Įkraunama...
Įkraunama...

Rimti išbandymai dekoruojančioms

QUOTE(Giagute @ 2009 05 18, 19:28)
Iš tokios (man) negražios servetėlės tiek nuostabių darbų!  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif va sita servetele tiesiog prasos nuomones neigiamos ar teigiamos bet tikrai ji turi kazka tokio.... man pavyzdziui ji nepatinka smarkiai todel gal ir buvo sunku balsuojant.... bet as nebusiu as jei nepasakysiu kad kai kurie darbeliai "perspausti", atrodo kad persistengta vietomis.... pati servetele pakankamai marga ir kai jos daug visuose sonuose jau perdaug tu vaizdu gaunas schmoll.gif zodziu as balsavau uz svarius, kruopscius ir tvarkingus darbelius 4u.gif
Atsakyti
OHO koks čia balasvimo įkarštis ir kokie visų skirtingi ir gražūs darbai wub.gif ,- aš ką tik iš dantistės ... lekiu balsuot rolleyes.gif
p.s. o man ši servetėlė labai graži blush2.gif
Atsakyti
Šiaip tos servetėlės tikriausia niekada nebūčiau pirkus, be konkurso. Nors negaliu pasakyti, kad negraži, tokia įdomi, savotiška.
Atsakyti
tongue.gif o aš žinau visas autores, esu labai laiminga, kad tikrai nebeliko šališkumo ir akivaizdžiai renkamės tik pagal darbus wub.gif

Šiek tiek jau atsipalaidavau dėl savo svilėsių. Tikiuosi,kad niekas nepykstate dėl darbų pateikimo, ar dar dėl ko nors. Čia kaip su eurovizija smile.gif tai ne taip apšvietė, tai kažko neparodė....

Iki rytojaus pailsėsime ir palaikysime intrigą, o po to galvosime apie naujas temas.

Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 05 18, 20:00)
Šiaip tos servetėlės tikriausia niekada nebūčiau pirkus, be konkurso. Nors negaliu pasakyti, kad negraži, tokia įdomi, savotiška.

100 proc.pritariu siai tavo minciai. mirksiukas.gif
Atsakyti
nepamirškite parašyti savo niko, jau ištryniau kelis anoniminius balsus, čia gal per skubėjimą taip smile.gif tai jeigu neparašėte savo vardo per klaidą, balsuokite dar kartą. Anoniminis balsas bus pašalintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 18 gegužės 2009 - 19:18
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 18, 20:15)
nepamirškite parašyti savo niko, jau ištryniau kelis anoniminius balsus, čia gal per skubėjimą taip smile.gif

Aš irgi ką tik kelis anonimus mačiau..norėjau ten vietoj parašyti, bet sakau irgi čia pranešiu, gal kas užmiršo niką parašyti.. g.gif
Atsakyti
sveikutės,

tikrai labai gražūs darbai, ir labai sunku buvo apsispręst kam kokia vieta... bet pareiškiau savo kuklią nuomonę...
visoms dalyvavusioms po 4u.gif
Atsakyti
Beje, koks įdomus faktas: lyderiauja dėžutės nr. 3, 6, 9 smile.gif magiški skaičiai smile.gif
Atsakyti
Ot dabar apžiūrėjus darbelius atsirado kitas įdomumas: paspėlioti kieno kuri dėžutė.. biggrin.gif Turiu Nr. 3 autorės variantą.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tallina @ 2009 05 18, 20:41)
Ot dabar apžiūrėjus darbelius atsirado kitas įdomumas: paspėlioti kieno kuri dėžutė..  biggrin.gif  Turiu Nr. 3 autorės variantą..  ax.gif

Aš irgi turiu variantus kelioms dežutėms.. rolleyes.gif ..Įdomu ar atspėjau.. ax.gif
Atsakyti
labai labai sunkiai paskirsčiau vietas,- visos dėžutės savitos, gražios ir orginalios wub.gif
beje šitos servetėlės turėjau nusipirkus 2 vnt. gerokai anksčiau, nes patiko bigsmile.gif bet jos , kaip ir daugelis kitų turimų ir labai labai patikusių buvo neribotam laikui nugulę į spintą blush2.gif - konkurso dėka jos atsidūrė ant dėžutės, o tai gal ilgai ilgai būtų dulkėjusios ax.gif

aga aš irgi spėlioju , kuri kurios galėtų būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 18 gegužės 2009 - 19:53