Grazus darbeliai. O del dryziu, tai pirma mintis sovusi i galva, kai pamaciau sitas foto
Nu va, as ir uzsimaniau iskart ismokt megzt nuo kaklo, kad be siuliu butu (lb nemegztu siules siut). Mezgant atskirom dalim, speju, pavyktu.
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 05, 21:06)
Nerealu...Laba diena...
Gal patartumet, kokiu rasteliu megzti ziemines kelnes 2 metu mergytei? O gal kokiu pavyzduku turite? Aciu
Laba diena mamytes
Nu tikros šaunuolės jūs. Peržiūrėjau modeliukus ir pati jau ieškau virbalų ir siūlų.
Ačiū jums visoms. Jūsų darbeliai įkvėpė mane mezgimui iš naujo.
Sekmės jums
Nu tikros šaunuolės jūs. Peržiūrėjau modeliukus ir pati jau ieškau virbalų ir siūlų.
Ačiū jums visoms. Jūsų darbeliai įkvėpė mane mezgimui iš naujo.
Sekmės jums
ir as pasirodysiu senai jau buvau cia va
cia dar nepapuosta bet dydis matosi
labai ja dziaugiausi tikiuosi mergytes mama taip pat kaip ir as ja pasidziaugs per svente
labai ja dziaugiausi tikiuosi mergytes mama taip pat kaip ir as ja pasidziaugs per svente
QUOTE(astukas111 @ 2009 08 14, 14:58)
Tikrai yra kuo džiaugtis. Pasaka. O gal Schemutę būtų galima?
QUOTE(astukas111 @ 2009 08 14, 15:58)
tikrai pasaka visai pelnytai yra kuo džiaugtis
Labai grazi suknyte, bet man idomu o ka po apacia velkate, nes ji visiskai persisviecianti
laba vakareli.konkrecios shemos neturiu pirmus lapelius paemiau is megstu serveteliu knygos o visa kita poto jau galvoj susideliojo.bet norimas rezultatas gavos tik is antro karto -teko ardyt mamos siuva pasijoni ar pasukne.mano mamyte sake pati pasirupins tai man atkrito tas rupestelis
kaip smagu kad ir kitoms patinka
kaip smagu kad ir kitoms patinka
QUOTE(feneke @ 2009 08 14, 16:58)
Labutis.Mezgimas nera mano stiprioji puse ,bet jau dviem rudeneliaims mezgiau mazajam megztuka-svarkiuka.Cia siam rudeneliui ka tik iskeptas komplektelis "Pu-pu-pu,rudeneli tau nesu".Ne idealas,bet man be galo mielas ,nes savom rankelem suregztas
QUOTE(astukas111 @ 2009 08 14, 14:58)
Labai graži suknytė.