Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

QUOTE(Viliuteee @ 2009 05 10, 10:24)
boružėlė jau pas šeimininkę smile.gif

user posted image
user posted image

o siaubas kaip grazu wub.gif thumbup.gif kaip grazei padaryta thumbup.gif thumbup.gif

o as norejau paklausti gal kas yra mezges kelnytes gal galetu pasidalinti schemute arba patirtimi kies klyniuku blush2.gif buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2009 05 11, 12:09)
o siaubas kaip grazu wub.gif  thumbup.gif kaip grazei padaryta thumbup.gif  thumbup.gif

o as norejau paklausti gal kas yra mezges kelnytes gal galetu pasidalinti schemute arba patirtimi kies klyniuku blush2.gif buciau labai dekinga ax.gif

atrodo cia vien tik prasymai bet kas paaiskintu nera lotuliukas.gif as ir laukiu kol kas man nesusiprateliai paaiskins kaip rankovytes graziai ismegsti
Atsakyti
Man irgi labai rupi kaip vaseliu neriant megztuka reikia graziai rankovytes isimti ir paskuikaip pacia rankove nerti nuo apaciospradet ar nuo ten kur isimta g.gif
Atsakyti
kaip išmegsti vašeliu rankovę tai radau suknelių temoj. Jurgičiukas rado pas rusaites ir įkėlė . manau ji nesupyks kad įkelsiu čia 4u.gif o rankovę reiktų pradėti nerti nuo apačios- nuo riešo ir aukštyn. bent jau aš taip neriu. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vogels: 11 gegužės 2009 - 16:28
QUOTE(juokiukas @ 2009 05 11, 08:26)
sveikos mamytes noreciau nunerti savo dukrytei suknyte mums greitai bus 7 menesiukai bet probleme nemoku graziai isnerti rankovyciu  doh.gif  gal kas paaiskintu pavyzdziui kaip reikia nerti apvaliai kad nebutu siuliu ir isnerti rankovytes nu niekaip neikertu  verysad.gif  buciua labai dekinga jei kas ryztusi paaiskinti  4u.gif

Nerkit reglanu. Mažiems vaikams man patogiausia pradėti nuo viršaus. Pagal kokio drabužėlio kaklo iškirptę nusineriate reikiao ilgio pynelęir neriate žemyn pagal raštą, platindama tose vietose, kur turėtų būti siūlės. Va, pvz., šios suknelės viršus taip nertas:
user posted image

QUOTE(*irma* @ 2009 05 11, 12:09)

Aš vaikiškas kelnes mezgu nuo viršaus taip, kad siūlė būtų ant užpakalio. Klynukui užpakalinėje dalyje, tai yra, iš kraštų, pridedu po kokias 5-9 akis, priekinėje dalyje, tai yra mezginio centre, po kokias 3-5. Šiaip reikia žiūrėti pagal siūlus, raštą ir pan., geriausia pamatuoti pagal turimas kelnes. Numezgusi klyną akis dalinu per pusę ir mezgu iš atskirų siūlų, nuleisdama po vieną pridėtas akis. Taip pat galima megzti ir nuo apačios. Kai kas klynuką daro paprastai, pridedant 10-15 akių klešnyčių viršuje. Toks variantas tinka leliukui su sauskelnėm, nes jom reikia daug vietos kelnėse.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 05 11, 18:21)
Aš vaikiškas kelnes mezgu nuo viršaus taip, kad siūlė būtų ant užpakalio. Klynukui užpakalinėje dalyje, tai yra, iš kraštų, pridedu po kokias 5-9 akis, priekinėje dalyje, tai yra mezginio centre, po kokias 3-5. Šiaip reikia žiūrėti pagal siūlus, raštą ir pan., geriausia pamatuoti pagal turimas kelnes. Numezgusi klyną akis dalinu per pusę ir mezgu iš atskirų siūlų, nuleisdama po vieną pridėtas akis. Taip pat galima megzti ir nuo apačios. Kai kas klynuką daro paprastai, pridedant 10-15 akių klešnyčių viršuje. Toks variantas tinka leliukui su sauskelnėm, nes jom reikia daug vietos kelnėse.

dekui labai reiks pabandyti,as tai virsu zadu nerti kaip kojine sukant rateliu nelabai norisi tu susiuvimo zymiu ax.gif dekui jei kils klausimu klausiu blush2.gif nes cia bus pirmas mano blynas su kelnytemis ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kad jau apie kelnytes kalbat, sakau, gal kas turi kokių pavyzdėlių? man reikia šortų po suknele ir kelnyčių-sijono schemutės... ax.gif
Atsakyti
pamiršau pasakyti, jog mergaitei 2 metukai 4u.gif

o čia įkelsiu kelis pvz., gal kam pravers 4u.gif
user posted image user posted image

dar šortukai ir labai simpatiški 'džinsai' wub.gif
Atsakyti
user posted image
Originalas:
user posted image
Atsakyti