QUOTE(Tomike @ 2009 06 25, 16:22)
Reikia pagalbos
Gal kuri galėtumėt paaiškinti kaip reikia išplatinti nėrini, pvz kaip šitoj suknelėj
Gal kuri galėtumėt paaiškinti kaip reikia išplatinti nėrini, pvz kaip šitoj suknelėj
sitoj suknelej , nunerus virsutine dali, ir pradejus sijonine, reikia rasteli tankiau panert. PVZ, jei reikia inert i kas ketvirta akute, ineriam i kas trecia akute, ar i kas antra , gaunasi toks paraukimas. O neriant toliau, platinam sijonuko sonuose, padarant vietos dar vienai kriauklytei
QUOTE(Lusasita @ 2009 06 25, 16:28)
sitoj suknelej , nunerus virsutine dali, ir pradejus sijonine, reikia rasteli tankiau panert. PVZ, jei reikia inert i kas ketvirta akute, ineriam i kas trecia akute, ar i kas antra , gaunasi toks paraukimas. O neriant toliau, platinam sijonuko sonuose, padarant vietos dar vienai kriauklytei
tai taip išeina kad čia sijonuko šonai susiūti, aš maniau kad čia aplinkui nerta, ar aš čia jau nusišneku nepykit bet aš tokia pradžiamokslė nėrėja tad sunkiai gaudausi pagal paveiksliuką ir dar gal būtų galima tikslia rašto schemelę
QUOTE(koti @ 2009 06 25, 21:56)
Labai grazi suknute su kepuriuku
QUOTE(Tomike @ 2009 06 25, 19:29)
tai taip išeina kad čia sijonuko šonai susiūti, aš maniau kad čia aplinkui nerta, ar aš čia jau nusišneku nepykit bet aš tokia pradžiamokslė nėrėja tad sunkiai gaudausi pagal paveiksliuką ir dar gal būtų galima tikslia rašto schemelę
Ne, nesusiūti. Nerta ratu ir iš karto platinta. Šiaip galima ir iš atskirų dalių nerti, o paskui susiūti, bet be siūlių daug gražiau.
Mamytės,
gal esat nėrę lininę kepuryte vaikučiui? Kažin nebūna labai kieta galvytei?
O gal įmanoma suminkštinti liną kaip nors?
Nusipirkau labai gražių spalvų lino, norėčiau kepuriuką suregzt, al kad bijau, kad bus kieta
gal esat nėrę lininę kepuryte vaikučiui? Kažin nebūna labai kieta galvytei?
O gal įmanoma suminkštinti liną kaip nors?
Nusipirkau labai gražių spalvų lino, norėčiau kepuriuką suregzt, al kad bijau, kad bus kieta
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 06 22, 09:22)
O čia nertinukas prie suknytės, šiandien iškeliaus pas šeimininkę
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 06 27, 18:39)
O čia nertinukas prie suknytės, šiandien iškeliaus pas šeimininkę
Labai gražutis komplektukas
Visų darbeliai gražūs , nes juos kuriate jūs, mamos
VILIUTEEE net nezinau kokius cia gali butu zodzius parink tokiam groziui tiesiog be zodziu