Nu tai kas cia dejosi paskutine valendele, turbut kompai kaito nuo skaiciuku keitimosi.Tai gausiu as I vieta...nuo galo ar ne, o taip norejau kokios serveteles nematytos
Vnz. faina. Aciu dar karteli konkurso organizatorei uz suteikta galimybe pasireiksti, tikrai uz gauta didele adrenalino doze . Aciu visoms balsavusioms ir nebalsavusioms.Nors del manes konkursas galejo baigtis praejus nuo jo paskelbimo 4 valandom. Manau, kad tuo metu balsai buvo atiduoti " tikriausi", o toliau daugiau ejo balsai "po druzbe, po znakomstvu" nzn.gal klystu, bet susidariau tokia nuomone.Ir gerai, nes taisyklese nebuvo nurodyta, kad negalima pasikviesti draugu
. Asmeniskai as irgi daviau konkurso nuorodas savoj chebroj, tik neissidaviau kuri mano
Pagal nicus maciau,kad prabalsavo 8 tik rupuziokes 2 pataike, t.y paliko atzyma po mano deze. Na grysiu, oi duosiu pylos, jos turejo mane sirdimi pajaust ir skirti auksciausius balus niu,niu,niu
Esu laaaabai patenkinta, kad sugebejau neissiduoti, "slava mnie"
tame ir buvo visas idomumas
Salne jeigu nuojauta manes neapgauna tavo dezute-arbatine su stalciukais
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 05 19, 18:34)
Sobieska, na, tai tu mus savo mėlynumu pavergei? Man labai įdomu, kaip vyko darbas, eiga (seka)? Kodėl būtent ši spalva?
Nu ne, si karta ne as melynos spalvos savininke