Coliuke, Viliuteee, nuosyabus mezginukai
Sveikos auksarankės. Noriu paprašyti Jūsų pagalbos. Buvau kažkada radusi vienos mamytės numegztas tokias kaip suknytes ar sarafanus savo dukrytei. Jie buvo vienspalviai tik su skirtingais piešinėliais jeigu neklystu buvo boružėlė bitutė ar dar kažkas. Dabar ieškau per visas temas ir nerandu jos nuotraukyčiu, o labai labai reikia. Ačiū už pagalbą
QUOTE(Čili @ 2009 08 09, 12:11)
coliukeee, labai gražūs rūbeliai dukrytei,tikrai, ir labai puošia tie karoliukai, gera mintis
Dekui. Mintis kartu su rastu is kazkokio zurnalo nuziureta
QUOTE(valentinuke @ 2009 08 09, 12:45)
Vaaau koks rubeliu grozis,ir perliukai labaitinka,ir mazyle nuostabi
QUOTE(Ligvita @ 2009 08 09, 13:47)
Coliuke, Viliuteee, nuosyabus mezginukai
Dekui (jau ir patikt pradeda )
QUOTE(coliukeee @ 2009 08 08, 14:50)
Labai nedrasiai, bet pasirodysim ir mes. Turbut labiausiai vykes mano darbas - kriksto rubelis dukrytei
Tikras angeliukas! Labai labai grazu! Ir rubelis ir mergyte!
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 09, 10:02)
netikėtai,dėkoju už tokius aukštus įvertinimus(gal net per aukštus).
tavo mergytė- gražuolytė,ir suknytė jai laaabai tinka
Ačiū tau,
O čia mano.....
Gal neįtema, juk čia žiemai, bet........
Papildyta:
Va čia iš arčiau
Papildyta:
Va čia iš arčiau
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 10, 14:57)
į temą,į temą ir labai gražus. Tuoj vakarai vės,kaip tik bus ir žiemos nesulaukus
Turim dar vieną, bet išvažiavęs su modeliuku ilsėtis į kaimą.....
Kai grįš įkelsiu, paprašysiu kad pademonstruotų....
meda labai gražūs dmegstukai, gal pagal kažkokią schemą mezgi?
QUOTE(meda2006 @ 2009 08 10, 14:57)
O čia mano.....
Labai grazu. As kelinta diena sedziu nete ir sovietinej mamos knygoj ir bandau perprast reglano rankoviu mezgima Nu kazkokia aukstoji matematika...
Žinai, supirmu savo megztuku irgi vargau, o kai įsikirtau nėra nieko lengviau. Kaip nuleidi akis priekiui ir nugarai lygiai taip pat nuleidi ir ranovėms, tada puikiai susisiuva:) Viena mamytė rekomendavo viršutinę dalį megzti bendrai - virbalais su žilka, dar gražiau turėtų gautis. O geriausia megzt pagal kokį megztuką, tada nesunku išlaikyti proporcijas. Mano sesuo sako kad jai pvz. norėtusi platesnių rankovių (mano pupos rūbai lieka jos mergytei), o man pvz patinka kai rūbas ne kaip maišas o pagal kūnelį gula
Mezgant geriausia pasidaryti scemutes, pasimegzti kiek cm sudaro dešimt akių. Tada pasimatuoti megztuką tokio dydžio kokio nori kad gautusi. Ir pirmyn.
Papildyta:
Jau rodžiau......
Papildyta:
nepaslėpsiu, labai mėgztu dryžuotus
Mezgant geriausia pasidaryti scemutes, pasimegzti kiek cm sudaro dešimt akių. Tada pasimatuoti megztuką tokio dydžio kokio nori kad gautusi. Ir pirmyn.
Papildyta:
Jau rodžiau......
Papildyta:
nepaslėpsiu, labai mėgztu dryžuotus