vos ne visos prizininkes susirinko. Gal ka praleidau...ar pasiskelbe kitu dezuciu autores
QUOTE(sobieska @ 2009 05 21, 07:27)
vos ne visos prizininkes susirinko. Gal ka praleidau...ar pasiskelbe kitu dezuciu autores
noris gi žvilgančius parašus pademonstruot tai ir rašinėjam reik- nereik
p.s. Sobieska , turėjau labai tvirtą įtarimą , kad tavo dėžutė ir yra tavo
QUOTE(versus* @ 2009 05 21, 08:33)
p.s. Sobieska , turėjau labai tvirtą įtarimą , kad tavo dėžutė ir yra tavo
Nagi prasau issamiau, pagal kokius pozymius ateity juk reiks metyti ******...ne visos juk man palankios, o balu is ju noretusi
o kaip artėja pabaiga temos, naujos dar nėra. Bet jau kaip supratau , šiandien bus
Vakar dirbau prie puslapio ilgokai,.... plius visą naktį aš tą konkursą sapnavau, kaip ką darau. Einu bent į wordą susirašysiu viską, kad tik nukopinu į naują temą ir viskas
Man versus medalio nesimato, kažko rodo tik raideles "user posted image"
Vakar dirbau prie puslapio ilgokai,.... plius visą naktį aš tą konkursą sapnavau, kaip ką darau. Einu bent į wordą susirašysiu viską, kad tik nukopinu į naują temą ir viskas
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 21, 08:42)
O man matosi..
QUOTE(sobieska @ 2009 05 21, 07:36)
Nagi prasau issamiau, pagal kokius pozymius ateity juk reiks metyti ******...ne visos juk man palankios, o balu is ju noretusi
pagal ryškumą ir ekspresyvumą + tvarkingą, švarų atlikimą
Lachese, o aš savo medalį matau ...
QUOTE(versus* @ 2009 05 21, 08:49)
pagal ryškumą ir ekspresyvumą + tvarkingą, švarų atlikimą
..Aš irgi sobieską atpažinau...ne iš karto, bet kažkaip spinduliavo tas darbelis kažkokiu sobieskos spindėjimu.. ..
Kitą kartą Sobieską..padaryk, ką nors, kas tau atrodo nelabai priimtina..na ko šiaip nedarytum.. ..
įdomiai čia, bet jei nerodo, vadinasi man nereikia matyti
Sobieska, o kaip Salne išsidavė? Tu sakiai,kad jau buvai supratus ,kuris jos darbas.
Sobieska, o kaip Salne išsidavė? Tu sakiai,kad jau buvai supratus ,kuris jos darbas.
Man irgi versus* paraše medalio nerodo
Na nebt jau aš tai visai sobieskos neįtariau, netgi bučiau su kuo nors lažinusis , kad čia ne jos darbelis. Kažkaip man užsifiksavo kitoks jos braižas -dėl to maloniai nustebino. Nes aš dar ir balsavau užtą darbelį
man taip pat medalio nerodo. O ir pas Salne tik šiandien man matosi. O maniau, kad aš čia nieko nebematau
man taip pat medalio nerodo. O ir pas Salne tik šiandien man matosi. O maniau, kad aš čia nieko nebematau
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 21, 08:54)
įdomiai čia, bet jei nerodo, vadinasi man nereikia matyti
Neatspėjo ji.. ..Suklydo.. ..
Nors aš įtariu kodėl ji pagalvojo, kodėl mano dežutė ta su stalčiukais.. ..Dėl plaukų gumytės išlindusios iš stalčiuko.. ..Nes aš pasakiau, kad mano dukra okupavo tą dežutę, na pasisavino..Tik dėja..ji ten ne savo plaukų gumytės laiko..o tokius mažus žaislinius žvėrelius migdo...
Nors gal ir klystu..gal Sobieska kitaip pagalvojo..