, kai tuoksis baznycioj su visais pribumbasais... tai tada aisku, atrodo... aj, kam cia, jau ir taip susituoke  doh.gif

nepritariu... mes susituokėm prieš n metų civilinėj - padarėm nedidelę šventę artimiesiems, kurių nėjo nepakviest ir vsio... visą laiką laukė giminė to didelio baliaus ir bažnytinės santuokos... yra net tokių, kurie iki šiol pabrėžia, kad neskaito mūsų šeima, nes nebuvo vestuvių kaip pridera lotuliukas.gif bažnytinė santuoka jau įvykus... ale baliaus nesulaukė biggrin.gif
bet dėl nuotraukų, rūbų, puokštės ir šventės sau... pritariu... prabėgus eilei metų... mums iki šiol malonu prisiminti tas akimirkas, kurias mes praleidom dviese tą dieną ir nuotraukos... balius... balius kaip ir visi kiti... tiesa vienas dalykas... mes aplamai nemėgėjai balių... nežinau... pasisekė mums su MB ar ne... bet jų prasmė mums neaiški biggrin.gif iki šiol cool.gif
labiausiai patinka... kai argumentas būna.. susitinkam pabendraut... kai paklausi tai ir kaip pasibendravot... nutyla ir argumentai pasibaigia biggrin.gif
bet... kiekvienas renkasi tai kas jam atrodo verčiausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 30 liepos 2009 - 20:27
Kaip jus manote, zodziu nutiko keleta nelaimiu siais metais doh.gif
mes padavem pareiskimus,pradejom planuoti, geguzes pabaigoj mire senelis, na kaip ir nenutraukem planavimo, o dabar mire mociute doh.gif o jau viskas paruosta beveik verysad.gif kazkaip nesinori atideti,mama sako tokie sunkus mums metai,atidek vestuves,kitais susituoksit verysad.gif
O kiti sako,kad gyvi turi gyventi, jo mire labai skaudu,bet gyvenimas tesesi
As net nezinau ka ir daryti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mishenok84: 09 liepos 2009 - 12:22
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 07 09, 14:21)
Kaip jus manote, zodziu nutiko keleta nelaimiu siais metais  doh.gif
mes padavem pareiskimus,pradejom planuoti, geguzes pabaigoj mire senelis, na kaip ir nenutraukem planavimo, o dabar mire mociute  doh.gif  o jau viskas paruosta beveik  verysad.gif  kazkaip nesinori atideti,mama sako tokie sunkus mums metai,atidek vestuves,kitais susituoksit  verysad.gif
As net nezinau ka ir daryti  doh.gif

Manau kad neatdieliokit vestuviu ,juolab matau kad iki ju dar pora menesiuku . Zmones mirsta visi , o gyvent reikia toliau mirksiukas.gif mums . Uzuojauta tau del netekties ,bet nestabdyk savo gyvenimo del to . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 09, 13:43)
Manau kad neatdieliokit vestuviu ,juolab matau kad iki ju dar pora menesiuku . Zmones mirsta visi , o gyvent reikia toliau  mirksiukas.gif  mums . Uzuojauta tau del netekties ,bet nestabdyk savo gyvenimo del to .  smile.gif

As jau kaip ir gyvenu ta shvente blush2.gif Nes tiek planavimo,jau kaip ir isivaizduoju marsruta,kaip vaziuosim,kaip vyks 4u.gif
Mano MB pries sako net neuzsimink,o mano tevai vis kartoja sunkus (bedu tiek per pora menesiu) metai gal nedarykit geriau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mishenok84: 09 liepos 2009 - 14:39
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 07 09, 13:21)
mes padavem pareiskimus,pradejom planuoti, geguzes pabaigoj mire senelis, na kaip ir nenutraukem planavimo, o dabar mire mociute  doh.gif  o jau viskas paruosta beveik  verysad.gif  kazkaip nesinori atideti,mama sako tokie sunkus mums metai,atidek vestuves,kitais susituoksit  verysad.gif

