Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

QUOTE(almara @ 2009 07 31, 12:55)
Be galo be krašto dėkoju 4u.gif
Čia bus pirma mano suknytė ,noriu paklaust ar tiks jai Maxi siūlai ir ar užteks 2 matkelių 6 mėn merginai

Asmeniškai man tai Maxi siūlai nelabai patinka, nes nėrinys nesigauna toks minkštas ir krentantis kaip iš kitų firmų siūlų. Aš gal tą suknelę nerčiau iš medvilnės "FILETTA", jos metražas kaip maxi-560m, o pats nėrinys daug gražiau krenta, minkštas ir maloniai neriasi. Ir 2 kamuoliukų tikrai turi užtekt ir dar gal liks.
Papildyta:
Arba dar yra itališki maxi "B*B*B"(tarp B raidžių taškiukai rašosi, nemoku padaryt blush2.gif ) Aš iš jų savo dukrytei krikštynoms nėriau, bet jie storeni, nei apie kuriuos prieš tai rašiau.
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 07 31, 14:11)
Asmeniškai man tai Maxi siūlai nelabai patinka, nes nėrinys nesigauna toks minkštas ir krentantis kaip iš kitų firmų siūlų. Aš gal tą suknelę nerčiau iš medvilnės "FILETTA", jos metražas kaip maxi-560m, o pats nėrinys daug gražiau krenta, minkštas ir maloniai neriasi. Ir 2 kamuoliukų tikrai turi užtekt ir dar gal liks.

Taip galvojau ir aš kad šiurkštoka bus iš maxi ,o kur yra pirkt šių siuliukų ?
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 07 31, 13:15)
Taip galvojau ir aš kad šiurkštoka bus iš maxi ,o kur yra pirkt šių siuliukų ?

Prie buvusio Lietuvos kinoteatro iš dešinės pusės man atrodo Pilies gatvė jai neklystu.
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, ačiū už mano mergytės ir suknytės įvertinimą, mačiau, kad yra norinčių schemutės, tai va, tą suknytę mezgiau pagal servetėlės schemą, išmečiau viduriuką ir pradėjau megzti nuo 41 eilės, kartodama rašto motyvą 6 kartus, mezgiau virbalais su vielute, apvaliai.
user posted image

Papildyta:
beje, suknytę aš mezgiau iš FILETTA siūlų, jie tikrai švelnesni nei MAXI
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 07 31, 14:20)
Prie buvusio Lietuvos kinoteatro iš dešinės pusės man atrodo Pilies gatvė jai neklystu.

ko gero turi omeny ne pilies (ji gana tolokai nuo tos vietos), o Basanavičiaus gatvė, siulu parduotuve "Casa Lana" ar panašiai... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes visos..
Nu perziurejau darbelius -suknytes nerealios, ypac tos megztos virbalais....
Turiu prasyma- nora...
mano mazius turetu gimti vasari. Tad dar nezinom ar berniukas ar mergaite. As - nestuke.gif
Noriu nusimegzti vokeli - turiu ivairiausiu siulu. Ideja turiu galvoje, bet nezinau, kaip visa ta ideja igyvendinti. Mezgime neesu naujoke....
Gal kas uzmatet daugiau internete vokeliu, apart to vieno, kuris buvo cia?
Lauksiu pagalbos. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildė @ 2009 07 31, 14:21)
beje, suknytę aš mezgiau iš FILETTA siūlų, jie tikrai švelnesni nei MAXI

as neriu su Filetta smile.gif
Matau galima ir megzt g.gif Kelintu nr. virbalais tada mezgei? Niekad nebuciau pagalvojus, kad cia Filetta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2009 07 31, 16:04)
ko gero turi omeny ne pilies (ji gana tolokai nuo tos vietos), o Basanavičiaus gatvė, siulu parduotuve "Casa Lana" ar panašiai...  ax.gif

Turbūt bus Basanavičiaus, nes aš tikrai ne tą parašiau, susimaišiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 07 31, 18:56)
as neriu su Filetta  smile.gif
Matau galima ir megzt  g.gif Kelintu nr. virbalais tada mezgei? Niekad nebuciau pagalvojus, kad cia Filetta  rolleyes.gif

mezgiau virbalais Nr. 2,5
Atsakyti
o čia mano paskutinis mažytis darbelis smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 01, 12:31)
o čia mano paskutinis mažytis darbelis smile.gif
user posted imageuser posted image

Kokie fainučiai wub.gif
Atsakyti
Numezgiau-nuneriau bliuskute sesers panelei (nusipirko sarafaniuka ir ieskojo bliuskutes, tai padejau blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 01 rugpjūčio 2009 - 19:01