QUOTE(sobieska @ 2009 05 18, 23:59)
Pasistojo klausimuks...o nuo kada tampama "suaugusiomis"...mano vyresnelio draugai mane "saveke" laiko, nors man gerokai virs ...
Nestebina, kiek jaučiasi energijos ir dūšios, ir atvirumo tavo postuose
Ne viena jauniklė pavydėtų
QUOTE(Salne @ 2009 05 19, 11:45)
..
..Ir dar reikia nepamiršti, kad konkurse dalyvauja ir tik tik pradedančios..(tokios kaip aš)..ir jau profesionalės..Todėl kartais skaudu kai kuriuos komentarus skaityti..ypač, kai nuskamba tarp eilučių, kad darbeliai kai kurie tokie nekokie..
Konkurse visada kažkas bus pirmas ir kažkas bus paskutinis, tai natūralu. Bet nereiškia, kad paskutinis nieko nemoka, tiesiog šį kartą nepataikė į bendrą (masinį) skonį, gal tai privalumas?! Gal kaip tik dėl to jo darbas ir yra išskirtinis
Neimkit jūs tų komentarų į širdį, net ir pirmaujanti dėžutė, turi visokių komentarų. Tie komentarai paviršutiniški, tik dėžučių autorės gali spręsti, kodėl ir ką darė būtent taip, kaip matome rezultate.
Na, man nebuvo nei vieno darbelio, kuris nepatiktų. Na, gerai, kad ne 20 dėžučių, tada tikrai jau nebeišsirinkčiau. Kiekviena savotiškai traukia, žavi. Kas savrbiausia, kol nedarai atrodo lengva, bet jei nors truputį techniką paanalizuoji, tai tiesiog AUKŠTASIS PILOTAŽAS. Neturiu tikslo įtikti, nes neaišku, kieno kuris darbukas yra, na, bet
medalio vertos visos dėžutės, sakau labai nuoširdžiai. Man, pvz., vientisos servetėlės klijavimas dar yra didelis iššūkis, ką jau kalbėt apie tuos fonus, pritapymus... Mat man jei liks raukšlė ar dvi, tai lupsiu lauk ir iš naujo, kol neliks, toks mano būdas
, tai neatsistebiu visų darbelių superiškumu. Čia netinka pasakymas, kad šaunuolės, kad išdrįsot, čia tiesiog privalėjot dalyvauti ir viskas, nes kitaip nebūtume pamatę tiek įdomių sprendimų ir netikėtų pritaikymų.
Jau ir aš laukiu kito konkurso.