Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(meduolytee @ 2009 09 16, 13:33)
kokiom proporcijom varske su grietinele maisot?


aš darau 3 pakeliai plombyro skonio desertinės varškės ir 600 ml grietinėlės (35%), čia dideliam tortui thumbup.gif bet proporcijos čia nera būtinos , gali būti ir viena varškė (bus laaaabai sotu) , o kuo daugiau grietinėlės tuo tas pertepimas gaunas puresnis mirksiukas.gif


QUOTE(Bijuna @ 2009 09 16, 13:55)
Tai sitas su varske daromas pagal skoni (kaip kas nori) be jokios zele ir neisbega ir buna gerai?

taip, pagal skonį drinks_cheers.gif varškė savaime gi kieta, o grietinelę dedu dėl purumo. Daugiau nededu nieko - nei cukraus nei jokių kvapų nei zele schmoll.gif niekas niekur nebėga ir buna ne per saldu (man viena pati varškė savaime per saldi blush2.gif )
Atsakyti
uzniukas, o jis nesprangus toks, viena varske tai tikrai per sausa butu, nebent viena sluoksni is varskes daryti.
O tas Rududu su sviestu gal man tiktu, jei butu pvz. riesutinis blynas, sokoladinis blynas ir paprastas blynas, visi blynai tarpusavyje kaip ir dera. Bet klausimai:
1. Ar nebus per riebu?
2. Ar siuo kremu galesiu ir krastus sutepti?
3. Ar tiktu sulaistyti tuos blynus pvz. ..... stipria kava su brendziu? (valgys tiks suauge).
4. Ir is viso ar i tema toks tortas biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 09 16, 16:21)
uzniukas, o jis nesprangus toks, viena varske tai tikrai per sausa butu, nebent viena sluoksni is varskes daryti.
O tas Rududu su sviestu gal man tiktu, jei butu pvz. riesutinis blynas, sokoladinis blynas ir paprastas blynas, visi blynai tarpusavyje kaip ir dera. Bet klausimai:
1. Ar nebus per riebu?
2. Ar siuo kremu galesiu ir krastus sutepti?
3. Ar tiktu sulaistyti tuos blynus pvz. ..... stipria kava su brendziu? (valgys tiks suauge).
4. Ir is viso ar i tema toks tortas  biggrin.gif  ?


Dėl varškės, kaip sakiau - skonio reikalas g.gif pati ta varškė (man labiausiai patinka ta plombyro skonio, bet yra ir kitokių) yra jau kaip kremas, bet, tiesa, man ji per sprangi, per soti , na per daug "sunkus" gautusi tortas unsure.gif todėl ir maišau su plakta grietinėle mirksiukas.gif

dėl rududu:
1. Na gana riebus , aišku šis kremas, bet visi sviestiniai tokie g.gif
2. aš šiuo kremu tepu ir kraštus ir viršų, ir kaip "špaklių" naudoju , kaip reik kokį šoną patiesint lotuliukas.gif
3. žinoma tiktų tongue.gif
4. ir manau visai skanu viskas būtų mirksiukas.gif
Šiaip jei skaitei apie tortą Snikersą, tai ten panašūs skoniai ir yra, man šis tortas NR.1 thumbup.gif ir biskvitas jo ypač skanus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 16, 12:21)
kepimo milteliai juodajame miške  g.gif  g.gif  g.gif

vietoj sodos smile.gif neturejau, tai idejau kepimo milteliu blush2.gif
Atsakyti
Sakykit kepejos, o snikersas toks labai jau labai jau saldus gaunasi? g.gif ten nereikia kokio patobulinimo - pvz. i grietinele rugsteles idet, kad nebutu jau super saldu? smile.gif nes kepu dabar biskvitus, tai jie tikrai labai saldus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 09 17, 08:41)
Sakykit kepejos, o snikersas toks labai jau labai jau saldus gaunasi?  g.gif ten nereikia kokio patobulinimo - pvz. i grietinele rugsteles idet, kad nebutu jau super saldu? smile.gif nes kepu dabar biskvitus, tai jie tikrai labai saldus rolleyes.gif

As dedu truputi rugsteles i grietinele,skoniui tikrai nekenkia.
Atsakyti
Sveikos,aš taip pat į snikerso grietinėlę dedu rūgštelės, o ir patį biskvitą darau ne tokį saldų. Tada būna thumbup.gif
Atsakyti
Kokio skersmens tortui yra Snikerso receptas? g.gif nes as dariau 25 skersmens, tai man 100 gr sokolado pertepimams toli grazu neuzteko doh.gif sunaudojau 200 gr...
Na, tortukas suteptas, ryt ragausim ax.gif
Atsakyti
Snikersas skirtas 24-iems cm 4u.gif iš pilnos normos, nors ką tik išsikepiau stačiakampį, nepasakysiu kiek ant kiek, bet iš pilnos normos ir matau, kad tikrai perpjausiu į 4 dalis, o va šokolado tai teks 2 sudėti, nes į stačiakampius daugiau sueina...nekoreguoju snikerios visiškai, apart to, kad netepu jo ganašu, man jis normaliai saldus, tortas kaip tortas, gi į grietinėlę ten mikroskopinis kiekis dedasi cukraus, o biskvitus citrininius vandenuku galima sulieti jei per saldu ax.gif aš pilsiu migdolų esencijos, citrinos sulčių į vandenį ir sulaistysiu - žiūriu snikerių savaitgalis bigsmile.gif
Atsakyti
o is viso is kur yra tas snikers torto receptas??

labas visom, pradedu gilintis i jusu rateli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 09 19, 11:14)
o is viso is kur yra tas snikers torto receptas??

labas visom, pradedu gilintis i jusu rateli  rolleyes.gif

nerandu sm schmoll.gif
tortas snikersas
Atsakyti
nu labai aciu tikrai eisiu gamint, siandien turbut ne, bet rytoj tikrai. padaryciau ir siandien bvet kad rududu bus nepastovejes visa dieno kambario temperaturoj, tai ne kas gausis:(
Atsakyti