snikersas recepte 1 stiklinė cukraus, 2 stiklinės miltų, karamelinis ganašas čia retai kada gaunasi bent jau man tai ir nebevargstu, prisitaikau kitus kremus
1 griliažinis -
štai čianu esu tikra, kad Cipciukas kepė Griliažinį su ananasinio biskvitais, nu neberandu kur, bet pas ją
čia, platus pasirinkimas riešutinių, morenginių tortųZebros šokoladinis tortas
Biskvitui:
6 kiaušiniai
200gr cukraus
200gr miltų( karališkus dėjau)
50 kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių.
Kremui:
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
graikiškų riešutų
Baltymus iplakti su cukrumi,po vieną supilti trynius ,išmaišyti.Persijoti miltus su kepimo milteliais ir kakava,supilti į kiaušinių masę,permaišyti mentele ir supilti tešlą į formą.Kepti apie 40-50 min.Biskvitą gerai ataušinti,perpjauti į tris dalis.( man gavosi 4 perpjovimai,1 galima trupiniams panaudot)
Kremui išplakti grietinėlę,šokoladą ištirpinti,truputį ataušinti ir supilt į grietinėlę.Supilti kavą ( aš tirpinau su trupučiu vandens).Sudėt riešutus.
Biskvito receptas pagal Glace.Ir juos reikia sulaistyt,aš nemažai sulaisčiau,kad drėgni būtu.
Jau šiandien ragavom.Sakė skanus,šokoladinis.