Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

QUOTE(inesasim @ 2009 05 12, 13:17)
sveikos 4u.gif

kad jau apie kelnytes kalbat, sakau, gal kas turi kokių pavyzdėlių? man reikia šortų po suknele ir kelnyčių-sijono schemutės... ax.gif

Va tokias dar radau kelnytes, gal tiks smile.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
pasirodysiu ir as su kompleteliu krikstynoms ax.gif blush2.gif tik kad mano manekenas per didelis sitiem rubeliams mirksiukas.gif bet jam labai patiko angelei vaidinti bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 13 gegužės 2009 - 20:47
ZUVIUKAS

Koks grazus komplektukas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 05 13, 21:46)
pasirodysiu ir as su kompleteliu krikstynoms  ax.gif blush2.gif  tik kad mano manekenas per didelis sitiem rubeliams  mirksiukas.gif bet jam labai patiko angelei vaidinti bigsmile.gif

user posted image

Komplektukas labai fainutis thumbup.gif , jei gali išduok paslaptį iš kokų siūliukų nėrei, aš dabar labai ieškau siūliukų savo dukrytės nertiniui mums reikia prie lengvos puošnios suknutės, blaškausi tarp poros variantų, nežinau, kuriuos pasirinkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 14 gegužės 2009 - 00:09
aciu visoms uz grazius zodelius 4u.gif

QUOTE(MamaGita @ 2009 05 14, 01:08)
Komplektukas labai fainutis  thumbup.gif , jei gali  išduok paslaptį iš kokų siūliukų nėrei, aš dabar labai ieškau siūliukų savo dukrytės nertiniui mums reikia prie lengvos puošnios suknutės, blaškausi tarp poros variantų, nežinau, kuriuos pasirinkti  smile.gif

yarnArt summer. derinau prei vaikucio mamytes sukytes ax.gif jie tokie storesni, bet minkstai nusinere ir gana puosniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 14 gegužės 2009 - 11:15
Kiek grozybiu sitame skyrelyje... bigsmile.gif 4u.gif Saunuoles mamytes esate, kad randate laiko tokiems groziams sukurti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 05 14, 12:14)
yarnArt summer. derinau prei vaikucio mamytes sukytes  ax.gif jie tokie storesni, bet minkstai nusinere ir gana puosniai atrodo 4u.gif

O jūs Vilniuj pirkot?
Aš VCUPe Gerose akyse ieškojau, tai baltų nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 14, 13:52)
O jūs Vilniuj pirkot?
Aš VCUPe Gerose akyse ieškojau, tai baltų nebuvo g.gif

Kaune. Jei labai reikia galiu ir jums nupirkti ar atsiusti wink.gif
rasykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2009 05 11, 17:27)
kaip išmegsti vašeliu rankovę tai radau suknelių temoj. Jurgičiukas rado pas rusaites ir įkėlė . manau ji nesupyks kad įkelsiu čia  4u.gif o rankovę reiktų pradėti nerti nuo apačios-  nuo riešo ir aukštyn. bent jau aš taip neriu.  ax.gif
user posted image

... noriu numegzt megtinuka bet neikertu kaip reikia vat taip apvaliai tas rankoves ismegzt blush2.gif ... kai sau mezgu tai kmpuotai dera blush2.gif .. bet leliukui kazkaip noretusi kad patogiau butu blush2.gif ... gal kas galetumet paaiskint kada ir po kiek akiu nuimat kad tas apvalumas gautus ??? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
ir mes nusimezgėm kai ką krikštynoms wub.gif
user posted image

ant modeliuko wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugaga: 14 gegužės 2009 - 14:38
QUOTE(jugaga @ 2009 05 14, 15:38)
ir mes nusimezgėm kai ką krikštynoms  wub.gif

labai dailus ir gražus darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 05 14, 12:14)
yarnArt summer. derinau prei vaikucio mamytes sukytes  ax.gif jie tokie storesni, bet minkstai nusinere ir gana puosniai atrodo 4u.gif

Ačiū už info aš irgi jau šiaip ne taip apsisprendžai ką pirkti , pirkau siūliukus mercijuotos + garintos medvilnės su viskoze, siūliukas labai mielas ir turi blizgesį, kai turėsim nertinuką pasirodysim smile.gif
Atsakyti