Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

sveikutės
noriu parodyt ką sūneliui numezgiau rugsėjo pirmai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kid_Smyle, be galo grazus megztukas wub.gif O jau modelis koks laimingas thumbup.gif Net nusisypsot privercia tokios teigiamos nuotraukos smile.gif Turbut bus pats graziausias pirmokas visoje mokykloje smile.gif

Gal galima butu megztuko schmute? ax.gif
Atsakyti
Na bandau įkelti ir aš savo darbelius.
Papildyta:
Na neišėjo man iš pirmo kato įkelti nuotraukas tad bandau dar kartelį ax.gif
Atsakyti
user posted image g.gif g.gif schmoll.gif schmoll.gif nu nemoku ikelti neišėjo pasigirti :lotuliukashttp://public.fotki.com/audradv/mezginiai/img1277.html
Atsakyti
audradv, nuoroda reikalauja paswordo.

Bandyk foto kelt per: radikal.ru arba per keep4u.ru . Per abu galima tiesiai iš kompo nuitraukas dėti ir jas automatiškai sumažina iki reikiamo dydžio, neištampo lapo 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas už patarimą atrodo gaunasi clap.gif user posted image
Papildyta:
Šį megztuką numezgiau savo paneleiuser posted image
Papildyta:
Na o čia mano pirmasis megztukas panelei ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2009 08 19, 14:41)
Sita kepuryte mezgiau pagal sena "Rankdarbiu kraiteles" zurnaliuka. Tik siuliukus ne tokius naudojau. Nuskanuoti jo negaliu, nes neturiu su kuo, pabandziau nufotkinti. Tik cia ikelus nelabai ryskiai matosi.
PS. Aciu uz pagyrima.  4u.gif

aciu labai wub.gif bandysiu megzti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 08 19, 20:58)
Kid_Smyle, be galo grazus megztukas  wub.gif  O jau modelis koks laimingas thumbup.gif  Net nusisypsot privercia tokios teigiamos nuotraukos smile.gif Turbut bus pats graziausias pirmokas visoje mokykloje  smile.gif

Gal galima butu megztuko schmute?  ax.gif

4u.gif dėkinga , jis taip norėjo nusifotografuoti todėl taip ir gavosi. beje schemutės , kaip ir nėra nebent nupieščiau.

QUOTE(audradv @ 2009 08 19, 23:27)
Ačiukas už patarimą atrodo gaunasi clap.gif user posted image
Papildyta:
Šį megztuką numezgiau savo paneleiuser posted image
Papildyta:
Na o čia mano pirmasis megztukas panelei ax.gif user posted image

awwwwwwww nuostabūs megztukai, tokius taip ir norisi vaikučius rengti
Atsakyti
Ačiukas Kid smyle tongue.gif Na mėlyno megztuko jau nebėra, jį išsiunčiau vienam iš "žentų: į Angliją
Atsakyti
as irgi nemoku ikelt nuotrauku i radikal-foto ikeliau o toliau nesuprantu ka daryti
Atsakyti
Toliau kopijuok 2 eilutę (žalią) po nuotrauka ir įkelk paprastai į atsakomą žinutę.
Gausi tokį vaizdą:

user posted image

Arba 3 eilutę (raudoną) po nuotrauka ir gausi tokį vaizdą (paspausu padidėja nuotrauka):

user posted image
Atsakyti
user posted image o cia kepure mano mazajai .Aciu Niumai uz pagalba 4u.gif
Atsakyti