Pirmiausia dideliausi sveikinimai nugalėtojoms Nors man kaip dalyvavusiai konkurse jau užsimerkus mirga nuo tų Klimto kringelių, bet pirmos vietos dėžutė nuostabi ! Net nežinau kas mane užvedė dalyvauti šitam konkurse, gal noras išbandyti savo jėgas, gal kad šiuo metu viskas kas susiję su dekupažu kabina .. Ir pralaimėt nebuvo nei baisu, nei skaudu.. Nors net ir namiškai apžiūrėję mano dėželę pasakė kukliai: buvo pas tave ir geresnių Žinau, kad dar mokytis ir mokytis Bet viena stebėti konkursą iš šono, ir visai kas kita išgyventi visas tas idėjos paieškas, o paskui stebėti kitų dalyvių idėjų realizavimą ir beveik jausti, ką jos išgyveno .. Gal ta proga paklausom muzikos http://tr.youtube.co...feature=related
Mano dėžutės numeris 5 . Ačiū Sobieska už balselį ! Kitų, balsavusių už mano dėžutę dar labiau nepažįstu irgi didelis ačiū ! Nu vis ne sausai
žinojau šitą dalyką, bet kažkaip nesusiejau tuo momentu ,kai parašiau na pagalvosime, ką čia padarius, tam galva ir duota, kad galvotume.
Sveikinu visas, dalyvavusias pirmąjam (tikiuosi ir ne paskutiniam) konkurse...Dėžutės visos nerealios, Sobieskai už kantrybę turėtų būti prizas Kokopelli - išradingumas.... Salne - drąsa...Versus - subtilumas....
DIDŽIAUSI sveikinimai nugalėtojoms
Na, o kas toliau? Gal renginio VADAS jau mestels naują iššukį?
(aš labai jau nekantri)
(aš labai jau nekantri)
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 19, 21:44)
Sveikinu visas, dalyvavusias pirmąjam (tikiuosi ir ne paskutiniam) konkurse...Dėžutės visos nerealios, Sobieskai už kantrybę turėtų būti prizas Kokopelli - išradingumas.... Salne - drąsa...Versus - subtilumas....
as irgi taip manau ...gal sakau kas nors kokia servetele isskirs ...svajuko drambliones
Papildyta:
QUOTE(gugu @ 2009 05 19, 21:48)
(aš labai jau nekantri)
eeeee, reikia adaptacinio laiko,nesazininga butu dalyvavusiu atzvilgiu
vadas dabar suks galvą , lauks pasiūlymų ir šiaip diskusijų ir pirmadienį turėsime naują konkursą
Sobieska, reikės ką nors su tavimi susgalvoti tikiuosi,kad bus koks suitikimas, tai atvešiu
Sobieska, reikės ką nors su tavimi susgalvoti tikiuosi,kad bus koks suitikimas, tai atvešiu
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 19, 21:54)
O jetau, cia kaip ir atviras pakistukas gausis galima tada man 2 serveteles...turbut zinot kas yra virs naglumo
Nu štai ir aš..antros vietos laimėtoja...tikrai nesitikėjau, kad užimsiu kokią nors prizinę vietą...Dėkui visoms visoms kas balsavo ir kas šiaip pastebėjo dėžutę.. ..
Gal vėliau vakare, gal ryt papasakosiu kaip gi gimė ta violetava spalva.. ..Dabar šiek tiek nusikalusi nuo pasivažinėjimu su dukra po miestą...
Gal vėliau vakare, gal ryt papasakosiu kaip gi gimė ta violetava spalva.. ..Dabar šiek tiek nusikalusi nuo pasivažinėjimu su dukra po miestą...
sveikinu ir as visas sudalyvavusias, ypac prizininkes,uz jas kaip tik ir atidaviau balsa
dezutes is tikruju visos nuostabios,koja galejo pakist nuotraukos,nes kai kurios nekokybiskos, neatskleide visu detaliu, panaudotu medziagu,o kitose darbelio vidaus nesimate... na jau kita karta tai visos dirbs ne tiek prie dezuciu,kiek prie paveikslavimo
saunuoles visos,kiekviena uz drasa sudalyvauti tokiam sauniam konkurse verta diiiidelio medalio
tik kazkaip praleidau kieno yra 4 toji ir 10 toji dezutes ?
dezutes is tikruju visos nuostabios,koja galejo pakist nuotraukos,nes kai kurios nekokybiskos, neatskleide visu detaliu, panaudotu medziagu,o kitose darbelio vidaus nesimate... na jau kita karta tai visos dirbs ne tiek prie dezuciu,kiek prie paveikslavimo
saunuoles visos,kiekviena uz drasa sudalyvauti tokiam sauniam konkurse verta diiiidelio medalio
tik kazkaip praleidau kieno yra 4 toji ir 10 toji dezutes ?
autorės neprisipazino, tai nieko nepraleidai
dėl nuotraukų kokybės jau negalėjau nieko pakeisti, bet gerąsias dėžučių puses tikrai "išstačiau" į priekį. Kai kur vidaus rodymas ,manau butu tik suprastinės ir praskystinės vaizdą. Bet aprašymus būtinai pridėsime kitam konkursui privalomai.
dėl nuotraukų kokybės jau negalėjau nieko pakeisti, bet gerąsias dėžučių puses tikrai "išstačiau" į priekį. Kai kur vidaus rodymas ,manau butu tik suprastinės ir praskystinės vaizdą. Bet aprašymus būtinai pridėsime kitam konkursui privalomai.
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 19, 22:10)
Atleiskit uz drasa, bet noriu pasiulyt...
Galva dedu,kad sekanciam konkurse dalyvaus tikrai daugiau negu 11, gal padauginus is 3 nedaug suklysciau ...galima skirti daugiau nominaciju arba pvz.6 prizines vietas kaip manot
sveikinu visas VERSUS gi pati pirma atspejau,kad tavo ta dezute nors kai balsavau nezinojau,kad isvis dalyvauji,po to pamaciau postuose,kad dalyvauji,tai iskart suuodziau PUIKUS DARBAS! visos kitos dezutes taip pat PUIKIOS!!!!!!! mano trejetas ir nugalejo saunuoles visos,lauksiu kito konkurso,gal ir man pavyks sudalyvaut kas nelaimejo nenusiminkit,jusu dezutes taip pat vertos prizu