Prisiduoda vienas Kavianskas slapukas uzsuku kartais paskaitineti jusu temos, bet si karta susigundziau sudalyvauti. Beja maniske jau nulakuota baigiamoju sluoksniu ir laukia fotosesijos.
tai, mažu, busi pirmoji siuntėja
QUOTE(Furija @ 2009 05 12, 00:49)
Prisiduoda vienas Kavianskas slapukas uzsuku kartais paskaitineti jusu temos, bet si karta susigundziau sudalyvauti. Beja maniske jau nulakuota baigiamoju sluoksniu ir laukia fotosesijos.
Jau kaip knieti zvilgtelt .... tu tik mums parodyk, mes niekam nesakysim
Jau tuojau turėsiu pirmąjį darbelį o aš savo tik šiandien įpusėsiu
Šiandien senonaujo parduotuvėje radau dar pusę poko servetėlių ir vieną dar gavau iš Kerpenos AČIŪ , tai tikrai ramiai važiuokite dar ir rasite ,kam labai reikia Vilniuje.
Šiandien senonaujo parduotuvėje radau dar pusę poko servetėlių ir vieną dar gavau iš Kerpenos AČIŪ , tai tikrai ramiai važiuokite dar ir rasite ,kam labai reikia Vilniuje.
Lachese, o kur reikės siųsti nuotraukas?
Laukiu ir antros dėžutės, pirmoji puiki , laukia rimta konkurencija
Npergyvenkite mergaites,as dar tik ieskau fotoaparato taigi pirma tikrai nebusiu, gerai butu apskritai suspeti
ir niekam nerodysiu, nes dar nusiziuresit
Nelengva servietele, bet dirbti buvo labai smagu, nepastebejau kaip savaitgalis prabego... aciu uz tokias progas atsiduoti pomegiams
ir niekam nerodysiu, nes dar nusiziuresit
Nelengva servietele, bet dirbti buvo labai smagu, nepastebejau kaip savaitgalis prabego... aciu uz tokias progas atsiduoti pomegiams
o mane jau nervuoja, kuo labiau stengiuosi tuo didesnis s... gaunasi Dar labai pagalvosiu ar siusti, nu neatitinka mano lukesciu nors tu ka
Laikau ir aš
Viskas, palūžau, ryt einu dėžutės pirkti. Bus mano pirmasis dekupažas... O jeigu servetėlės negausiu, bus ji pati kalta, bandysiu spausdinti...