Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2009 07 11, 09:45)
sveikos noriu mazajai kelnes ziemai numegzt bet nemoku lynuko istatyt  gal kas scema turit?kad aiskiau butu wub.gif

Panardyk čia,tikrai ką nors rasi mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=398109
Atsakyti
Gal ne toks įspūdingas mano darbelis, kaip kiti, tačiau vis tiek noriupasirodyti blush2.gif
Megztinukas-uniforma Klaipėdos LStulpino m-klos pradinukei (didokas, bus išaugimui)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rzivilele: 12 liepos 2009 - 09:56
4u.gif RZIVILELE labai grazus megztukas thumbup.gif ir manekene daili wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 07 12, 10:55)
Gal ne toks įspūdingas mano darbelis, kaip kiti, tačiau vis tiek noriupasirodyti  blush2.gif
Megztinukas-uniforma Klaipėdos LStulpino m-klos pradinukei (didokas, bus išaugimui)

Man labai gražus, tik toks tamsokas vaikui atrodo. Bet, kaip suprantu, su uniformos spalvom nepasiginčysi;)
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2009 07 12, 12:31)
4u.gif RZIVILELE labai grazus megztukas thumbup.gif ir manekene daili wub.gif  wub.gif

QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 12, 12:48)
Man labai gražus, tik toks tamsokas vaikui atrodo. Bet, kaip suprantu, su uniformos spalvom nepasiginčysi;)

Ačiū. 4u.gif Tikrai nepaiginčysi schmoll.gif
Atsakyti
Na cia prisiziurejusios turbut visos uzsikrecia bigsmile.gif Taip ir man atsitiko smile.gif bandau ikelti ir as savo darbeli, tik nezinau ar pavyks, prmakart keliu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 07 12, 11:55)
Gal ne toks įspūdingas mano darbelis, kaip kiti, tačiau vis tiek noriupasirodyti  blush2.gif

kiek darbo čia įdėta doh.gif labai gražus ir tvarkingas darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Alingintaute @ 2009 07 12, 14:21)
Na cia prisiziurejusios turbut visos uzsikrecia bigsmile.gif Taip ir man atsitiko smile.gif bandau ikelti ir as savo darbeli, tik nezinau ar pavyks, prmakart keliu blush2.gif

sveika prisijungus drinks_cheers.gif taip taip visos čia užsukusios užsikrečia šiuo virusu. labai dailus kostiumas ir mažoji nuostabi manekenė thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Alingintaute,2009 07 12, 13:21]

Labai grzus kostiumelis 4u.gif
Atsakyti
o čia mano paskutinis darbelis mano panelei vasarai plonas megztukas , nes vasaros kaip ir dar nėr doh.gif
user posted image
manekenė stovykloj - tai vėliau pasirodysim kai pasimatuosim
Atsakyti
vogels koks grožis bigsmile.gif Gal galėtum rašteliu pasidalint ax.gif Iš kokio siūliuko nėrei?

Alingintaute labai įdomus darbelis ir spalvytės tokios skaniai vasariškos ir vaizdelis nematytas.Labai gražu thumbup.gif
Rzivilele labai šaunus megztinuks thumbup.gif Nereikia savo darbo nuvertinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2009 07 12, 14:41)
o čia mano paskutinis darbelis mano panelei vasarai plonas megztukas , nes vasaros kaip ir dar nėr  doh.gif
manekenė stovykloj - tai vėliau pasirodysim kai pasimatuosim

Gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 07 12, 18:29)
vogels koks grožis bigsmile.gif Gal galėtum rašteliu pasidalint ax.gif Iš kokio siūliuko nėrei?

siūliukai tai čekiški SNEHURKA 100 proc medvilnė o rašto schemutės tai neturiu tik telefonu daryta nuotrauka pagal ja ir mezgiau labai paprastas 3 eilučių motyvas
user posted image
Atsakyti