sveikutės
noriu parodyt ką sūneliui numezgiau rugsėjo pirmai
Kid_Smyle, be galo grazus megztukas O jau modelis koks laimingas Net nusisypsot privercia tokios teigiamos nuotraukos Turbut bus pats graziausias pirmokas visoje mokykloje
Gal galima butu megztuko schmute?
Na bandau įkelti ir aš savo darbelius.
Papildyta:
Na neišėjo man iš pirmo kato įkelti nuotraukas tad bandau dar kartelį
Papildyta:
Na neišėjo man iš pirmo kato įkelti nuotraukas tad bandau dar kartelį
nu nemoku ikelti neišėjo pasigirti :lotuliukashttp://public.fotki.com/audradv/mezginiai/img1277.html
audradv, nuoroda reikalauja paswordo.
Bandyk foto kelt per: radikal.ru arba per keep4u.ru . Per abu galima tiesiai iš kompo nuitraukas dėti ir jas automatiškai sumažina iki reikiamo dydžio, neištampo lapo
Bandyk foto kelt per: radikal.ru arba per keep4u.ru . Per abu galima tiesiai iš kompo nuitraukas dėti ir jas automatiškai sumažina iki reikiamo dydžio, neištampo lapo
Ačiukas už patarimą atrodo gaunasi
Papildyta:
Šį megztuką numezgiau savo panelei
Papildyta:
Na o čia mano pirmasis megztukas panelei
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(dodone @ 2009 08 19, 14:41)
Sita kepuryte mezgiau pagal sena "Rankdarbiu kraiteles" zurnaliuka. Tik siuliukus ne tokius naudojau. Nuskanuoti jo negaliu, nes neturiu su kuo, pabandziau nufotkinti. Tik cia ikelus nelabai ryskiai matosi.
PS. Aciu uz pagyrima.
PS. Aciu uz pagyrima.
aciu labai bandysiu megzti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 08 19, 20:58)
Kid_Smyle, be galo grazus megztukas O jau modelis koks laimingas Net nusisypsot privercia tokios teigiamos nuotraukos Turbut bus pats graziausias pirmokas visoje mokykloje
dėkinga , jis taip norėjo nusifotografuoti todėl taip ir gavosi. beje schemutės , kaip ir nėra nebent nupieščiau.
QUOTE(audradv @ 2009 08 19, 23:27)
Ačiukas už patarimą atrodo gaunasi
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
awwwwwwww nuostabūs megztukai, tokius taip ir norisi vaikučius rengti
Ačiukas Kid smyle Na mėlyno megztuko jau nebėra, jį išsiunčiau vienam iš "žentų: į Angliją
as irgi nemoku ikelt nuotrauku i radikal-foto ikeliau o toliau nesuprantu ka daryti