QUOTE(RiMami @ 2009 11 18, 01:59)
Laaaaabai džiaugiuosi, kad tortukas tau patiko Įdomiai čia, kad taip stipriai lakšteliai tau prilipo man absoliučiai neiškilo tokia problema kepimo popierių kruopščiai ištepiau tikru naminiu sviestu iškeptus ataušusius lakštelius kroviau į vieną krūvą (dėl vietos stokos ) su visu nenuluptu popieriumi pagalvojus, gal jie taip biškį atidrėgo vienas nuo kito kad man visiškai lengvai nusilupo jie Na ir dar suradau tikrosios šio recepto autorės komentarą kaip ji darė - popierių nuo lakštelio ji nulupinėjo iškarto, kai tik ištraukia iš orkaitės t.y. apverčia lakštą aukštyn kojom, popierius atsiduria viršuje ir atsargiai nulupa nuo karšto lakšto
Dar parašysiu vieną būdą (gal kitam kartui ar kitam kepinukui pravers), kai pasitaiko, kad sunkiai nusilupa popierius - apversk aukštyn kojom (popierius viršuje) ir uždėk ant jo drėgną rankšluostuką - jau netrukus daaaaug lengviau nulupsi popierių Na labai tikiuosi, kad kitą kartą nebeprilips taip stipriai Sėkmės
Dar parašysiu vieną būdą (gal kitam kartui ar kitam kepinukui pravers), kai pasitaiko, kad sunkiai nusilupa popierius - apversk aukštyn kojom (popierius viršuje) ir uždėk ant jo drėgną rankšluostuką - jau netrukus daaaaug lengviau nulupsi popierių Na labai tikiuosi, kad kitą kartą nebeprilips taip stipriai Sėkmės
ACIU labai RiMami uz atsakyma ir patarymus Tikrai jais pasinaudosiu, tik kita karta mano pasakojima lydes ir nuotraukyte
Siaip bandziau lupti ir is karto ir atvesusius, bet gal per mazai sviestu aptepiau popieriu Dar vienas dalykas, man labai keistai lakstu sonai padziuvo - tokie trapus buvo trukinejo, bet sulipdziau
Bet galiu pasakyti, kad tikrai darysiu ji nekarta. Netgi vyras nevalgantis saldumynu kirto si tortuka ir dar prase papildomos porcijos