Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

QUOTE(dodone @ 2009 08 20, 19:01)
Oi kokia Errosa greita ir kokia saunuole!!! Labai labai daili kepuryte, ir batukai liuks!  thumbup.gif  As tai batukus ne pagal si aprasyma mezgiau, bet sitie va ziuriu dar fainiau gaunas!!! Na zinok 10 tau balioneliu uz tai!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Taip ir toliau. Kam jau kam, bet saviem leliukam megzt yra mieliausia...  ax.gif

aciu uz pagyras.. blush2.gif ax.gif ne, batukai ne pagal tavo duota aprasyma,jau anksciau buvau numezgusi, tai dabar vat kepuryte i komplektuka kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
hi.gif
8 metų mergytei megztinukas:

Čia spalvytė:
user posted image

Tikri raštai:

user posted image

user posted image

Atsakyti
Niuma, labai grazus megztukas!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Labai fainas megstukas 4u.gif ir spalvytė graži ir pats mezginukas labai kruopščiai padarytas wub.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles 4u.gif ,
As taip pat noriu parodyti savo merginu suknikes ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krislelis:): 21 rugpjūčio 2009 - 09:32

hi.gif
8 metų mergytei megztinukas:

Labai grazus megztukas. As ir sau tokio noreciau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dodone: 21 rugpjūčio 2009 - 10:58
4u.gif žavu tiesiog
Atsakyti
Sveikos , gal galit man patarti , kokiais išmatavimais megzti megztuką , 1 - 2 mėnesių vaikui blush2.gif
Atsakyti
aciuks.gif visoms už įvertinimą. Man pačiai jis labai mielas. Ir siūliukai labai patiko, Alize, pusvilnė. Tik šiek tiek spalvas teko paderint, kad rankovytės panašios būtų- nuvyniojau dalį matkelio smile.gif Tik sagutes savininkė pati susiras. Čia dukterėčiai, o jos pagrindinė sąlyga visiems megztinukam- platėjančios rankovės biggrin.gif

Rasutele (tik nenusiaurink rankovyčių, nes tuos mažius, kol įkiši ką kur reikia hihihi.gif ...) :

user posted image

Atsakyti
niuma , user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti