tesem temelia su savo darbais maziesiems
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Paltukas drauges dukrytei
suknute ant modeliuko
Tas melynas krepselis kudikiui labai fainas reiks man nusimegsti toki Nes musu mazylis gims tik ziema
QUOTE(Januse @ 2009 05 01, 16:32)
suknute ant modeliuko
QUOTE(Viliuteee @ 2009 05 01, 21:40)
nuostabu o jau boruzytiskas kostiumelis tai isvis nerealus
QUOTE(Januse @ 2009 05 01, 17:32)
suknute ant modeliuko
Nerealu
QUOTE(Viliuteee @ 2009 05 01, 22:40)
O cia tai apskritai, kaip ir visada, nera ka ir pridurti - aukstasis pilotazas
PADEKIT!!![B] ... prasau pagalbos nes jau nebeturiu nei laiko nei kantrybe .. buvau cia uztikus tokia scemute (ANT BERODS PILKOS LIEMENES TOKIOS PAT SPALVOS PEDUTES ISMEGSTOS)... gal kuri turit ta schemute ar bent jau zinot kur tiksliai ja rast ???
tiesa ... jei ka parasykit i AZ
tiesa ... jei ka parasykit i AZ
QUOTE(Januse @ 2009 05 01, 13:34)
tesem temelia su savo darbais maziesiems
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
gal netycia turit ruzavo kombinezono aprasyma kaip megzti? nerealus grozis. ir atrodo labai siltas, mano kleckiuklas rudeni atkeliaus pas mus tai jau dabar po truputi dairausi ka grazaus galima butu numegzti
Mergaites, noreciau jusu patarimo
kaip manote, kokiais siuliukais nerti /megzti vaikuciui kostiumeli krikstynoms? manau kad is MAXI siuliuku butu per plonas, kaip atrodytu su irisiniais?ir dar esu nusiziurejusi tokius medvilninius, jie sviecia graziai kaip irisiniai, 50 g kainuoja 4 lt.
kaip manote, kokiais siuliukais nerti /megzti vaikuciui kostiumeli krikstynoms? manau kad is MAXI siuliuku butu per plonas, kaip atrodytu su irisiniais?ir dar esu nusiziurejusi tokius medvilninius, jie sviecia graziai kaip irisiniai, 50 g kainuoja 4 lt.