Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

Aciukas uz pagirimus rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

cia mano pirmasis bandymas vaseliu, kankinau schemas tris savaites, bet modeliui patiko, reiskia darbas vykes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 07 12, 21:05)
user posted image

cia mano pirmasis bandymas vaseliu, kankinau schemas tris savaites, bet modeliui patiko, reiskia darbas vykes.  biggrin.gif

O jau leliaus grožis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 07 12, 21:05)
user posted image

cia mano pirmasis bandymas vaseliu, kankinau schemas tris savaites, bet modeliui patiko, reiskia darbas vykes.  biggrin.gif

Koks fainulkinas lialiukas... 4u.gif Ir komplektukas labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2009 07 12, 17:42)
siūliukai  tai čekiški SNEHURKA 100 proc medvilnė  o rašto schemutės tai neturiu tik telefonu daryta nuotrauka pagal ja ir mezgiau labai paprastas 3 eilučių motyvas
user posted image

Labai ačiū,seivinu ir prie progos šifruosiu biggrin.gif

QUOTE(ader @ 2009 07 12, 22:05)

Kokis fainuoliškas margutis thumbup.gif O modeliukas koks apsipatenkinęs wub.gif Nu labai super thumbup.gif
Atsakyti
vos savaitele nebuvau ijungusi pc , ojus tiek daug grozybiu pridariusios saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2009 07 12, 17:42)
siūliukai  tai čekiški SNEHURKA 100 proc medvilnė  o rašto schemutės tai neturiu tik telefonu daryta nuotrauka pagal ja ir mezgiau labai paprastas 3 eilučių motyvas
user posted image

Labai ačiū,seivinu ir prie progos šifruosiu biggrin.gif

Kokis fainuoliškas margutis thumbup.gif O modeliukas koks apsipatenkinęs wub.gif Nu labai super thumbup.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alingintaute @ 2009 07 12, 13:21)
Na cia prisiziurejusios turbut visos uzsikrecia bigsmile.gif Taip ir man atsitiko smile.gif bandau ikelti ir as savo darbeli, tik nezinau ar pavyks, prmakart keliu blush2.gif

Labai fainas kostiumukas 4u.gif

QUOTE(vogels @ 2009 07 12, 14:41)
o čia mano paskutinis darbelis mano panelei vasarai plonas megztukas , nes vasaros kaip ir dar nėr  doh.gif
manekenė stovykloj - tai vėliau pasirodysim kai pasimatuosim

Labai mielas ir kruopštus darbelis. Manau nešios ir negalės nusivilkti wub.gif

Labai fainas ir kostiumukas ir modeliukas 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai , bet po balioniuką duosiu ader 4u.gif ir Alingintautei 4u.gif , na ant tų mažų kleckiukų labai gražiai žiūrisi rūbeliai, aš pati dabar ne savo panelytei mezgu, o puseserės mažytei mergytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 07 12, 23:05)
user posted image

4u.gif Nerinukai labai grazus wub.gif ir mazajam leliui kaip tinka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
noriu nunerti drauges leliui megztuka pirmojo gimtadienio proga smile.gif gal padesit,kokie mazdaug turetu buti ismatavimai metu berniukui? 4u.gif
Atsakyti