sveikinu visas nugalėtojas ir dalyvavusias
Pritariu, kad nominacijų galėtų būti daugiau - pvz., 6 pirmos vietos
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 19, 22:17)
kas nelaimejo nenusiminkit,jusu dezutes taip pat vertos prizu
gal ka gali paaukot, tskant paskatinimui turiu silpnybe uz dyka gautiems daiktams
sobieska, raminkis ir kitas užkrėsi
matau veiksmas vyksta cia dar,isijunkit rytas.tv rodo apie dekupaza,kazka merginos darys o gal ir savas atpazinsit
sveikinu visas nugalėtojas ir dalyvavusias
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 19, 22:24)
sobieska, raminkis ir kitas užkrėsi
Netikiu, kad kitos galetu taip lengvai pasikesinti i mano beuzsisukanti bizniuka
O jeigu taip netycia palikciau savo banko sask.nr...smulkus palaikymas litukais labai smarkiai sustiprina draugyste
QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 21:17)
kuriant dezute nebuvo suzalotas joks pasalinis asmuo, nebuvo pasinaudota jokia pasaline ideja...seimai skirtas demesys siek tiek nusmuko, bet zadu skriauda atitaisyti su kaupu. Aciu uz demesi, lauksim tolesnio konkurso
Sveikinu visas 11 laimėtojų Juk dėžutės visoms liko, o tai - patys šauniausi prizai. Juk net ir tos, kurios rašė, kad servetėlė nelabai, kaip sėkmingai išsisuko. Konkursas tikrai šaunus buvo, čia jau Lachesei dideliausi sveikinimai
O aš irgi laukiu kito konkurso... Ir slapčia viliuosi, kad nebus taisyklėse žodžio "dekupažas". Kitu atveju kaip nors išsisuksiu (juk net lako tiesiai ant gaminio galima užteplioti, o po to jį paslėpti; aš gi nekalta, kad jo nesimato... )
O tai 4 ir 10 dezutes savininkes bus paslaptingos?
Papildyta:
As tai sakyciau, kad jus vertos nuopelnu vien uz drasa bet ir idejos buvo super
Papildyta:
As tai sakyciau, kad jus vertos nuopelnu vien uz drasa bet ir idejos buvo super
Sveikinu visas dalyves ir prizininkes
Dėkui Lachesei už iniciatyvą, laiką, darbą. Smagu stebėti, kiek teigiamų emocijų, vieningumo tai davė bendravimui. Palinkėkime sau ir toliau diskusijose išlaikyti tokią dvasią
Darbai visi patiko, nes kiekviename yra kažkas išskirtinio.
Prisipažinsiu, kad pirma ir antra vietos nekėlė jokių abejonių, o va trečioji...čia jau mintis bėginėjo, vis žiūrint ir į Tavo dėžutę. Suprantu, kiek darbo įdėta , o, prisipažinsiu, jei būtų įdėta mažiau, būtų ir trečia vieta kaip kirviu nukirsta - žiūrint Tavo dekoruotą dėžutę, norėjos švarios ramumos šonuose (bet juk tai jau skonio dalykai!!!) Vadinasi, Tavo mintis priėmiau, vadinasi, geras siųstuvas esi...nebuvo ramybės dėl šios dėžutės, oi, nebuvo...
Dėkui Lachesei už iniciatyvą, laiką, darbą. Smagu stebėti, kiek teigiamų emocijų, vieningumo tai davė bendravimui. Palinkėkime sau ir toliau diskusijose išlaikyti tokią dvasią
Darbai visi patiko, nes kiekviename yra kažkas išskirtinio.
QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 19:52)
...Pagrinde dominavo II vieta, mirgejo ir skaicius III, norejosi buti pastebetai Lacheses, Bites, Gabii...nu bet gal ateity jos pasitaisys ir manes pagailes
Prisipažinsiu, kad pirma ir antra vietos nekėlė jokių abejonių, o va trečioji...čia jau mintis bėginėjo, vis žiūrint ir į Tavo dėžutę. Suprantu, kiek darbo įdėta , o, prisipažinsiu, jei būtų įdėta mažiau, būtų ir trečia vieta kaip kirviu nukirsta - žiūrint Tavo dekoruotą dėžutę, norėjos švarios ramumos šonuose (bet juk tai jau skonio dalykai!!!) Vadinasi, Tavo mintis priėmiau, vadinasi, geras siųstuvas esi...nebuvo ramybės dėl šios dėžutės, oi, nebuvo...
