o tu įsitikinus kad ta ale Jennifer balsuoti eina? Man kaip ir į procedūrų kabiną neša, na kur šildymai visokie
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 19, 00:54)
Čia tavo faktai ko gero iš praeitų rinkimų, nes šiandien sniego nėra, o ten atrodo kad yra, už lango šiandien saulytė švietė, o mano beretė bombordava va , beje, gabaritų tokių nedaėjau dar, ačiū Dievui, bet jei ir toliau kepsiu bandeles bei jas ragausiu, ilgia netruksiu
As gi minejau...ir patariu, gryzk prie ankstesnio dizainerio
QUOTE(sobieska @ 2009 05 18, 23:59)
Pasistojo klausimuks...o nuo kada tampama "suaugusiomis"...mano vyresnelio draugai mane "saveke" laiko, nors man gerokai virs ...
Kai gali žanytis be daktarų leidimo
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 00:00)
As gi minejau...ir patariu, gryzk prie ankstesnio dizainerio
kurio?
OK, labanaktukas konkursantėms, lauksime rytojaus rezultatų
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 19, 00:59)
o tu įsitikinus kad ta ale Jennifer balsuoti eina? Man kaip ir į procedūrų kabiną neša, na kur šildymai visokie
Nu nemanau, kad ji rankose laikytu sveikatos kortele, nors...visko gali but...kitas dar gincytusi, o as manau, kad eisiu lovan, mazius kazko tais duoda apie save zinot...palieku jus... iki...siandienos kazkur 7,00
Mielas kicius Ramios nakties visoms.
Dar šiek tiek informacijos :
Prašyčiau neinterpretuoti balsavimo taisyklių. Ir tiksliai jų laikytis. Jeigu nerasiu trijų vieno asmens balsų iki balsavimo pabaigos, vienas balsas taip pat bus neskaičiuojamas. Balsuodami tik už vieną darbelį, iš kitų merginų atimate taškus, kurie gali lemti vietą.
Konkurso nuoroda mano paraše
Prašyčiau neinterpretuoti balsavimo taisyklių. Ir tiksliai jų laikytis. Jeigu nerasiu trijų vieno asmens balsų iki balsavimo pabaigos, vienas balsas taip pat bus neskaičiuojamas. Balsuodami tik už vieną darbelį, iš kitų merginų atimate taškus, kurie gali lemti vietą.
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 19, 01:48)
Mielas kicius Ramios nakties visoms.
Labas rytas
Rinkimu stabas jau atidarytas
Gal kavos
Uzteks ir vieno puodelio kavos, krize, reik taupyt valstybe rinkimu neremia finansiskai
Ko cia tiek pazere
Eina suvalkietis ir nešasi trilitrinį stiklainį. Sutinka kaimyną.
-Iš kur eini?
Tai va, poliklinikoje buvau, šlapimo tyrimus dariausi.
-Kodėl trilitrinis?
Kad negalvotų, jog suvalkiečiai skūpūs.
-Tai kam atgal nešiesi?
-Aha, cukraus rado!!!
Eina suvalkietis ir nešasi trilitrinį stiklainį. Sutinka kaimyną.
-Iš kur eini?
Tai va, poliklinikoje buvau, šlapimo tyrimus dariausi.
-Kodėl trilitrinis?
Kad negalvotų, jog suvalkiečiai skūpūs.
-Tai kam atgal nešiesi?
-Aha, cukraus rado!!!
QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 07:34)
Ko cia tiek pazere
Labas rytas, kol sistema išsibudina, dažnai taip būna, man jau ne vieną kartą pasitaikė
QUOTE(lebut @ 2009 05 19, 07:58)
Labas rytas, kol sistema išsibudina, dažnai taip būna, man jau ne vieną kartą pasitaikė
mane seniai gyvas zadintuvas pakele, o cia mat sistema dar neissibudinusi...aplink vieni miegaliai
Labas rytas
čia kilo diskusijų dėl balsavimo skaidrumo....tarkim aš - esu tik tyli dekupažo temų skaitytoja nes šia technika susidomėjau visai neseniai. Kaip sakoma, semiuose teorinės patirties. Darbelius tik tik pradedu lipdyt ir labai smagu buvo, kad galėjau sudalyvauti tokiam konkurse kaip balsuotoja. Pasisemti idėjų ir pamatyti, kaip iš tokios manęs niekada neužkabinsiančios servėtėlės galima padaryti šitokių grožių
čia kilo diskusijų dėl balsavimo skaidrumo....tarkim aš - esu tik tyli dekupažo temų skaitytoja nes šia technika susidomėjau visai neseniai. Kaip sakoma, semiuose teorinės patirties. Darbelius tik tik pradedu lipdyt ir labai smagu buvo, kad galėjau sudalyvauti tokiam konkurse kaip balsuotoja. Pasisemti idėjų ir pamatyti, kaip iš tokios manęs niekada neužkabinsiančios servėtėlės galima padaryti šitokių grožių
QUOTE(markse @ 2009 05 19, 08:33)
Tikrai nereikia teisintis, viskas gerai ...sekmes "lipdant" darbelius