Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

miela wub.gif , o aš greitu laiku gal sumąstysiu kokia suknelę dailią dukterėčiai šiandien kaip tik gimė
Atsakyti
Pasirodome ir mes savo suknyte smile.gif Visu tokios gražios bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pegasa: 20 rugpjūčio 2009 - 13:10
QUOTE(erossa @ 2009 08 19, 23:33)
aciu labai  wub.gif bandysiu megzti  mirksiukas.gif

Jei, kas nesigaus, drasiai klausk, nes as matai trupuciuka dar ir koregavau pagal save, bet siaip pagal aprasyma tikrai aiskiai galima suprast. Na ir lauksim cia pasirodant. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasa @ 2009 08 20, 14:09)
Pasirodome ir mes  savo suknyte  smile.gif Visu tokios gražios  bigsmile.gif
user posted image

Kaip grazu!!!! thumbup.gif
Atsakyti
pasakiška suknelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasa @ 2009 08 20, 15:09)
Pasirodome ir mes  savo suknyte  smile.gif Visu tokios gražios  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grooooožis first.gif ohooooo iš tokio plono siūlo ir plonais virbalais kiek darbo doh.gif o jau man ekenės šaunumas clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Parodau ir aš savo mažą, bet mielą darbelį jau greit į pasaulį ateisiančiai draugės dukrytei smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pegasa-suknelė nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
labai fainas kostiumėlis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2009 08 20, 15:56)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  grooooožis  first.gif  ohooooo iš tokio plono siūlo ir  plonais virbalais kiek darbo  doh.gif o jau man ekenės šaunumas  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Ploni siuliukai,bet labai smagiai ir greit mezgasi ir apsirengus labai smagi ok.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2009 08 20, 14:39)
Jei, kas nesigaus, drasiai klausk, nes as matai trupuciuka dar ir koregavau pagal save, bet siaip pagal aprasyma tikrai aiskiai galima suprast. Na ir lauksim cia pasirodant. wink.gif

aprasymas geras thumbup.gif esme pagavau, na, kaip pirmas blynas gal kiek ir prisviles, bet bandysiu tobulet ax.gif
na, pasirodau.. blush2.gif
user posted image

aciu dar karta, dodone, uz kepurytes aprasyma aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi kokia Errosa greita ir kokia saunuole!!! Labai labai daili kepuryte, ir batukai liuks! thumbup.gif As tai batukus ne pagal si aprasyma mezgiau, bet sitie va ziuriu dar fainiau gaunas!!! Na zinok 10 tau balioneliu uz tai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip ir toliau. Kam jau kam, bet saviem leliukam megzt yra mieliausia... ax.gif
Atsakyti