miela , o aš greitu laiku gal sumąstysiu kokia suknelę dailią dukterėčiai šiandien kaip tik gimė
QUOTE(erossa @ 2009 08 19, 23:33)
aciu labai bandysiu megzti
Jei, kas nesigaus, drasiai klausk, nes as matai trupuciuka dar ir koregavau pagal save, bet siaip pagal aprasyma tikrai aiskiai galima suprast. Na ir lauksim cia pasirodant.
QUOTE(pegasa @ 2009 08 20, 14:09)
Kaip grazu!!!!
pasakiška suknelė
QUOTE(pegasa @ 2009 08 20, 15:09)
Pasirodome ir mes savo suknyte Visu tokios gražios
grooooožis ohooooo iš tokio plono siūlo ir plonais virbalais kiek darbo o jau man ekenės šaunumas
Parodau ir aš savo mažą, bet mielą darbelį jau greit į pasaulį ateisiančiai draugės dukrytei
Pegasa-suknelė nuostabi
labai fainas kostiumėlis
QUOTE(vogels @ 2009 08 20, 15:56)
grooooožis ohooooo iš tokio plono siūlo ir plonais virbalais kiek darbo o jau man ekenės šaunumas
Ploni siuliukai,bet labai smagiai ir greit mezgasi ir apsirengus labai smagi
QUOTE(dodone @ 2009 08 20, 14:39)
Jei, kas nesigaus, drasiai klausk, nes as matai trupuciuka dar ir koregavau pagal save, bet siaip pagal aprasyma tikrai aiskiai galima suprast. Na ir lauksim cia pasirodant.
aprasymas geras esme pagavau, na, kaip pirmas blynas gal kiek ir prisviles, bet bandysiu tobulet
na, pasirodau..
aciu dar karta, dodone, uz kepurytes aprasyma
Oi kokia Errosa greita ir kokia saunuole!!! Labai labai daili kepuryte, ir batukai liuks! As tai batukus ne pagal si aprasyma mezgiau, bet sitie va ziuriu dar fainiau gaunas!!! Na zinok 10 tau balioneliu uz tai!!! Taip ir toliau. Kam jau kam, bet saviem leliukam megzt yra mieliausia...