Niu lachese motyva isrinkai,busiu pati pirma matyt,nes kaip tik daru su juo veidrodeli
ai pamaciau kad tik dezutes
oi kaip smagu gaila man egzaminai dabar...mokysiuos, o ne dalyvausiu tokiuose...bet ;abai tikiuosi, kad sitas bus ne paskutinis ir veliau bus galima prisijungti...
versus, vat ir pagavai mane, ne ta diena pažiūrėjau, darbai vyksta dvi savaites, tai vadinasi iki 18 dienos
labai ačiū ,kad pamatei
Mamukai, tik dėžutės ,kad kuo panašiau būtų ir jokių sendinimo priemonių spec.
Gabi, gal dar spėsi, dvi savaitės
labai ačiū ,kad pamatei
nu labai noreciau, bet dar pas mus puslapio paleidimas, visokios prezentacijos...nesinori apsiimti kad nespetum, o pasisiukslinti paskui jeigu ka nesinori:))))manau sekantis bus ant birzelio kokio, tai tada tikrai galeciau prisaijungti, butu po visko, nebebutu spaudimo ir skubejimo...tada ir mintys graziau gula:)
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 01, 18:02)
versus, vat ir pagavai mane, ne ta diena pažiūrėjau, darbai vyksta dvi savaites, tai vadinasi iki 18 dienos
labai ačiū ,kad pamatei
labai ačiū ,kad pamatei
ne pagavau, o išsigandau, kad nespėsiu
Šaunuolė, Lachese
Taip seniai kirbėjo tokia idėja, bet vis stalo didelio nebuvo...
O čia taip fain išsprendei
Kaunietės, auuuuuuuuuuuuuuuu, kas turit šią servetėlę?
Ar apie dalyvavimą būtina pranešti? Registruotis, ar kaip? Ar tiesiog jungies, jei yra galimybės, ir viskas?
Taip seniai kirbėjo tokia idėja, bet vis stalo didelio nebuvo...
O čia taip fain išsprendei
Kaunietės, auuuuuuuuuuuuuuuu, kas turit šią servetėlę?
Ar apie dalyvavimą būtina pranešti? Registruotis, ar kaip? Ar tiesiog jungies, jei yra galimybės, ir viskas?
Bitut, aš virtualiai , o tu realiai šitą idėją įgyvendime
registruotis nereikia, tiesiog dalyvauti atsiunčiant nuotrauką.
Aš galvoju,kad stalas gal ir atsirastų saulučių pievoje, o gal Nemuno pakrantėje ,....
registruotis nereikia, tiesiog dalyvauti atsiunčiant nuotrauką.
Aš galvoju,kad stalas gal ir atsirastų saulučių pievoje, o gal Nemuno pakrantėje ,....
sauluciu pievoje stalas visada atsirastu:) ir realiai as labai noreciau sudalyvauti ir tikrai tam butu galimybe po menesiuko...neatmeskit sios galimybes...
Liuks visaip
O saulučių pievoj...tai kad ten, sakė, įleis tik be teptukų...vietoj jų - iešmai... Irgi gerai Noooriuuu servetėlėėės...man kažkaip ją vieną siųsdintis iš sostinės... Nieko, palauksiu, gal Kaune kas Klimto giraitę turi?
Oi, Gabii__, neatmetam, tik Tu neatmesk...
O saulučių pievoj...tai kad ten, sakė, įleis tik be teptukų...vietoj jų - iešmai... Irgi gerai Noooriuuu servetėlėėės...man kažkaip ją vieną siųsdintis iš sostinės... Nieko, palauksiu, gal Kaune kas Klimto giraitę turi?
Oi, Gabii__, neatmetam, tik Tu neatmesk...
sauluciu pieva ne vienkartine:) visa vasara su geru oru uzsakyta trim menesiam:)
as tai tikrai neatmesiu...patvirtinu, kad po menesio, kai susitvarkau su egzaminais - bet kada.ir tikrai 100 procentu:)
as tai tikrai neatmesiu...patvirtinu, kad po menesio, kai susitvarkau su egzaminais - bet kada.ir tikrai 100 procentu:)
tai va jau reikia Klaipėdai, Kaunui, reikės pažiūrėti,kas iš wimelio tokių užsisakęs ir paatakuoti
tikrai rimtas isbandymas, niekaip negaleciau padaryti darbo isprausta i tokius remus cia kazkas panasaus kaip pasimyleti su kaimynu is pirmo auksto visom laiptines babytem tik rugtyniaujant kuri tai padarys geriausiai (siandien man emocine iskrovos diena )