Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

QUOTE(anny @ 2009 08 01, 19:59)
Numezgiau-nuneriau bliuskute sesers panelei (nusipirko sarafaniuka ir ieskojo bliuskutes, tai padejau  blush2.gif )

user posted image

Labai graaažu ir dailu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 08 01, 20:13)
Labai graaažu ir dailu  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

aciu smile.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazus komplektukas. Mamyte auksaranke
Atsakyti
Ir aš noriu pasigirti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meda2006 @ 2009 08 03, 14:38)
Ir aš noriu pasigirti ax.gif

user posted image

o kaip graziai rankoves padarytos. kas man atrodo sudetingiausias dalykas jas sujungti su megztinio kunu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atidela: 03 rugpjūčio 2009 - 13:41
labai mielas megztukėlis.Užbėgsiu su atsakymu už akių.Kad nereiktų taikyti jungiant, reikia megzti visą megztuką kartu su rankovėm virbalais su valu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gitapita @ 2009 08 03, 14:16)
Labai grazus komplektukas. Mamyte auksaranke

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Žinokite aš mezgu atskirai, o sujungti visai nesunku biggrin.gif , dryžiai netgi padeda, be to, reglanas juk tai taip paprasta. ax.gif o gaunasi liuksiškai thumbup.gif
Tik va su krašteliu sagutėms teko padirbėti ir permegzti 2 kartus, tai tempia, tai per skystai tada sagutės atsiseginėje blink.gif , bet va kelios treniruotės ir mano pupa jau keturis megztinukus turi, du išaugome, i kitus du dar bandysime žiema isiprausti. Kai turėsiu laiko ikelsiu foto
ax.gif
Papildyta:
Šiaip aš nelabai mėgztu tamsių rubelių, bet toks margutis ir dar tamsus labai praktiškas. Pareidavo iš darželio beveik švari thumbup.gif O turime baltą, rožinį verysad.gif tai pareina murziukas, užtenka sultyčių ir viskas doh.gif

Ikeliu dar savo skrybelaite, ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meda2006 @ 2009 08 04, 08:29)
Žinokite aš mezgu atskirai, o sujungti visai nesunku biggrin.gif , dryžiai netgi padeda, be to, reglanas juk tai taip paprasta.  ax.gif o gaunasi liuksiškai thumbup.gif

Puikus megztukas smile.gif thumbup.gif . O man reglanas atrodo aukstasis pilotazas, karta bandziau ir likau nepatenkinta savo darbu blush2.gif teks dar kada bandyti blush2.gif
Viliuteee, labai originalus krikstynu rubelis thumbup.gif thumbup.gif . O kaip apskaiciuoti kiek akiu, mezgant su virbalais su valu? cia tai visai neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
Aciū už atsakymą: megzti virbalais su valu. Pabandysiu ir aš, juk dar gražiau gausis. biggrin.gif
Papildyta:
Ir man taip atrodė mirksiukas.gif bet draugė sako, ką tu čia juk lengviausias variantas, nes įstatytas rankoves tai raukia tai nenutaikai. Vaikučiams galima megzti ir tiesias rankovytes schmoll.gif , bet kai viskas pagal kūną yra gražiau... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles. Noriu 7meciui sunui numegzti uniformine liemene su V formos iskirpte.Kadangi busimam pirmokeliui siutas svarkas-nelabai patogus apdaras, tai pritaike siulu atspalvi mamos mazuosius ir liemenemis puosia... Gal turite ideju? ax.gif
Atsakyti
Draugės mergytei, kuri dar pilvelyje wub.gif , paruošiau tokią dovanėlę biggrin.gif
Megztuką:
user posted image

Kelnytes:
user posted image

Batukus:
user posted image

Atsakyti