QUOTE(emiga @ 2009 11 09, 20:16)
Rimami,pasakyk tu man kaip turi atrodyti tie laksteliai...nu man jie kai sukrito ,tai atrode tokia lipni plokstele
gal musisku miltu per mazai buvo,galvoju
?
QUOTE(emiga @ 2009 11 09, 20:28)
Dekui...as ziurejau n kartu i ta laksta,pas mane krasteliai irgi taip atrodo,nes tokie truputi uzsiriete,bet vidus
visiskai nepyragiskas,o tokia lipni mase,net atrodo ,kad be miltu butu
emiga, pirmiausia tai laaabai skaniai atrodo vidus tortuko
Iš tavo aprašymo - tai tau viskas gerai gavosi
šito torto lakšteliai - tai jie tokie žinok ir turi būti
nepyragiški visai jie (juk tešla plikyta) - jie atrodo lyg susispaudę, lipnūs, tangūs, karameliniai, lyg šlapi ar net žali
(bet tikrai iškepę
visokie šitie žodeliai jam nusakyti tinkami
) žodžiu, tau gavosi taip kaip ir turėjo gautis
(daug skaitinėjau pas rusaites - tai būtent taip ir pas jas jis apibūdinamas - reiškia ir tau ir man jis toks ir gavosi
). Kitas dalykas skonis - čia labai individualu, vieni jį dievina, kitiems jis išvis neskanus (mano MB pareiškė, kad jam šitas tortas nelabai...
sakė žymiai skaniau tradicinis medutis, o man ir kitiems - tai netgi laaaaabai patiko
) man skaniausias buvo, kol dar visiškai iki galo nepesigėręs
t.y. kol dar "jautėsi" biskvitukai (po paros)
žodžiu, skonio reikalas
Tiesa, dėl miltų - aš 1 st. miltų skaičiavau po 140 g (svėriau)
o ar miltai tokie pat pas jus kaip ir pas mus - neįsivaizduoju