Pagarba idejos igyvendintojai
Kibsiu ir as i serveteles paieskas, yra noras sudalyvaut...bet kartu ir baimė likti paskutinei kazkur salia blaskosi
o tai registruotis reikia dabar is karto, ar kai jau gaminukas bus gatavas
bet kaip faina žinoti nešališką ir tikrai objektyvią nuomonę( manau,kad čia bus objektyviausia, kiek tik galima).
Registracijos kaip tokios išankstinės nėra, lauksiu nuotraukos su darbu, atitinkančiu sąlygas
Registracijos kaip tokios išankstinės nėra, lauksiu nuotraukos su darbu, atitinkančiu sąlygas
Oi-ir čia konkursas
Kaip smagu!!!
Pati nedalyvausiu ( ne kokia iš manęs dekupažininkė ), bet labai mielai stebėsiu jūsų procesą ir žinoma-būtinai balsuosiu
Tai tikrai labai smagus, azartiškas žaidimas
Šaunuolė Lachesė, kad ėmėsi organizuoti konkursą! Džiugu matyti, kad geri pavyzdžiai užkrečiami ir tas užkratas tikrai plinta
Visos prijaučiančios šiai technikai būtinai dalyvaukite, išbandysite save, gausite adrenalino ir puikių emocijų dozę! (žinau, nes dalyvavau panašiuose konkursuose siuvimo/siuvinėjimo skyrelyje).
Visoms dideliausios sėkmės
Kaip smagu!!!
Pati nedalyvausiu ( ne kokia iš manęs dekupažininkė ), bet labai mielai stebėsiu jūsų procesą ir žinoma-būtinai balsuosiu
Tai tikrai labai smagus, azartiškas žaidimas
Šaunuolė Lachesė, kad ėmėsi organizuoti konkursą! Džiugu matyti, kad geri pavyzdžiai užkrečiami ir tas užkratas tikrai plinta
Visos prijaučiančios šiai technikai būtinai dalyvaukite, išbandysite save, gausite adrenalino ir puikių emocijų dozę! (žinau, nes dalyvavau panašiuose konkursuose siuvimo/siuvinėjimo skyrelyje).
Visoms dideliausios sėkmės
O...koks fainas konkursas..Idėja nereali...
Reikės pabandyti sudalyvauti..kaip tik turiu porą tokių servetėlių..
Ir dar tikiuosi, kad darbelių vertinimas bus nežinant už kieno darbelį balsuoji..t.y. darbelių autorės bus nežinomos iki balsavimo pabaigos.. ..Tik po visko sužinosim, kas iš tikro laimėjo..
Bus smagu išbandyti savo jėgas..Baugoka..bet kartu yra noras sužinoti ar kažką sugebu..Liksiu paskutinė..tai liksiu..kažkas juk turi būti paskutinis.. ..Nors ir laimėti oi, kaip norisi..
Reikės pabandyti sudalyvauti..kaip tik turiu porą tokių servetėlių..
Ir dar tikiuosi, kad darbelių vertinimas bus nežinant už kieno darbelį balsuoji..t.y. darbelių autorės bus nežinomos iki balsavimo pabaigos.. ..Tik po visko sužinosim, kas iš tikro laimėjo..
Bus smagu išbandyti savo jėgas..Baugoka..bet kartu yra noras sužinoti ar kažką sugebu..Liksiu paskutinė..tai liksiu..kažkas juk turi būti paskutinis.. ..Nors ir laimėti oi, kaip norisi..
QUOTE(Salne @ 2009 05 03, 21:06)
As tai supratau, kad bus butent taip, kaip tau noretusi, nes priesingu atveju as...pasuoju. Galima ivesti aiskuma siuo klausimu
Bus tikrai idomu stebėt ir balsuot...
Tas faktas, kad nežinomi darbelių autoriai yra pagirtinas, nes gautųsi kaip su vaikų konkursais
Tas faktas, kad nežinomi darbelių autoriai yra pagirtinas, nes gautųsi kaip su vaikų konkursais
QUOTE(sobieska @ 2009 05 03, 21:15)
As tai supratau, kad bus butent taip, kaip tau noretusi, nes priesingu atveju as...pasuoju. Galima ivesti aiskuma siuo klausimu
Tai aš va dėl to paties ir domiuosi.. ..nes irgi jei konkursas atviras su nikais..tai ir aš nelabai norėčiau dalyvauti..pasuočiau..Bet jei slaptai..tai ir drąsos daugiau.. ..Balsavimas, kad neanoniminis tai gerai..nes visgi smalsu kas prabalsuos ir kaip įvertins.. ..
QUOTE(Salne @ 2009 05 03, 20:06)
Tai aišku, kad nežinosite todėl ir yra nurodymas savo darbų niekur nerodyti iki konkurso galo, nes kitaip negalėsite dalyvauti.
Taip pat nuotraukų neadirbinėkite, nes kai kurios turi labai savitą stilių ir galima pažinti iš darbelių eksponavimo, aš sudėsiu pati į vienodus rėmelius.
Tai ar kas nors jau pradėjot ???
o balsavimas tokio stiliaus dėl to,kad nesigautų jog pačios už save pribalsuosit milijoną kartų ar draugų priprašysite. Visą konkurso esmę pasiskolinau is Im-bear, kaip sakė Ievushka, užkrečiama ir azartas yra
Ievushka, jūsų meškius aš irgi seku
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 03, 21:31)
Tai aišku, kad nežinosite todėl ir yra nurodymas savo darbų niekur nerodyti iki konkurso galo, nes kitaip negalėsite dalyvauti.
Taip pat nuotraukų neadirbinėkite, nes kai kurios turi labai savitą stilių ir galima pažinti iš darbelių eksponavimo, aš sudėsiu pati į vienodus rėmelius.
Super... ..Aš ryt jau pradėsiu ką nors daryti..Jau ir mintys galvoje visokios sukasi, kaip viskas turėtų atrodyti....belieka dar išnešioti..ir ryt pradėti daryti..
puiku, pasigirk kaip seksis kada baigsi,kad kitos irgi pajustų azartą
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 03, 21:31)
o balsavimas tokio stiliaus dėl to,kad nesigautų jog pačios už save pribalsuosit milijoną kartų ar draugų priprašysite. Visą konkurso esmę pasiskolinau is Im-bear, kaip sakė Ievushka, užkrečiama ir azartas yra
Balsavimas toks irgi super.. ..Jau dabar smalsu, kas ir kaip baigsis..
na tikiuosi kad man servetka greit atkeliaus, nes priesingu atveju turesiu pasuoti. nenoriu seip belekaip