QUOTE(Asseni @ 2009 09 06, 02:39)
DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR RIEŠUTŲ TORTAS
.........
..Kremai:
Visam tešlos kiekiui pagal duota recepta imu 4 grietines (450 ml.) ir 4 grietineles (450 ml.)
Dziovintos slyvos apie 400 gr. (pagal skoni, galima ir daugiau)
Graikiniai riesutai apie 300 gr.
Dziovinti abrikosai apie 300 gr.
QUOTE(Asseni @ 2009 09 06, 10:41)
As cia dabar pagalvojai, kad gal su vaisiu ir riesutu gramais negerai parasiau. Niekad nesveriu. Ziuriu pagal kieki, kiek man reikia. Tai labai neziurekit i tuos gramus.
aha.. aš dariau, tai man liko dar kremo su slyvomis, kurių dėjau tik 200 gramų
o abrikosų kremo dar daugiau liko.
riešutus kažkaip išstūmiau..
sakyčiau, abrikosų ir slyvų čia po 200 gramų reiktų, riešutus galima palikti. Aš tikrai storus pertepimus dariau
QUOTE(kersiene @ 2009 09 09, 09:47)
jau isbandziau si torto recepta,"dziovintu vaisiu ir riesutu".
tai pasakysiu savo atiliepimus,kadangi neissikaiciau gerai recepto,tai vaisius buvau uzpilusi tik porai valandu
grietine sieteli laikiau visa diena,bet labai gerai issivarvejo.tortuka dariau nelabai dideli,nes vyras megsta labai saldzius ir dazniausiai be vaisiu.Taip,kad pirma auksta (labai nedidelio skersmens tortas buvo,gal iki 1.5kg,bet dariau dvieju aukstu),tepiau kaip iprastai meduti,grietinele ir zele gabaliukais,o antraji su siais kremais.ai kai torto paragavau kita diena nuo sutepimo,sakiau,kad jo turbut daugiau ir negamunsiu,per sausas man,bet klydau...paragavusdar kita diena tortas buvo nepaprastai skanus!!!!!
Net vyras nemegejas tokiu tortu,valge ir gyre,tik sako,galejai vaisius dar brendi ar rome pamirkyt
taip,kad isvada mano,ji pasigaminti pries 2dienas ir tik tada valgyt
trecios dienos jis nesulauke
man labai buvo geras derinys,pirmiau su vaisiais ir riesutais torto gsabalelis,o paskui gaivesnio su zele gabaliukais
maniškiui tai nepatiko. Jam per sausas...
QUOTE(Asseni @ 2009 09 09, 10:42)
dazniausiai ir mirkau slyvas vandenuke su romu
.
jaučiu, reikės tik į romą ir merkti.. jokio vandenuko
QUOTE(Bijuna @ 2009 09 14, 14:55)
Sveikes. Man toks klausimas iskilo, kur jus perkate kepimo popieriu. As pirkdavau Senukuose, bet dingo
, jau kuri laika niekur nerandu tokio. Buvo tikrai labai, labai geras, kepdavau viska ir tortus ir
kotletus Paskui pirkau maximoje kazkoki,tai "pritraukdavo". Gal as ieskoti nemoku
nu ne į temą apie kotletus.. bet kaip juos kepti ant kepimo popieriaus
QUOTE(Olesta @ 2009 09 16, 09:30)
nueini į kavinę ir sakai: esu alergiška kai kuriems maisto produktams, prašom pateikti pyragėlio sudėtį, nes labai noriu paragauti, jei galėsiu valgyti ir patiks, valgysiu pas Jus dažnai
pamatai sudėtį ir atšoka noras valgyt
geriau neklausk
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...