Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

naiste777 čia išmąstytas gražumas,ar kokios schemutės yra?Niu jau toks grožis,kad susileidau vietoj wub.gif Bais norėč ir aš savo uogai tokį gražumą nuregzti ax.gif
Atsakyti
Niu smagu, kad patiko blush2.gif Radau vaikišku rūbelių be komentarų temoj. Ten ir schemos buvo, bet keičiau šiek tiek, o be to ir labai neryškios.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2009 07 09, 21:39)

Labai gražus ir kostiumėlis ir mergytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2009 07 09, 22:39)
Atėjo įkvėpimas ir per kelias dienas nurakiau savo pupai sarafaniuką ir megztuką į darželį. Na ir kas, kad vasara, o čia vilna  ax.gif
user posted imageuser posted image

O Viliuteees darbukai, kaip visada  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai grazus 4u.gif margas koplektukas thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 09, 21:34)

Viliuteee wub.gif Nebesugalvoju naujų žodžių pagyroms.

QUOTE(naiste777 @ 2009 07 09, 21:39)
Atėjo įkvėpimas ir per kelias dienas nurakiau savo pupai sarafaniuką ir megztuką į darželį. Na ir kas, kad vasara, o čia vilna  ax.gif

Labai fainas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif labai reikia jusu patarimo rolleyes.gif gavau prasyma numegzti arba nunerti 1 metuku berniukui megztuka ir visiskai neisivaizduoju kokie siuliukai tokiems maziems vaikams tinka? gal galit ka parekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 07 09, 22:54)
Sveikos 4u.gif  labai reikia jusu patarimo rolleyes.gif  gavau prasyma numegzti arba nunerti 1 metuku berniukui megztuka ir visiskai neisivaizduoju kokie siuliukai tokiems maziems vaikams tinka? gal galit ka parekomenduot?

vasarai akrilas arba medvilne thumbup.gif siltesniam pusvilne gero isdirbio, kad minkstute ir svelnute butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 07 09, 22:54)
Sveikos 4u.gif  labai reikia jusu patarimo rolleyes.gif  gavau prasyma numegzti arba nunerti 1 metuku berniukui megztuka ir visiskai neisivaizduoju kokie siuliukai tokiems maziems vaikams tinka? gal galit ka parekomenduot?

Aš renkuosi tokius kur per pusę vilna ir akrilas-gerai nešiojasi ir šilta mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal turit vaikisku drabuzeliu dydziu lentele (kur lienems, klubu, krutines apimtys ir pan...). Man reiketu nuo 1 iki 5 metu vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2009 07 10, 14:40)
Mergaites, gal turit vaikisku drabuzeliu dydziu lentele (kur lienems, klubu, krutines apimtys ir pan...). Man reiketu nuo 1 iki 5 metu vaiku.

turiu tik iki 2 metuku
user posted image
Atsakyti
Va tokią turiu
user posted image
4u.gif
Atsakyti
sveikos noriu mazajai kelnes ziemai numegzt bet nemoku lynuko istatyt gal kas scema turit?kad aiskiau butu wub.gif
Atsakyti