Įkraunama...
Įkraunama...

Rimti išbandymai dekoruojančioms

QUOTE(Lachesė @ 2009 05 18, 23:35)
nes aš esu žiopla ir šiandien gerokai išsiblaškius.....šito darbelio neįkėliau kartu su kitais,....  darbiniai failai pasiliko kitame folderyje,  tai čia mano kaltė ir žmogui norėčiau moralinę žalą atitaisyti.

pasiseke...as irgi megstu viska kas...uz dyka bigsmile.gif Blevyzgoju, tempiu laika...jei issisoksiu-nusodinkit tongue.gif
Atsakyti
supratau... ax.gif paskaitinėjau 4u.gif
Dar galiu ne į temą papasakoti biggrin.gif
Kuo baigėsi mano Klimto ieškojimai lotuliukas.gif
Apsiklijavau.... dviratį lotuliukas.gif lotuliukas.gif turėjau dvi servetėles nusipirkusi specialiai konkursui, dėliojau, dėliojau ir labiausiai jos pritiko mano dviračiui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 18 gegužės 2009 - 22:47
QUOTE(driftas @ 2009 05 18, 23:46)
supratau...   ax.gif paskaitinėjau  4u.gif
Dar galiu ne į temą papasakoti   biggrin.gif 
Kuo baigėsi mano Klimto ieškojimai  lotuliukas.gif
Apsiklijavau.... dviratį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif turėjau dvi servetėles nusipirkusi specialiai konkursui, dėliojau, dėliojau ir labiausiai jos pritiko mano dviračiui  biggrin.gif

Tu sąžinės turi..?? . biggrin.gif .Aš dabar sprandą nusilaušiu..į visus dviračius žiūrėdama ir Klimto ieškodama... lotuliukas.gif
Ačiū dievui tas dviratis Kaune...tai lai kaunietės dabar akis miklina... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 18 gegužės 2009 - 22:49
QUOTE(driftas @ 2009 05 18, 23:46)
Kuo baigėsi mano Klimto ieškojimai  lotuliukas.gif
Apsiklijavau.... dviratį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif turėjau dvi servetėles nusipirkusi specialiai konkursui, dėliojau, dėliojau ir labiausiai jos pritiko mano dviračiui  biggrin.gif

O jeigu taip vaizdiskai...rodyk ka moki lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodyk dviratį biggrin.gif gal dar kas nors ką nors padarė konkurso įkvėpti ?
Beje, tiką užklijvau pirmą gabaliuką šitos servetėlės... išsidažiau kelias dėžes ir baltai ir juodai.... niekas netiko, vis galvojau spėti į konkursą.... tai gal pasirodysiu pribaigus.

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 00:34)
Amura maciau, kad siandien i "svecius" buvai uzsukusi. Manei, kad busiu isikelusi savo dezike tongue.gif  ar siaip tik pasiilgusi buvai.

Pamaciau kad tu pas mane sveciuose apsilankius tai ir as ant tavo "no avatar" paspaudziau tongue.gif
Atsakyti
Parodysiu dviratį kai tik nufotkinsiu. ax.gif
Jei kam įdomu pamatyti gyvai didžiausi šansai Panemunės šile...
Atsakyti
Nu jaučiu reikia eiti miegoti..nes rankos kažkuom užsiimti nekyla..o vien tik į tas dežutes visą naktį gi nežiūrėsiu...Reikia pamiegoti..visgi ryt sunki diena laukia..Sunku bus iki tos 17:30 išgyventi.. biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska tai tu tarp triju pirmaujanciu? tongue.gif agituoji bendraminciuose? biggrin.gif

Na as kazkaip ir itariau kad 9 tavo, nors gal ir ne 9 o 6 g.gif nea 9 bus biggrin.gif nu pagyvensim pamatysim...gal ir klystu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amura: 18 gegužės 2009 - 23:04
QUOTE(sobieska @ 2009 05 18, 22:34)
Efaufo geriau veliau negu niekada ACIU 4u.gif

as cia biski nesupratau, Sobieska, uz ka man dekoji?
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2009 05 19, 00:00)
Sobieska tai tu tarp triju pirmaujanciu?  tongue.gif  agituoji bendraminciuose?  biggrin.gif

Agituoju, kad kuo daugiau balsuojanciu butu...juk matei, kad nieko asmenisko tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2009 05 19, 00:02)
as cia biski nesupratau, Sobieska, uz ka man dekoji?

...uz grazius zodzius parasytus AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 00:04)
Agituoju, kad kuo daugiau balsuojanciu butu...juk matei, kad nieko asmenisko tongue.gif

Bet negražu leisti rinktis tik iš trijų..kai dalyvių 11.. mirksiukas.gif
Atsakyti