Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

Nu pasirodysiu ir as ka pabaigiau blush2.gif mezgiau net du kartus doh.gif mat buvau numetus,o per ta laika vaikiuks uzaugo ax.gif user posted image
Atsakyti
Reikia pagalbos 4u.gif

Gal kuri galėtumėt paaiškinti kaip reikia išplatinti nėrini, pvz kaip šitoj suknelėj g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 06 25, 16:22)
Reikia pagalbos  4u.gif

Gal kuri galėtumėt paaiškinti kaip reikia išplatinti nėrini, pvz kaip šitoj suknelėj  g.gif

user posted image

sitoj suknelej , nunerus virsutine dali, ir pradejus sijonine, reikia rasteli tankiau panert. PVZ, jei reikia inert i kas ketvirta akute, ineriam i kas trecia akute, ar i kas antra , gaunasi toks paraukimas. O neriant toliau, platinam sijonuko sonuose, padarant vietos dar vienai kriauklytei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 25 birželio 2009 - 15:29
QUOTE(Lusasita @ 2009 06 25, 16:28)
sitoj suknelej , nunerus virsutine dali, ir pradejus sijonine, reikia rasteli tankiau panert. PVZ, jei reikia inert i kas ketvirta akute, ineriam i kas trecia akute, ar i kas antra ,  gaunasi toks paraukimas. O neriant toliau, platinam sijonuko sonuose, padarant vietos dar vienai kriauklytei

tai taip išeina kad čia sijonuko šonai susiūti, aš maniau kad čia aplinkui nerta, ar aš čia jau nusišneku doh.gif nepykit bet aš tokia pradžiamokslė nėrėja tad sunkiai gaudausi pagal paveiksliuką doh.gif ir dar gal būtų galima tikslia rašto schemelę ax.gif
Atsakyti
user posted image

Siltu oru belaukiant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2009 06 25, 21:56)
user posted image
Siltu oru belaukiant ax.gif

Labai grazi suknute su kepuriuku thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 06 25, 19:29)
tai taip išeina kad čia sijonuko šonai susiūti, aš maniau kad čia aplinkui nerta, ar aš čia jau nusišneku  doh.gif  nepykit bet aš tokia pradžiamokslė nėrėja tad sunkiai gaudausi pagal paveiksliuką  doh.gif  ir dar gal būtų galima tikslia rašto schemelę  ax.gif

Ne, nesusiūti. Nerta ratu ir iš karto platinta. Šiaip galima ir iš atskirų dalių nerti, o paskui susiūti, bet be siūlių daug gražiau.
Atsakyti
Mamytės,
gal esat nėrę lininę kepuryte vaikučiui? Kažin nebūna labai kieta galvytei?
O gal įmanoma suminkštinti liną kaip nors?
Nusipirkau labai gražių spalvų lino, norėčiau kepuriuką suregzt, al kad bijau, kad bus kieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 06 22, 09:22)
Suknytė mažutei metukų mergytei  wub.gif

user posted image

O čia nertinukas prie suknytės, šiandien iškeliaus pas šeimininkę wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 06 27, 18:39)
O čia nertinukas prie suknytės, šiandien iškeliaus pas šeimininkę  wub.gif

Labai gražutis komplektukas wub.gif

Visų darbeliai gražūs , nes juos kuriate jūs, mamos wub.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif VILIUTEEE net nezinau kokius cia gali butu zodzius parink tokiam groziui tiesiog be zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti