Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

help.gif Gal kas turite šios suknytės apačios rašto schemą arba žinote, iš kurio žurnalo Natalja numerio ji yra?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 01, 11:24)
help.gif Gal kas turite šios suknytės apačios rašto schemą arba žinote, iš kurio žurnalo Natalja numerio ji yra?
user posted image

reik pas save paieskot schemu. g.gif Esu nerus sia suknele.
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2009 06 01, 09:52)
jei gali ikel shemutes i sm labai jau grazios sukneles aciu

Shemų nėra, ten vien aprašymas rusų kalba, jei domina galiu įkelti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 01, 11:24)
user posted image

Aprašymas ir shemos http://www.uzelok.ru...l_item1781.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 01 birželio 2009 - 11:19
Sukėliau dalį turimų vaikiškų modeliukų į albumą. Gal pravers Leliukams ir jau ūgtelėjusiems vaikiukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tila: 01 birželio 2009 - 11:26
QUOTE(MamaGita @ 2009 06 01, 12:17)
Shemų nėra, ten vien aprašymas rusų kalba, jei domina galiu įkelti  smile.gif

Papildyta:
Aprašymas ir shemos http://www.uzelok.ru...l_item1781.html

clap.gif Labai ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2009 06 01, 12:23)
Sukėliau dalį turimų vaikiškų modeliukų į albumą. Gal pravers Leliukams ir jau ūgtelėjusiems vaikiukams

Neteisinga nuoroda verysad.gif
Atsakyti
user posted image
pasirodau senu darbeliu savo mergaitei.

megztukas metu mergaitei

ir dar skrybelaite, bet taip ir nepamego mano mergina jos ir liko nenudeveta

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christin: 01 birželio 2009 - 13:18
QUOTE(MamaGita @ 2009 05 29, 10:14)
Sveika, labai gražios suknytės, bet aprašymo man atrodo jų nėra (o gal aš ir klystu), nes kiek teko matyti, kas jas neria improvizuoja  smile.gif
Pas mane yra šitų suknelių aprašymas  smile.gif

user posted imageuser posted image

Ar galima butu aprasyma i rasamork@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 06 01, 15:14)
Ar galima butu aprasyma i rasamork@yahoo.com 4u.gif

Aprašymą išsiunčiau, jei dar kas norėsit rašykit man į a.ž smile.gif
Atsakyti
Kazkuri mamyte buvo idejus nuotraukytes is maikuciu padarytu suknyciu, na nunerta apatine dalis. Noriu tokia padaryt dukrytei, nes kaip tik turim tinkama maikute, bet nzn kaip pradet doh.gif
Jei kartais atsirastu ta mamyte, laabai noreciau pamatyt nuotraukas is arti, kaip pradeta nert blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 06 01, 17:23)
Kazkuri mamyte buvo idejus nuotraukytes is maikuciu padarytu suknyciu, na nunerta apatine dalis. Noriu tokia padaryt dukrytei, nes kaip tik turim tinkama maikute, bet nzn kaip pradet doh.gif
Jei kartais atsirastu ta mamyte, laabai noreciau pamatyt nuotraukas is arti, kaip pradeta nert blush2.gif

As buvau prinerusi prie bliuskytes sijonuka(deja jau jos nebeturime tai negaliu nufotkint) prineriau is blogos puses prie bliuskytes siules blush2.gif na gal kas nors ides nuotraukyte ir bus aiskiau kaip ir kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 06 01, 18:48)
As buvau prinerusi prie bliuskytes sijonuka(deja jau jos nebeturime tai negaliu nufotkint) prineriau is blogos puses prie bliuskytes siules  blush2.gif na gal kas nors ides nuotraukyte ir bus aiskiau kaip ir kas  mirksiukas.gif

Tai kaip suprantu, tas sijonelis gavos kaip is po bliuskutes islindes? Ar ne?
Atsakyti