Sveikinu labai visas merginas dalivavusias konkurse.Tikrai saunus darbeliai.
Ir valio ! valio !!valio!!!! Lachesiukui uz saunia ideja ir sunku darba.
jaučiuosi kaip per euroviziją, visi tik sveikina su puikiu šou. Dėl kito konkurso kokybės stengsiuosi dar labiau,kad visoms būtų kuo smagiau.
Man nerimą vis dar kelia Tallinos pasisakymas , norisi iki galo išgirsti
Ačiū visoms už sveikinimus
aga, atspėjai tik vakar kažkaip buvo nei šeip nei taip... nei prispažint tik įpusėjus konkursui kad mano , o teigt , kad ne mano ir kažkaip kvaila pasirodė todėl ir pasirinkau tylą....
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 19, 21:17)
sveikinu visas VERSUS gi pati pirma atspejau,kad tavo ta dezute nors kai balsavau nezinojau,kad isvis dalyvauji,po to pamaciau postuose,kad dalyvauji,tai iskart suuodziau PUIKUS DARBAS! visos kitos dezutes taip pat PUIKIOS!!!!!!! mano trejetas ir nugalejo saunuoles visos,lauksiu kito konkurso,gal ir man pavyks sudalyvaut kas nelaimejo nenusiminkit,jusu dezutes taip pat vertos prizu
aga, atspėjai tik vakar kažkaip buvo nei šeip nei taip... nei prispažint tik įpusėjus konkursui kad mano , o teigt , kad ne mano ir kažkaip kvaila pasirodė todėl ir pasirinkau tylą....
QUOTE(versus* @ 2009 05 19, 23:50)
o teigt , kad ne mano ir kažkaip kvaila pasirodė todėl ir pasirinkau tylą....
tyla gera byla šaunuolė
QUOTE(baltė @ 2009 05 19, 22:17)
o aš laukiu toooo foto aparato, kurį man kažkas žadėjo atsiųsti
Na mergaites tikrai didziausi sveikinimai, kad sudalyvavot, nepasikuklinot ir neissigandot:)paaiskejo pacios drasiausios:) tai jau kai turit patirties visos, sunku bus konkuruot sekanti karta:) nu bet visos saunuoles:)
Ech...gaila, kad aš negalėsiu sekančiame konkurse sudalyvauti...ir visuose kituose, kurie vyks vasarą.. ..Tik rudenį tai jau tikrai prisijungsiu prie konkursų..nes tikrai tikiu, kad jie dar vyks..
Prisidedu prie kitų sveikinimų, sveikinu visas dalyves, visų darbeliai skirtingi, visos dėžutės taip pat puikios šaunuolės visos, lauksiu kito konkurso, gal ir man pavyks sudalyvaut
Didžiausi sveikinimai nugalėtojoms ir organizatoriai nepabūgusiai surengti konkursą, (tikiuosi ne paskutinį) . Kas nelaimėjo tikrai nenusiminkit, juk jau laimėjimas, kad nepabūgote sudalyvauti konkurse, jūsų darbeliai tikrai nuostabūs, taip pat vertos prizų
Didžiausi sveikinimai nugalėtojoms ir organizatoriai nepabūgusiai surengti konkursą, (tikiuosi ne paskutinį) . Kas nelaimėjo tikrai nenusiminkit, juk jau laimėjimas, kad nepabūgote sudalyvauti konkurse, jūsų darbeliai tikrai nuostabūs, taip pat vertos prizų
Sveikutės, noriu pasveikinti nugalėtojas, visas dalyvavusias bei idėjos autorę, jos pagalbininkes. Čia jums mergaitės, visoms, be išimčių
Laukiame naujų idėjų, gal ir aš susigundysiu sudalyvauti, jei neapsikrausiu darbais
Kalbant apie tai jog šis konkursas tapatinamas su eurovizija, darome tada ir balsavimą online
Laukiame naujų idėjų, gal ir aš susigundysiu sudalyvauti, jei neapsikrausiu darbais
Kalbant apie tai jog šis konkursas tapatinamas su eurovizija, darome tada ir balsavimą online
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 19, 23:49)
jaučiuosi kaip per euroviziją, visi tik sveikina su puikiu šou. Dėl kito konkurso kokybės stengsiuosi dar labiau,kad visoms būtų kuo smagiau.
O kodėl kelia nerimą? Aš ir kitam konkurse žadu dalyvauti..