Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

Grazus darbeliai. O del dryziu, tai pirma mintis sovusi i galva, kai pamaciau sitas foto biggrin.gif

Nu va, as ir uzsimaniau iskart ismokt megzt nuo kaklo, kad be siuliu butu (lb nemegztu siules siut). Mezgant atskirom dalim, speju, pavyktu.
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 05, 21:06)
dar vienas pakartojimas.Tik raštas truputėlį pakeistas ir gėlytės kitokios smile.gif

user posted image

user posted image

Nerealu...Laba diena...
Atsakyti
Gal patartumet, kokiu rasteliu megzti ziemines kelnes 2 metu mergytei? O gal kokiu pavyzduku turite? Aciu
Atsakyti
Laba diena mamytes 4u.gif
Nu tikros šaunuolės jūs. Peržiūrėjau modeliukus ir pati jau ieškau virbalų ir siūlų.
Ačiū jums visoms. Jūsų darbeliai įkvėpė mane mezgimui iš naujo.

Sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
ir as pasirodysiu senai jau buvau cia va

user posted image
user posted image
user posted image
cia dar nepapuosta bet dydis matosi ax.gif

labai ja dziaugiausi tikiuosi mergytes mama taip pat kaip ir as ja pasidziaugs per svente wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2009 08 14, 14:58)

labai ja dziaugiausi tikiuosi mergytes mama taip pat kaip ir as ja pasidziaugs per svente wub.gif

Tikrai yra kuo džiaugtis. Pasaka. O gal Schemutę būtų galima?
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2009 08 14, 15:58)

tikrai pasaka visai pelnytai yra kuo džiaugtis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazi suknyte, bet man idomu o ka po apacia velkate, nes ji visiskai persisviecianti g.gif
Atsakyti
laba vakareli.konkrecios shemos neturiu g.gif pirmus lapelius paemiau is megstu serveteliu knygos o visa kita poto jau galvoj susideliojo.bet norimas rezultatas gavos tik is antro karto -teko ardyt doh.gif doh.gif doh.gif mamos siuva pasijoni ar pasukne.mano mamyte sake pati pasirupins tai man atkrito tas rupestelis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kaip smagu kad ir kitoms patinka rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2009 08 14, 16:58)
Labutis.Mezgimas nera mano stiprioji puse hihihi.gif ,bet  jau dviem  rudeneliaims mezgiau mazajam megztuka-svarkiuka.Cia siam rudeneliui ka tik iskeptas komplektelis "Pu-pu-pu,rudeneli tau nesu".Ne idealas,bet man be galo mielas ,nes savom rankelem suregztas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2009 08 15, 07:21)

koks fainulka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2009 08 14, 14:58)

cia dar nepapuosta bet dydis matosi ax.gif

Labai graži suknytė.
Atsakyti