Tikrai neatideliokit schmoll.gif Mano mociute mire taip pat likus 2 menesiams iki vestuviu, mamos net klausiau, ar neatidet mums sventes, bet ji pati pasake, kad geriau neatideliot... tuo labiau, kad mociute zinojo apie vestuves. o pries menesi dar vienas zmogus is musu gimines numire, bet net ir del to neatidejom vestuviu... tai mano tevams bus dvi progos - musu vestuves rytoj ir ketvirtynos sestadieni. be to, kas zino- gal kitais metais vel kas nors nutiks, ir vel turesit savo svente atidet...
Atsakyti
Mano mociute sake kad jokiu budu negalima atideti vestuviu o kodel tai nepaaiskino g.gif turbut seni prietarai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2009 05 17, 20:04)
nepritariu... mes susituokėm prieš n metų civilinėj - padarėm nedidelę šventę artimiesiems, kurių nėjo nepakviest ir vsio... visą laiką laukė giminė to didelio baliaus ir bažnytinės santuokos... yra net tokių, kurie iki šiol pabrėžia, kad neskaito mūsų šeima, nes nebuvo vestuvių kaip pridera lotuliukas.gif  bažnytinė santuoka jau įvykus... ale baliaus nesulaukė biggrin.gif
bet dėl nuotraukų, rūbų, puokštės ir šventės sau... pritariu... prabėgs eilei mettų... mums iki šiol malonu prisiminti tas akimirkas, kurias mes praleidom dviese tą dieną ir nuotraukos... balius... balius kaip ir visi kiti... tiesa vienas dalykas... mes aplamai nemėgėjai balių... nežinau... pasiselė mums su MB ar ne... bet jų prasmė  mums neaiški biggrin.gif iki šiol cool.gif
labiausiai patinka... kai argumentas būna.. susitinkam pabendraut... kai paklausi tai ir kaip pasibndravot... nutyla ir argumentai pasibaigia biggrin.gif
bet... kikevieni renkasi tai kas jiems atrodo verčiausia 4u.gif

vestuves yra didele svente dvieju zmoniu gyvenime, ir kaip jie ta svente isivaizduoja abu taip ir daro arba svencia arba ne mirksiukas.gif

QUOTE(Mishenok84 @ 2009 07 09, 13:21)

net nezinau kaip pasielgciau, tik tevai negales svesti, nes jiems linksmintis nevalia unsure.gif
Atsakyti
Na kadagi autorės problema jau išsisprendė, tai nelabai ir bėra ką patarinėti rolleyes.gif Bet jei tikra būtume apsisprendę tuoktis, nepadidėję finansai (ne sumažėję!) tikrai nebūtų kliūtis, nebent visiškas bankrotas...
Atsakyti
mums irgi bėda, šiandien mirė jo močiutė ir dar taip negerai gaunasi, kad vestuvės turi būti lygiai po mėnesio, tai gausis ir kad mėnuo nuo jos mirties sad.gif
aš tai visiškai pasimetusi, atidėti ar ne
močiutė apie vestuves žinojo, labai džiaugėsi
vestuvės iš anskto buvo planuotos labai kuklios, tik ceremonija ir 12 brangiausių žmonių vakarienė, tai nežinau, visai pasimečiau, ką daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 07 28, 11:44)
mums irgi bėda

močiutė apie vestuves žinojo, labai džiaugėsi
vestuvės iš anskto buvo planuotos labai kuklios, tik ceremonija ir 12 brangiausių žmonių vakarienė, tai nežinau, visai pasimečiau, ką daryti sad.gif

užjaučiu 4u.gif

aš atidėčiau verysad.gif nenorėčiau visą gyvenimą prisiminti, kad tą dieną buvo liūdna dry.gif čia aš žiūriu iš savo varpinės, nes man mano močiutė labai labai brangi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 liepos 2009 - 07:24
bet aš šiaip galvoju, na, tarkim atidedam dviem savaitėms
tai man atrodo, ar savaitė anskčiau, ar vėliau, negi tai ką nors keis ir liūdesys bus jau sumažėjęs? tai tam liūdesiui juk neįsakysi, kad va sumažėk kas savaitę po dvi padalas, ty galvoju, kad jo giminėms bus liūdna kad ir po metų, tai kaip žinoti, kada jau galima? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 07 29, 09:06)
galvoju, kad jo giminėms bus liūdna kad ir po metų, tai kaip žinoti, kada jau galima? sad.gif

o tai ką tos giminės šneka? unsure.gif

aš turėjau omėny, kad (dabar bijau supainiot, ar pas stačiatikius ar pas katalikus) yra minimos 30 d, tai dėl to unsure.gif
Atsakyti