Muzikikė tai šita jėga
man rimtai šitas konkursas primena "dekoviziją" , graži daina, nieko negali pasakyti
man rodos 3 dezute versus darbelis pirmaaaaa vietaaaaa tai dezutei jau garantuotaaaa be finalo
konkursą rasite mano paraše iki balsavimo pabaigos. Pabaiga, primenu, gegužės 19d. 17.30h
QUOTE(*Mulate* @ 2009 05 18, 23:07)
man rodos 3 dezute versus darbelis pirmaaaaa vietaaaaa tai dezutei jau garantuotaaaa be finalo
as tik pamaciusi ta dezute pagalvojau kad tai versus darbas
QUOTE(Amura @ 2009 05 18, 22:23)
as tik pamaciusi ta dezute pagalvojau kad tai versus darbas
as gi jum sakiau
Na, mergaites, ir pridaret grozybiu Nors buvo nelengva isrinkt 3 paciausias, bet teko
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 18, 22:05)
man rimtai šitas konkursas primena "dekoviziją" , graži daina, nieko negali pasakyti
Na jau man kaip šitas konkursas primena euroviziją.. Tai aš jums paskui pasakysiu..
QUOTE(Tallina @ 2009 05 18, 22:52)
Na jau man kaip šitas konkursas primena euroviziją.. Tai aš jums paskui pasakysiu..
Pastebejau ir as irgi galesiu pasakyt, nu bet nieko nepadarysi, tikrai losiu labai saziningai, netgi mano mama nezino, kad dalyvauju, o apie draugus isvis tyliu Juk neveltui pametineju eurovizines dainuskas
Mano vyras tai iš manęs jau juokiasi..sako, ko tu į tas dežutes žiūri..nes kiek ateina prie manęs..pas mane tas langas su tom dežutėm..o aš vis refresh spaudalioju ir vis žiūriu..nu visgi gal dar kas nors prabalsavo.. ..Nu tikrai naktį nemiegosiu..
QUOTE(sobieska @ 2009 05 18, 22:56)
Pastebejau ir as irgi galesiu pasakyt, nu bet nieko nepadarysi, tikrai losiu labai saziningai, netgi mano mama nezino, kad dalyvauju, o apie draugus isvis tyliu Juk neveltui pametineju eurovizines dainuskas
as man atrodo zinau kuri tavo dezute jai skyriau viena is priziniu vietu