Aciukas uz pagirimus
cia mano pirmasis bandymas vaseliu, kankinau schemas tris savaites, bet modeliui patiko, reiskia darbas vykes.
QUOTE(ader @ 2009 07 12, 21:05)
cia mano pirmasis bandymas vaseliu, kankinau schemas tris savaites, bet modeliui patiko, reiskia darbas vykes.
O jau leliaus grožis
QUOTE(ader @ 2009 07 12, 21:05)
Koks fainulkinas lialiukas... Ir komplektukas labai grazus
QUOTE(vogels @ 2009 07 12, 17:42)
siūliukai tai čekiški SNEHURKA 100 proc medvilnė o rašto schemutės tai neturiu tik telefonu daryta nuotrauka pagal ja ir mezgiau labai paprastas 3 eilučių motyvas
Labai ačiū,seivinu ir prie progos šifruosiu
QUOTE(ader @ 2009 07 12, 22:05)
Kokis fainuoliškas margutis O modeliukas koks apsipatenkinęs Nu labai super
vos savaitele nebuvau ijungusi pc , ojus tiek daug grozybiu pridariusios saunuoles
QUOTE(vogels @ 2009 07 12, 17:42)
siūliukai tai čekiški SNEHURKA 100 proc medvilnė o rašto schemutės tai neturiu tik telefonu daryta nuotrauka pagal ja ir mezgiau labai paprastas 3 eilučių motyvas
Labai ačiū,seivinu ir prie progos šifruosiu
Kokis fainuoliškas margutis O modeliukas koks apsipatenkinęs Nu labai super
aciu
QUOTE(Alingintaute @ 2009 07 12, 13:21)
Na cia prisiziurejusios turbut visos uzsikrecia Taip ir man atsitiko bandau ikelti ir as savo darbeli, tik nezinau ar pavyks, prmakart keliu
Labai fainas kostiumukas
QUOTE(vogels @ 2009 07 12, 14:41)
o čia mano paskutinis darbelis mano panelei vasarai plonas megztukas , nes vasaros kaip ir dar nėr
manekenė stovykloj - tai vėliau pasirodysim kai pasimatuosim
manekenė stovykloj - tai vėliau pasirodysim kai pasimatuosim
Labai mielas ir kruopštus darbelis. Manau nešios ir negalės nusivilkti
Labai fainas ir kostiumukas ir modeliukas
Labai gražūs visų darbeliai , bet po balioniuką duosiu ader ir Alingintautei , na ant tų mažų kleckiukų labai gražiai žiūrisi rūbeliai, aš pati dabar ne savo panelytei mezgu, o puseserės mažytei mergytei
QUOTE(ader @ 2009 07 12, 23:05)
Nerinukai labai grazus ir mazajam leliui kaip tinka
noriu nunerti drauges leliui megztuka pirmojo gimtadienio proga gal padesit,kokie mazdaug turetu buti ismatavimai metu berniukui?