naiste777 čia išmąstytas gražumas,ar kokios schemutės yra?Niu jau toks grožis,kad susileidau vietoj Bais norėč ir aš savo uogai tokį gražumą nuregzti
Niu smagu, kad patiko Radau vaikišku rūbelių be komentarų temoj. Ten ir schemos buvo, bet keičiau šiek tiek, o be to ir labai neryškios.
QUOTE(naiste777 @ 2009 07 09, 21:39)
Labai gražus ir kostiumėlis ir mergytė
QUOTE(Viliuteee @ 2009 07 09, 21:34)
Viliuteee Nebesugalvoju naujų žodžių pagyroms.
QUOTE(naiste777 @ 2009 07 09, 21:39)
Atėjo įkvėpimas ir per kelias dienas nurakiau savo pupai sarafaniuką ir megztuką į darželį. Na ir kas, kad vasara, o čia vilna
Labai fainas.
Sveikos labai reikia jusu patarimo gavau prasyma numegzti arba nunerti 1 metuku berniukui megztuka ir visiskai neisivaizduoju kokie siuliukai tokiems maziems vaikams tinka? gal galit ka parekomenduot?
QUOTE(delfinyte @ 2009 07 09, 22:54)
Sveikos labai reikia jusu patarimo gavau prasyma numegzti arba nunerti 1 metuku berniukui megztuka ir visiskai neisivaizduoju kokie siuliukai tokiems maziems vaikams tinka? gal galit ka parekomenduot?
vasarai akrilas arba medvilne siltesniam pusvilne gero isdirbio, kad minkstute ir svelnute butu
QUOTE(delfinyte @ 2009 07 09, 22:54)
Aš renkuosi tokius kur per pusę vilna ir akrilas-gerai nešiojasi ir šilta
QUOTE(Karakum @ 2009 07 10, 14:40)
Mergaites, gal turit vaikisku drabuzeliu dydziu lentele (kur lienems, klubu, krutines apimtys ir pan...). Man reiketu nuo 1 iki 5 metu vaiku.
turiu tik iki 2 metuku