As irgi schemutes labai noreciau, nes be schemos nemoku megzti
Stai mano paskutinis darbelis...
Kai pasiziuriu i jusu visu megztus grozius,tai pradedu gailetis ,kad mergyckos neturiu.O tai ismokciau megzt ir mergycka kaip princese vaiksciotu.Jau ir taip vyras sake,kad "Pu-pu-pu rudeneli tau nesu" kepure numezgiau kaip mergaitei
Oi Feneke, galima ir berniukams labai dailiu rubeliu numegzti... Manieji berniukai jau dideli ir nelabai nori mamytes megztu rubeliu... Jiems mat jau reikia su tam tikru firmu zenklais... Tai uztat ir mezgu mazajai sesytei!
QUOTE(eglekaz @ 2009 08 18, 22:27)
Oi Feneke, galima ir berniukams labai dailiu rubeliu numegzti... Manieji berniukai jau dideli ir nelabai nori mamytes megztu rubeliu... Jiems mat jau reikia su tam tikru firmu zenklais... Tai uztat ir mezgu mazajai sesytei!
Taip Feneke, juk viska galima ir berniukams numegzti, man kaip tik vis akis užkliūna už berniukiškų spalvinių derinių: oranžinių, žydrų...... O mergaitėms ružava raudona.... pabodo..... gal aš noriu sūnelio
QUOTE(Pookelis @ 2009 08 18, 13:42)
Pookelis, O gal ir boruzeles turit schemute? Na mergaites taip pasinese ant boruzyciu
Paveiksliukų tema
Boružės 12 psl.
Boružės 12 psl.
QUOTE(dodone @ 2009 08 17, 12:32)
Na va, ka numezgiau atostogaudama prie ezero pusseseres busimam leliukui. Dar nezinom kas bus, tai spalvyte tokia neutralia pasirinkau. Tiks ir berniukui ir mergytei.
labai grazus komplektukas galgalima butu kepureles schemute
QUOTE(eglekaz @ 2009 08 18, 14:22)
supersarafanas as irgi bandysiu savo mazajai sukurpti
Sita kepuryte mezgiau pagal sena "Rankdarbiu kraiteles" zurnaliuka. Tik siuliukus ne tokius naudojau. Nuskanuoti jo negaliu, nes neturiu su kuo, pabandziau nufotkinti. Tik cia ikelus nelabai ryskiai matosi.
Jeigu ka, pabandykite nueiti i mano albuma:
Nufotkinta_rankdarbiu_kraitele
is ten atsisiuskite ir tada pasididinkite nuotraukyte, kad galetumete iskaityti teksta arba paspauskite:Get Original Uploaded Photo ten pasididina nuotrauka ir tekstas visai isiskaito.. O jei vistiek nepavyks, tada tiesiog galesiu paprastai nurasyti aprasyma.
PS. Aciu uz pagyrima.
Jeigu ka, pabandykite nueiti i mano albuma:
Nufotkinta_rankdarbiu_kraitele
is ten atsisiuskite ir tada pasididinkite nuotraukyte, kad galetumete iskaityti teksta arba paspauskite:Get Original Uploaded Photo ten pasididina nuotrauka ir tekstas visai isiskaito.. O jei vistiek nepavyks, tada tiesiog galesiu paprastai nurasyti aprasyma.
PS. Aciu uz pagyrima.