Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

Coliuke, Viliuteee, nuosyabus mezginukai
Atsakyti
Sveikos auksarankės. Noriu paprašyti Jūsų pagalbos. Buvau kažkada radusi vienos mamytės numegztas tokias kaip suknytes ar sarafanus savo dukrytei. Jie buvo vienspalviai tik su skirtingais piešinėliais jeigu neklystu buvo boružėlė bitutė ar dar kažkas. Dabar ieškau per visas temas ir nerandu jos nuotraukyčiu, o labai labai reikia. Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 08 09, 12:11)
coliukeee, labai gražūs rūbeliai dukrytei,tikrai, ir labai puošia tie karoliukai, gera mintis 4u.gif  wub.gif

Dekui. Mintis kartu su rastu is kazkokio zurnalo nuziureta

QUOTE(valentinuke @ 2009 08 09, 12:45)
Vaaau koks rubeliu grozis,ir perliukai labaitinka,ir mazyle nuostabi thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Ligvita @ 2009 08 09, 13:47)
Coliuke, Viliuteee, nuosyabus mezginukai

Dekui blush2.gif (jau ir patikt pradeda happy.gif )
Atsakyti
Valentinuke,
Ausrapo,
ačiū labai labai,kažkaip net susinepatoginau nuo tokių aukštų įvertinimų,iš tiesų labai gabių mamyčių čia tikrai daug.Ir aš nuolat seku temelę,tik dėl to laiko trūkumo g.gif ,ne visada spėju darbelius pagirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2009 08 08, 14:50)
Labai nedrasiai, bet pasirodysim ir mes. Turbut labiausiai vykes mano darbas - kriksto rubelis dukrytei  blush2.gif
user posted image

Tikras angeliukas! Labai labai grazu! Ir rubelis ir mergyte!
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 09, 10:02)

netikėtai,dėkoju už tokius aukštus įvertinimus(gal net per aukštus).
tavo mergytė- gražuolytė,ir suknytė jai laaabai tinka thumbup.gif

Ačiū tau, 4u.gif
Atsakyti
O čia mano..... ax.gif

Gal neįtema, juk čia žiemai, bet........ blush2.gif

user posted image

Papildyta:
Va čia iš arčiau

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda2006: 10 rugpjūčio 2009 - 14:00
į temą,į temą ir labai gražus. thumbup.gif Tuoj vakarai vės,kaip tik bus ir žiemos nesulaukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 10, 14:57)
į temą,į temą ir labai gražus. thumbup.gif Tuoj vakarai vės,kaip tik bus ir žiemos nesulaukus ax.gif

Turim dar vieną, bet išvažiavęs su modeliuku ilsėtis į kaimą.....

Kai grįš įkelsiu, paprašysiu kad pademonstruotų.... ax.gif
Atsakyti
meda labai gražūs dmegstukai, gal pagal kažkokią schemą mezgi?
Atsakyti
QUOTE(meda2006 @ 2009 08 10, 14:57)
O čia mano..... ax.gif

Gal neįtema, juk čia žiemai, bet........ blush2.gif

Labai grazu. As kelinta diena sedziu nete ir sovietinej mamos knygoj ir bandau perprast reglano rankoviu mezgima doh.gif Nu kazkokia aukstoji matematika...
Atsakyti
Žinai, supirmu savo megztuku irgi vargau, o kai įsikirtau nėra nieko lengviau. Kaip nuleidi akis priekiui ir nugarai lygiai taip pat nuleidi ir ranovėms, tada puikiai susisiuva:) Viena mamytė rekomendavo viršutinę dalį megzti bendrai - virbalais su žilka, dar gražiau turėtų gautis. O geriausia megzt pagal kokį megztuką, tada nesunku išlaikyti proporcijas. ax.gif Mano sesuo sako kad jai pvz. norėtusi platesnių rankovių (mano pupos rūbai lieka jos mergytei), o man pvz patinka kai rūbas ne kaip maišas o pagal kūnelį gula mirksiukas.gif

Mezgant geriausia pasidaryti scemutes, pasimegzti kiek cm sudaro dešimt akių. Tada pasimatuoti megztuką tokio dydžio kokio nori kad gautusi. Ir pirmyn. biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif Jau rodžiau......
user posted image
user posted image
Papildyta:
blink.gif nepaslėpsiu, labai mėgztu dryžuotus blush2.gif
Atsakyti