Tik ką grįžau namo o ir buitiniai rūpesčiai namuos vis neleidžia ilgėliau prisėsti prie kompo...
didelis didelis dėkui Lachesei už superinę idėją, už energiją, už įdėtą darbą ir sugaištą laiką, už teigiamas emocijas ir didžiulę adrenalino dozę ir taip pat IRR, kuri talkino skaičiuojant balsus
taip pat didžiulis dėkui visoms kurios balsavot,- ir nebutinai už mano dėžutę , dėkui , kad balsavot taip aktyviai ir palaikėt dėžutes favorites na o toms, kurios skyrėt prizines vietas manąjai dar didesnis dėkui
nemoku aš gražbyliaut.- dar kartelį visoms nuoširdžiai nuoširdžiai dėkoju ir sakau atvirai,- tikrai nesitikėjau tokios sėkmės beje, kai kurių profių balsai man buvo labai malonūs ,netikėti ir juos vertinu kaip didžiulį įvertinimą:
didelis didelis dėkui Lachesei už superinę idėją, už energiją, už įdėtą darbą ir sugaištą laiką, už teigiamas emocijas ir didžiulę adrenalino dozę ir taip pat IRR, kuri talkino skaičiuojant balsus
taip pat didžiulis dėkui visoms kurios balsavot,- ir nebutinai už mano dėžutę , dėkui , kad balsavot taip aktyviai ir palaikėt dėžutes favorites na o toms, kurios skyrėt prizines vietas manąjai dar didesnis dėkui
nemoku aš gražbyliaut.- dar kartelį visoms nuoširdžiai nuoširdžiai dėkoju ir sakau atvirai,- tikrai nesitikėjau tokios sėkmės beje, kai kurių profių balsai man buvo labai malonūs ,netikėti ir juos vertinu kaip didžiulį įvertinimą:
Rašiau, bet dingo mano žinutė, na, tai tik noriu pasakyt, kad smagus buvo dekoruojančiųjų išbadymas, ypač toms, kurios nedalyvavo...
Didelis dėdui Lachesiukui, kad apsiėmė! Norisi jau ir kito tokio, o gal dar smagesnio. Beje, labai laukiu ir tavo dėžutės vaizdelio, kai pabaigsi
Dar noriu paminėt, kad gerai, kad konkursiukas buvo anonimiškas, nes mažiau asmeniškumų, simpatijų (bent jau man). Pvz. versus, salnes, sobieskos, auksinės ankstesni darbeliai ir taip be galo gražūs, todėl turbūt vertinčiau subjektyviai.
Kerpena, man labai superinė tavo dėžutė! Norėčiau tokios ir pati, todėl teks man dar kurį laiką miklinti rankeles...
Vienu žodžiu, buvo labai smagu - ačiū visoms ir kiekvienai už akelių pamaloninimą ir puikių idėjų skatinimą. Turbūt tam ir reikalingi tokie konkursiukai, kad skatintų tobulėjimą!
Visoms gero vakaro
Didelis dėdui Lachesiukui, kad apsiėmė! Norisi jau ir kito tokio, o gal dar smagesnio. Beje, labai laukiu ir tavo dėžutės vaizdelio, kai pabaigsi
Dar noriu paminėt, kad gerai, kad konkursiukas buvo anonimiškas, nes mažiau asmeniškumų, simpatijų (bent jau man). Pvz. versus, salnes, sobieskos, auksinės ankstesni darbeliai ir taip be galo gražūs, todėl turbūt vertinčiau subjektyviai.
Kerpena, man labai superinė tavo dėžutė! Norėčiau tokios ir pati, todėl teks man dar kurį laiką miklinti rankeles...
Vienu žodžiu, buvo labai smagu - ačiū visoms ir kiekvienai už akelių pamaloninimą ir puikių idėjų skatinimą. Turbūt tam ir reikalingi tokie konkursiukai, kad skatintų tobulėjimą!
Visoms gero vakaro
QUOTE(bite @ 2009 05 19, 23:15)
Vadinasi, Tavo mintis priėmiau, vadinasi, geras siųstuvas esi...nebuvo ramybės dėl šios dėžutės, oi, nebuvo...
Ziauriai egoistiskai nuskambes (silpnu nervu zmonems skaityt nepatartina)...kaip gera paliko, kad kazkam buvo neramu