Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

QUOTE(irenairsavi @ 2009 05 27, 15:36)
MamaGita, labai simpatiški darbeliai  thumbup.gif
atrodo, be įmantrybių, bet dėka tokių gražių spalvų labai žaviai atrodo  thumbup.gif

o čia mano ilgaaaaai stenėtas puspaltukas dukrytei  ax.gif

user posted image

Koks grazus puspaltukas thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gražūs visų darbeliai 4u.gif Ir aš savo pupai suknelę neriu,tik siūlų neprisiruošiu nusipirkt užbaigimui..Pasirodysim kai bus baigta wub.gif
Atsakyti
Ačiū visosms už pagyrimus 4u.gif

irenairsavi palutkas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lusasita, mano darbeliai labai jau kuklūs palyginus su tavo kuriamu grožiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 28 gegužės 2009 - 10:30
Alacka33, višniukė, valentinuke, panelė Prym, MamaGita, ačiū už pagyrimus, labai faina būt įvertintai blush2.gif o ypač, kai taip ilgai ties tuo darbeliu pluši biggrin.gif
tiesa, iki pat tos akimirkos, kol pamatavau, mezgiau ir galvojau, kad visai man tas paltukas nepatinka - mat siūlus nelabai kokius pasirinkau, na bet kokius turėjau, tokie ir suėjo... bet kai aprengiau juo vaiką, megztinis išties įgavo savo vertę - verta buvo tiek kankintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri turit ar kur matėt tokių [mėlyna ir violetinė] suknelių schemas?

http://image043.myli...1179/Pagalp.jpg

Iš karto labai dėkoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Stai ir dar vienas darbelis baigtas.... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia gražutė
Atsakyti
Aciu! ax.gif blush2.gif
Atsakyti
irenairsavi puspaltukas superinis thumbup.gif laaabai fainas wub.gif
o kokio jis ilgio? As taip patnoreciau savo merginai nunarplioti iki keliuku tokio ilgio,bet cia dar tik svajonese blush2.gif ner laiko,laiko ner verysad.gif
eglekaz niugi grazu thumbup.gif kaip kruopsciai,o gal tu cia su mezgimo masina mezgei?
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2009 05 28, 17:08)
Sveikos 4u.gif

Gal kuri turit ar kur matėt tokių [mėlyna ir violetinė] suknelių schemas?

http://image043.myli...1179/Pagalp.jpg
Iš karto labai dėkoju drinks_cheers.gif

Sveika, labai gražios suknytės, bet aprašymo man atrodo jų nėra (o gal aš ir klystu), nes kiek teko matyti, kas jas neria improvizuoja smile.gif
Pas mane yra šitų suknelių aprašymas smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pasigedau vaikiškų dydžių lentelės. Kažkur lyg mačiau, bet perverčiau senas temeles ir nerandu. Gal kas padėtumėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 05 28, 23:23)
irenairsavi puspaltukas superinis  thumbup.gif laaabai fainas wub.gif
o kokio jis ilgio? As taip patnoreciau savo merginai nunarplioti iki keliuku tokio ilgio,bet cia dar tik svajonese  blush2.gif  ner laiko,laiko ner  verysad.gif
eglekaz niugi grazu  thumbup.gif  kaip kruopsciai,o gal tu cia su mezgimo masina mezgei?

biggrin.gif mezgiau rankomis... Aciu uz pagyrimus! ax.gif
Atsakyti