Sėdžiu dabar, peržiūrinėju dėžutes... Sudėtinga paskirstyti vietas... Gaila, kad nepavyko padaryti savosios dėžutės. Bet tikiuosi, kad tą idėją panaudosiu ateityje, kitame konkurse. O dabar stengiausi atrinkti labiausiai išskirtines dėžute. Tikrai šaunu, kad net ir dekupažinant galima tiek skirtingų darbų padaryti
Prabalsavau savo balsus atidaviau man patikusiems darbeliams.
Visi šaunūs darbeliai, kiekvienas skirtingas, savaip gražus
Merginos tikrai pasistengė
Visi šaunūs darbeliai, kiekvienas skirtingas, savaip gražus
Merginos tikrai pasistengė
balsų skaičiavimas vyks Im-bear pavyzdžiu taip pat.
I vieta - 3 balai
II vieta 2 balai
III vieta 1 balas
balus sumuosiu rytoj 17.30h
I vieta - 3 balai
II vieta 2 balai
III vieta 1 balas
balus sumuosiu rytoj 17.30h
Uf, prabalsavau
Kokios jus visos saunuoles! Tikrai, sunkoka ir apsispresti buvo.
Gal kitam konmkurse , jei toks bus, reikes dalyvauti...
Dar labai dabar smalsu kieno kuri dezute
Kokios jus visos saunuoles! Tikrai, sunkoka ir apsispresti buvo.
Gal kitam konmkurse , jei toks bus, reikes dalyvauti...
Dar labai dabar smalsu kieno kuri dezute
niu va isrinkau pacias graziausias bet visos vertos prizo,nei viena nebuvo panasi viena i kita,buvo tikrai netiketa
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 18, 18:38)
niu va isrinkau pacias graziausias bet visos vertos prizo,nei viena nebuvo panasi viena i kita,buvo tikrai netiketa
O tu dalyvauji konnkurse??..Kažkaip buvau įsitikinusi, kad viena dėželė tavo..bet kai pamačiau, kad tu už ją prabalsavai..tai supratau, kad klydau..
Aš dabar žiūriu į tas dėželes ir bandau atspėti maždaug kas autorius...tai kelis variantus turiu..žiūrėsim ar pasitvirtins (jei autorės prisipažins)..
Man irgi buvao labai sunku išsirinkti, kurios man gražiausios.
Kiekviena savaip įdomi, kiekviena netikėta...
Kiekviena savaip įdomi, kiekviena netikėta...
QUOTE(Salne @ 2009 05 18, 18:52)
O tu dalyvauji konnkurse??..Kažkaip buvau įsitikinusi, kad viena dėželė tavo..bet kai pamačiau, kad tu už ją prabalsavai..tai supratau, kad klydau..
Aš dabar žiūriu į tas dėželes ir bandau atspėti maždaug kas autorius...tai kelis variantus turiu..žiūrėsim ar pasitvirtins (jei autorės prisipažins)..
ne sykart nedalyvavau del laiko stokos o kuri panasi buvo,kad mano siaip as ir spelioju kurios cia,bet manau gerai,kad nera parasyta,taip subjektyviau vertinant,visviena yra savu favoriciu dekupazisciu bet po balsavimo ir prizu iteikimu butu smagu suzinot autores,bent jau nugaletoju
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 18, 19:05)
ne sykart nedalyvavau del laiko stokos o kuri panasi buvo,kad mano siaip as ir spelioju kurios cia,bet manau gerai,kad nera parasyta,taip subjektyviau vertinant,visviena yra savu favoriciu dekupazisciu bet po balsavimo ir prizu iteikimu butu smagu suzinot autores,bent jau nugaletoju
Ta kuri šiuo metu pirmoje vietoje.. ..
Aš tai labai džiaugiuosi, kad balsavimo metu nežinom autorių..taip daug smagiau..ir objektyviau.. ..
Dieve..kaip dabar ryt vakaro sulaukti...
Ir as pabalsavau,tikrai butu idomu suzinoti kuri,kurios dezute <lauksime gal suzinosime
Gryzau po sporto, lekiu i balsavima
Taip neramu, o norisi zvilgtelt ka ten "pridirbot"
P.S ar galima taip netycia jei ne vieno balsiuko negausiu, slapta sau 1 baliuka pasiskirt .... gerai, jau gerai, schutka, viskas bus legaliai ir akivaizdziai
Taip neramu, o norisi zvilgtelt ka ten "pridirbot"
P.S ar galima taip netycia jei ne vieno balsiuko negausiu, slapta sau 1 baliuka pasiskirt .... gerai, jau gerai, schutka, viskas bus legaliai ir akivaizdziai
Fantastika..!
Iš tokios (man) negražios servetėlės tiek nuostabių darbų!
Visoms vien už meilę Klimtui po pirmą vietą
Iš tokios (man) negražios servetėlės tiek nuostabių darbų!
Visoms vien už meilę Klimtui po pirmą vietą